Aqua Parkok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A mostani viharos idõjárásban is nyitva vannak az aquaparkok? Nagyon unalmas már hogy nem lehet strandra menni...
itt az aquaworld honlapja, rajta a nyitvatartással, árakkal, stb.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Csúzdák szempontjából vegyesek az érzéseim. Van 1-2 ami sokkal jobb mint mogyoródon, viszont nagyon hiányzott a kígyó mintáshoz vagy a szõnyeges-meredek csúzdához hasonló.
A legdurvábbak egyébként 4 és 5 emelet magasból indulnak, lifttel lehet felmenni hozzájuk :D
Csúzdák mellett van még hullámmedence, úszómedence, egy élményfürdõ, szörf-medence, jacuzzi és különálló szauna-részleg. Mindez egy fedett kupola alatt, összességében tehát többet nyújt mogyoródtól, de szerintem így is elég borsos a belépõ...
Itt van a honlapja, ahol találtok árakat meg képeket.
Van még ezen kívül a térségben (környezõ országokra gondolok) ilyen téli aqua-park?
De mi sima Topliceben voltunk Lendvától nem messze. Az is lehet ez nem az volt amit te mondasz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Éppen most értünk haza Moravske Toplice-bõl. Szlovéniában van, a magyar határtól kb. 40 km-re.
Tudjátok milyen csodára leletem ott?!!!!
SZABADESÉSES CSÚSZDA RAKÉTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaszi46 linkelte a videot a 30-as hsz-ben! 1:1-ben ilyen! Csak nem te számolsz vissza, hanem egy robot hang... persze van 2 felügyelõ, akik kezelik a nagyon komoly rendszert, bazi nagy kapcsolótábla, 4 monitor... óra, nyaklánc szigorúan tilos és hátad garantáltan lekarcolja egy pöttyet.
Belépsz egy fülkébe... 3,2,1 és kimegy alólad a talaj, majd kb 3 mp múlva 30 méterrel lejjebb vagy. Természetesen van egy nagy loop is a közepén!
Mivel baromi gyors ezért én nem mondanám annyira durvának, mint a Twistert, mely ha nem vigyázol össze-vissza ver... de azért pár kört megér, fõleg, hogy szép magasról rántják ki alólad a talajt!
A képeken és a honlapon !!!SEM!!! szerepel mert baromi új!
Tessék elmenni... felnõtt jegy 2800 Ft körül jön ki HÉTVÉGÉN!
És ami a lényeg, hogy LEHET ökörködni a többi csúszdán... a kutya nem szól vagy néz rád, mehetsz akárhogy.
Rengeteg srác csúszott le úgy, hogy egyszerre 4-en, háton, hason, térden össze-vissza.
Jó hely! Menjetek!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Egyébként meg nem feltétlenül mivel ha megnézed a képeket az oldalon ez nem csak nyitott strand hanem a benti részen is rengeteg élmény medence lesz. Ergo ez télen is üzemelni fog és lehet látogatni. A csúszda pl fedett lesz így télen is üzemelni fog.
Megnevezés Ár (Ft)
AQUAPARK EXTRA Egész napos belépõjegy (nagycsúszdák)
2.700,-
AQUAPARK STANDARD Egész napos belépõjegy
(minicsúszdák vagy kísérõ)
1.300,-
AQUAPARK EXTRA Kétórás délutáni belépõjegy
(nagycsúszdák) 16,00 órától
1.900,-
AQUAPARK STANDARD Kétórás délutáni belépõjegy
(minicsúszdák vagy kísérõ) 16,00 órától
1.000,-
Amikor megnyitott 6 éve a Zegi Aqauapark, akkor úgy reklámozták, az a legnagyobb közép-európában.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Én minden évben megyek legalább egyszer.
#47 ha megyek Auchanba mindíg látom:)