Konzolháború: tartja előnyét a Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó, lehet, hogy ezek a kivételek, amik erõsítik a szabályt, de akkor is...
Mellesleg a Wiit alapvetõen társas gépnek szánták, szóval sírni a single playerbe belekötni az kb. olyan, mintha a Quake 3-on kérnéd ugyanazt számon...
Bonyolult de gyengébbek kedvéért rá van irva a dobozra. Esetleg internet? :o
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
-Nehéz napod volt?
-Igen...
..(csend)..
-Értem...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
szerintem nagyon el vagy tévedve. nem "1 játékosnak", hanem neked. meg más magukat arccal játékosnak nevezõknek. ez érthetõ.
de hidd el, egy wii játék másnak meg 456x tartalmasabb élményt nyújt, mint egy ff vagy mgs4. (aki a családdal wii sports-ot nyom vagy zeldázik vagy tudom is én, az hidd el, jobban érzi magát, jobban élvezi a dolgot, mintha egy sötét sarokban fülhallgatóval gizdázni snake-kel, hogy felszedjen minden békát vagy kajacsomagot vagy tudomisén.)
miért van az, hogy az önjelölt hardcore janik el nem tudják képzelni, hogy õk csak a kisebbség? hogy mindenki azt élvezi jobban, amit õk?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De most komolyan: gondolkodtam, hogy a GTA 4 miatt beruházok egy XBoxra, de aztán láttam, hogy több fajta is van és én mint kívülálló nem tudom mi a különbség a sok közül gyorsan megnéztem a PS3at is, mert akkor már akár blueray filmet is nézhetnék. De az viszont már drágácska így azt mondtam, hogy szarok a GTAra, majd kijön PCre is, ha ott meg nem indúl el a gépen, akkor visszülök Super mariózni.
(Ahogy fordul a kocka itt, az katalizátor lehet ott is.)
Érdekes, én úgy látom, hogy januárban nagyobb volt a különbség, és februárban is hasonló.
xbox360+komputer
A
Egyébiránt tudomásom szerint az USA-ban, ahol ez a felmérés készült, nem lett csökkentve az x360 ára, ezért ott a wii még mindíg az olcsó(bb) kategória.
A Wii viszont valoban nem tekintheto olcsonak. Ha ps3-t tekintjuk "draganak" akkor is max. kozepkategorias.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
A kicsi is elvisz a ból b be de azért nem olyan szép , gyors . Pl MGS4 nem tudom hogy wiin meg lehetne csinálni . A fit miatt meg sokan sportolási céllal veszik olyanok aki alapvetõen nem Gamerek, soha nem is gondolkodtak konzol vásárláson .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597