28
  • Etinger
    De igazad van Winnie :) Más: 1 kérdés ha erre jársz, te az a Winnie vagy aki a Sorozat Junkie-n is írogat? :)
  • JeD
    Én most nyomom a Zelda: Twilight Princesst (single játék), és szerintem egyáltalán nem rossz. A Metroid sem néz ki rosszul.

Jó, lehet, hogy ezek a kivételek, amik erősítik a szabályt, de akkor is...

Mellesleg a Wiit alapvetően társas gépnek szánták, szóval sírni a single playerbe belekötni az kb. olyan, mintha a Quake 3-on kérnéd ugyanazt számon...
  • narumon
    "De most komolyan: gondolkodtam, hogy a GTA 4 miatt beruházok egy XBoxra, de aztán láttam, hogy több fajta is van és én mint kívülálló nem tudom mi a különbség a sok közül"

Bonyolult de gyengébbek kedvéért rá van irva a dobozra. Esetleg internet? :o
  • GABOR16
    Nem beszélve arról, hogy a mai társadalomban jó ha az ember a rokonaival együtt mulat valamiben :) ... nem pedig ennyi a napi társalgás (pl.):
    -Nehéz napod volt?
    -Igen...
    ..(csend)..
    -Értem...
  • winnie
    "de egy MGS4,egy Lost Odyssey,vagy akár egy Final Fantasy kb 456x tartalmasabb élményt nyújt mint a wii összes játéka egybevéve (1 játékosnak)..."

szerintem nagyon el vagy tévedve. nem "1 játékosnak", hanem neked. meg más magukat arccal játékosnak nevezőknek. ez érthető.

de hidd el, egy wii játék másnak meg 456x tartalmasabb élményt nyújt, mint egy ff vagy mgs4. (aki a családdal wii sports-ot nyom vagy zeldázik vagy tudom is én, az hidd el, jobban érzi magát, jobban élvezi a dolgot, mintha egy sötét sarokban fülhallgatóval gizdázni snake-kel, hogy felszedjen minden békát vagy kajacsomagot vagy tudomisén.)

miért van az, hogy az önjelölt hardcore janik el nem tudják képzelni, hogy ők csak a kisebbség? hogy mindenki azt élvezi jobban, amit ők?
  • schrank
    úgylátom a hardverbuzi rétegnek nagyon nem tetszik hogy a konzolpiac szuzukiszviftje kelendőbb mint az vájper meg az enesix
  • Skyline
    Az eladásokról meg annyit még mindig: Wii nem nextgen konzol,egyjátékos játékok foshulladékok,inkább társasgame,és eladásban lehet a versenyt nem veszik fel vele,de egy MGS4,egy Lost Odyssey,vagy akár egy Final Fantasy kb 456x tartalmasabb élményt nyújt mint a wii összes játéka egybevéve (1 játékosnak)...
  • Skyline
    Miaphöts,karácsonyra minden hülyegyerek konzolt kapott?:)
  • savior
    kurvara megeri egy jatek miatt ~100k forintot kiadni
  • spy803
    nekem még mindig NES em van.
    De most komolyan: gondolkodtam, hogy a GTA 4 miatt beruházok egy XBoxra, de aztán láttam, hogy több fajta is van és én mint kívülálló nem tudom mi a különbség a sok közül gyorsan megnéztem a PS3at is, mert akkor már akár blueray filmet is nézhetnék. De az viszont már drágácska így azt mondtam, hogy szarok a GTAra, majd kijön PCre is, ha ott meg nem indúl el a gépen, akkor visszülök Super mariózni.
  • dez
    Az USA-ban lassan, Európában meg már 1 hónapja ledolgozta... ;)
    (Ahogy fordul a kocka itt, az katalizátor lehet ott is.)
  • fade2black
    dez ilyen sebességgel mire dolgozza le PS3 az X360 előnyét? :D
  • fade2black
    Nézd meg pl a GTA4, COD4.... eladásokat melyik konzolra adtak el legtöbbet? Ennyit az elméletedröl.
  • GulaSoft
    A ps3-ra nincs még törés tudtommal, míg az xbox-ra és a wii-ra is van. Ez nagy mértékben fogja a kiadókat a ps3-as játékok felé mozdítani, mert lehet hogy kevesebb van belőle, de egyenlőre törés híján többet tudnak eladni. A ps3 akkor előzné be a riválisokat, ha megjelenne rá egy használható törés. Addig a méregdrága játékok visszatartó erőt képeznek.
  • dez
    "a PS3 eredménye azonban érdekes, hiszen első alkalommal tudták érzékelhető módon túlszárnyalni első számú riválisuk eredményét."

Érdekes, én úgy látom, hogy januárban nagyobb volt a különbség, és februárban is hasonló.
  • JeD
    Itt Japánban a Wii 25000 yen, vagyis kb. 40000 forint. Pláne az itteni fizetésekhez képest röhejes. Mondjuk azt mondták is, hogy nem csökkentik az árát, mert minek, ha így is vezetnek.
  • onimusha
    Wii egyáltalán nem olcsó, nem is lesz az amig ekkora rá a kereslet, olyan piacon van jelen ahol nincs konkurencia,sztem egy modern társasjáték , x360 - ps3 elvannak egymásssal, wii-t nem is kéne hasonlitani ezekhez annyira, x360 arcade(okositott) meg már megvan 48-50e körül, wii(okositott) 68e
  • zola2000
    Miért lenne sok a wiiért a 65000 forint, szerintem ár-érték arányban az a legjobb. Igaz, a gyártás költsége elég alacsony lehet...
  • SonicBoom
    azért hasonlítják össze az _eladási_ adatokat, mert ezeket a konzolokat lehet a piacon jelenleg kapni, függetlenül a tudástól.

Egyébiránt tudomásom szerint az USA-ban, ahol ez a felmérés készült, nem lett csökkentve az x360 ára, ezért ott a wii még mindíg az olcsó(bb) kategória.
  • grobs
    Ha mar mindenaron jarmuvekkel akarod osszehasonlitani, akkor legyen kismotor vs. segway. Mindkettovel eljutsz A-bol B-be, de a kismotorral gyorsabban ... a segway viszont fun es relativ draga.
  • grobs
    Ezek amerikai adatok.
    A Wii viszont valoban nem tekintheto olcsonak. Ha ps3-t tekintjuk "draganak" akkor is max. kozepkategorias.
  • Rena11
    ja a wii olcsó konzol :) a gyártónak :)
  • HAF Rigel
    Szerintem ezek az összehasonlitások talán azért sántitanak , mert nem nagyon összehasonlitahtó a wii és a másik 2 konzol . Ez olnyan mint egy kisautot hasonlitani egy középkategoriás autohoz .
    A kicsi is elvisz a ból b be de azért nem olyan szép , gyors . Pl MGS4 nem tudom hogy wiin meg lehetne csinálni . A fit miatt meg sokan sportolási céllal veszik olyanok aki alapvetően nem Gamerek, soha nem is gondolkodtak konzol vásárláson .
  • SlickAdam
    Wii 60 körül mozog, egy XBox Premium is max pár ezerrel kerül többe. Arról nem is beszélve, hogy egy Arcade gép 10000-el is olcsóbb lehet, mint a Wii. Sztem a Nintendo gépe a legdrágább ebben a generációban (ár-érték arányban).
  • zola2000
    Na igen, a videojátékban nem tud érvényesülni amerika japánnal szemben, ha a ps3 is megelőzi, akkor az x360 az utolsó lesz az öt konzol közül, az előző generációban legalább a gamecubet meg tudta előzni az xbox.
  • Rexhawk
    attól függ meik xbox modellt nézik
  • SlickAdam
    Először is a GTA 4 jelenleg kb 8.5 millió eladott példánynál tart. A másik meg: mi az hogy a Wii "olcsó konzol"? Drágább, mint egy Xbox!