Aqua Parkok

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Ahogy látom a mogyoródi nincs nyitva, szerintem várj egy pár napot, amíg megjavul az idõ. Vagy menj el a káposztásmegyeri fedett aquaworldbe.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

hali!

A mostani viharos idõjárásban is nyitva vannak az aquaparkok? Nagyon unalmas már hogy nem lehet strandra menni...
#86 HSZ-t ott minden benne van:D

jancso22
Bocs legközelebb nemcsak a legfrissebb hozzászólást olvasom el:). Akkor úgy kérdezem, mennyibe kerül ez az AquaWorld két személyre?

jancso22
Jócskán halott a téma, de tud valaki valamilyen aquaparkot, amely így télen is üzemel? Szívesen elmennék most így a mínuszokban egyet csúszdázni.

jancso22
Aha a mogyoródi az tényleg jó, de mást is ki akarok próbálni:D Az árak úgy látom szokásosnak mondhatók viszont február 18.án féláron lehet bemenni:D Az azért nem rossz:D

Bandee1987
Nem voltam ott, de állítólag nem rossz. (Bár a mogyoródi sztem a legjobb, de az csak nyári)

itt az aquaworld honlapja, rajta a nyitvatartással, árakkal, stb.

jancso22
Köszi! Voltár már ott? Milyen hely?

Bandee1987
Jaja, lehet menni.

jancso22
AquaWorld az ugye fedett? Lehet télen is menni? Régen volt már nyár hiányzik a strandolás:D

John Cena
valamikor nyáron tuti elmegyek itt van a közelbe:)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Pluskast
Nincs és nem is terveznek. Amúgy az ár szerintem is picit magas, dehát a fõnökség döntése ez volt:)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bandee1987
Sztem én még most valamikor télen-kora tavasszal egyszer meglátogatom, télen mégsincs sok helyen fedett aquapark :D

GregSB
Ma voltam az újpesti (káposztásmegyer melleti) Aqua-World tesztnapján. A hely jövõhét pénteken nyit. Drágább a mogyoródi parknál, de nyitva van télen-nyáron, fedett az egész.

Csúzdák szempontjából vegyesek az érzéseim. Van 1-2 ami sokkal jobb mint mogyoródon, viszont nagyon hiányzott a kígyó mintáshoz vagy a szõnyeges-meredek csúzdához hasonló.

A legdurvábbak egyébként 4 és 5 emelet magasból indulnak, lifttel lehet felmenni hozzájuk :D

Csúzdák mellett van még hullámmedence, úszómedence, egy élményfürdõ, szörf-medence, jacuzzi és különálló szauna-részleg. Mindez egy fedett kupola alatt, összességében tehát többet nyújt mogyoródtól, de szerintem így is elég borsos a belépõ...

Itt van a honlapja, ahol találtok árakat meg képeket.

Van még ezen kívül a térségben (környezõ országokra gondolok) ilyen téli aqua-park?

John Cena
topic pihi jön az Õsz meg a Tél meg a Tavasz:D

Peetboy
Én 20-án voltam Szlovéniában és Ausztriában egy kis kiruccanáson. Toplicen is keresztül mentünk, és láttuk messzirõl azt a strandot, egy darab fehér csúzdát lehetett látni ott. Ha ez lenne az a csúszdapark amit mondasz, akkor elég béna.
De mi sima Topliceben voltunk Lendvától nem messze. Az is lehet ez nem az volt amit te mondasz.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

John Cena
na voltam a Hajduszoboszlói aqa parkban szeritnem csak "csapatostúl" érdemes oda menni 3-4napra egyedül nem leeht élvezni én voltam egyedül háát a gumi matracos fehér csúzda jött be csak de az is azért mert volt rajta 1 nagy lejtõ:D na m1 összeségébe 10es skálán olyan 7 nek mondanám

Tinman
Na gyerekek!

Éppen most értünk haza Moravske Toplice-bõl. Szlovéniában van, a magyar határtól kb. 40 km-re.

Tudjátok milyen csodára leletem ott?!!!!

SZABADESÉSES CSÚSZDA RAKÉTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaszi46 linkelte a videot a 30-as hsz-ben! 1:1-ben ilyen! Csak nem te számolsz vissza, hanem egy robot hang... persze van 2 felügyelõ, akik kezelik a nagyon komoly rendszert, bazi nagy kapcsolótábla, 4 monitor... óra, nyaklánc szigorúan tilos és hátad garantáltan lekarcolja egy pöttyet.

Belépsz egy fülkébe... 3,2,1 és kimegy alólad a talaj, majd kb 3 mp múlva 30 méterrel lejjebb vagy. Természetesen van egy nagy loop is a közepén!
Mivel baromi gyors ezért én nem mondanám annyira durvának, mint a Twistert, mely ha nem vigyázol össze-vissza ver... de azért pár kört megér, fõleg, hogy szép magasról rántják ki alólad a talajt!

A képeken és a honlapon !!!SEM!!! szerepel mert baromi új!
Tessék elmenni... felnõtt jegy 2800 Ft körül jön ki HÉTVÉGÉN!
És ami a lényeg, hogy LEHET ökörködni a többi csúszdán... a kutya nem szól vagy néz rád, mehetsz akárhogy.
Rengeteg srác csúszott le úgy, hogy egyszerre 4-en, háton, hason, térden össze-vissza.
Jó hely! Menjetek!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

John Cena
jeee:P

lippet
kár, pedig mostanában nem strandfoci rajongó lettem:D még topikot is nyitottam neki=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Bandee1987
Tegnapelõtt voltam a mogyoródiban, nem emléxem, hogy lett volna (bár lehet pont arra volt, amerre nem jártam)

lippet
A mogyoródiban nem tudjátok van strandfoci pálya?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Pluskast
Igen pontosan 8 :)

John Cena
jaja van melette egy elég nagy valami:) vagy 8 emelet biztos nem tudom mekkora de elég nagy

Pluskast
Na igen nem 2 Ft-os vállalkozás:) Ráadásúl ugye nem csak aquwapark lesz hanem egy 5 csillagos szálloda is felépûl mellé.

John Cena
oh:) köszi:P hát a képeket ahoyg el néztem nem szarral dobálóztok:P:D

Pluskast
Nem csak annál a cégnél dolgozom aki többek között ezt az élményfürdõt csinálja :) Bár tény és való, hogy most ez a legnagyobb projektünk.
Egyébként meg nem feltétlenül mivel ha megnézed a képeket az oldalon ez nem csak nyitott strand hanem a benti részen is rengeteg élmény medence lesz. Ergo ez télen is üzemelni fog és lehet látogatni. A csúszda pl fedett lesz így télen is üzemelni fog.

John Cena
nyitunk?:D te csináltad?:P mondjuk ha augusztuis vége akkor igazán jövõ nyáron lessz az igazi bevétel

Pluskast
Jaja ha minden jól megy augusztus végére meg is nyitunk:)

John Cena
ez igeeen!!!

Pluskast

John Cena
:D:D gondolom:P

Jrex
A 2 középsõ képen igazából nem olyan sötét a víz:)

John Cena

John Cena
Aquapark 2007. évi árai:

Megnevezés Ár (Ft)
AQUAPARK EXTRA Egész napos belépõjegy (nagycsúszdák)
2.700,-

AQUAPARK STANDARD Egész napos belépõjegy
(minicsúszdák vagy kísérõ)
1.300,-

AQUAPARK EXTRA Kétórás délutáni belépõjegy
(nagycsúszdák) 16,00 órától
1.900,-

AQUAPARK STANDARD Kétórás délutáni belépõjegy
(minicsúszdák vagy kísérõ) 16,00 órától
1.000,-

John Cena

John Cena
:) nekem is jó lenne:D ebbe az évbe lehet megyek majd a Hajduszoboszlóira :) tök jóó:D

lippet
De jó lenne, most egy aquaparkban:P

John Cena
akkor ötletem nincs:D:D

Peetboy
Ez érdekes, majdnem mindre azt mondják,hogy a "közép-európa legnagyobb" Aquaparkja.
Amikor megnyitott 6 éve a Zegi Aqauapark, akkor úgy reklámozták, az a legnagyobb közép-európában.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

John Cena
Én meg úgy tudom ami most épül Dunakeszin az lessz a "közép-európa legnagyobb" akármicsodája:D

Jrex
Talán azért mert Szoboszlón egybe van a fûrdõvel és úgy a legnagyobb...

Prince of Máté
Kevered... A mogyoródi Aquarena közép-európa legnagyobbja.
Én minden évben megyek legalább egyszer.

John Cena
jaja:) szeritnem az a legjobb

#47 ha megyek Auchanba mindíg látom:)

Pluskast
Szeptembertõl indúl az Aquwaworld Budapest. Káposztásmegyeren Közép-Európa 2. legnagyobb élményfürdõje lesz!

Jrex
Ott is van minigolf,meg kis go-kart meg hasonlók.

John Cena
Jesoloi és elég nagy + ahoz valami minigolfpáyla vizi foci kutya fasza társul

Jrex
Én úgy hallottam h a Hajdúszoboszlói aquapark középeurópa legnagyobb aquaparkja,külföldrõl is sokan szoktak járni,de nem vagyok benne biztos mert csak 10 csúszda van.én még csak 3x voltam ott.

John Cena
hát 4000 alap ár az általába meg van

Oldal 1 / 2Következő →