120
foobar 2000 majdnem 1.0
  • falu
    már csak egy pici kell az 1.0-hoz: 0.9.6.9
  • LES FORZA INTER
    hali!

hogy lehet az album képét megjeleníteni, mert a kép benne van a mappában, de nem jeleníti meg se a front, se a backet. valami külön elnevezés kell neki?
  • hunbasser
    ehh,most meg a global hotkey nem működik......
  • masternaston
    nincs beépítve a cdda
  • hunbasser
    ez ilyen fogós kérdés volt? :SS :DDDDddd
  • hunbasser
    az miért van,hogy beteszek egy lemezt,és nem ismeri fel az albumokat és a számokat? de azt sem találtam a progin belül,hogy hol van olyan funkció,ahol meg lehetne vele kerestetni.
  • antalkrisz
    Plug-inekfobbarhoz (angol és japán vegyesen)
  • antalkrisz
    vagy csak simán bezárod az ablakot :)
  • Sanyix
    törölj ki minden nem 0.9-hez készült plugint, mert 0.9-el csak az ahhoz készültek mennek.
  • Kaszi46
    kitöröltem, most ezt az üzit kapom: Failed to load DLL: foo_playlist_tree_mod.dll
    Reason: This component is missing a required dependency, or was made for different version of foobar2000.

Failed to load DLL: foo_vis_shpeck.dll
    Reason: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
  • Sanyix
    töröld ki az input wma-t. Ilyen sztem nem is készül 0.9-hez, mert alapból bennevan.
  • Kaszi46
    *Segítenétek
  • Kaszi46
    Segítene nekem beüzemelni EZT a skint?

foobar 0.9.5.3 kell hozzá, ezt feltelepítettem, letöltöttem a témát, kicsomagoltam, bemásoltam a megfelelő helyre, beállítottam, de ezt az üzenetet kapom: Failed to load DLL: foo_input_wma.dll
    Reason: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
  • masternaston
    Gyerekek,

hol lehet megnézni, mi a top 10 windowsos lejátszó? Mert én sehol sem találom.
  • nikiherceg
    SZerintem is valami ilyesmi lehet, szar az itthoni xp, inkább kubuntun vagyok, ott meg az amarok alapból többet tud szinte bármelyik windows-os zenelejátszótól,úgyhogy :-) Fenti xp-és gépemen gond nélkül megy, igaz ott ilyen berhelt xp-ém van, azt hiszem Black edition, de az kis fullos gyors xp,azt szeretem :-)
  • nikiherceg
    Ez igaz :-)
  • masternaston
    SIKERÜÜLT! :D végre megjött a ks hangja, csak frissíteni kellett a hangkártya driverjét :D Köszi szépen, nélkületek nem sikerült volna.
  • Sanyix
    Aaaaaaaaa 24bit imááádom!!!! Szerezzetek be 24bites zenét, és tapasztaljátok meg ti is! 16bit-24bit ég és föld!
  • masternaston
    azt hogyan kell?
  • Sanyix
    Állítsad be a jogosultságokat jól.
  • masternaston
    Igen, régebben működött, csak ma lett ilyen.
  • lck
    Mert lehet hogy egyszerűen nem támogatja a hangkártya.
  • lck
    De régebben már működött ?

( Másik kérdésre, nem tudom. )
  • masternaston
    lck: xp-m, és csak ma kezdett el így szarakodni. Felraktam a winampot, annak is létezik ks-e, megnéztem, ugyanaz a baj :( Meg van egy régebbi probléma, ha tudnád arra a választ, azt nagyon megköszönném :)
  • nikiherceg
    az én problémámra senki nem tudja az orvosságot?
  • lck
    Vistád van ?
  • masternaston
    Beszart a KS-em :'( Már 8 bitnél is errort ír ki minden számnál. Szerintetek miéárt van ez?
  • masternaston
    Ha te mondod... Asszem megyek letölteni a ks-t :D
  • Sanyix
    És az miért baj? Ha olyan régi, valószínűleg 24bit ki se megy rajta. És amúgy is, 24 < 16bit és KS
  • masternaston
    én használnék kernel streaminget, ha a hangkártyám nem lenne olyan régi, hogy csak 16 bitben engedné a KS-t
  • Sanyix
    jajdenépszerű lett itt a szépítgetés. Ki nem használ kernel streaming/asio/wasapi-t?
  • masternaston
    Még egy utolsó :) : amikor végetér a currentben a lejátszólista, hogy lehet megcsinálni, hogy áttegyen az incomingból a program a currentbe? Válaszokat előre is köszi.

Ui.: Bocsi hogy mindezt 3 hsz-ben írtam, csak reggel van, nem jutottak eszembe a kérdések (:P) és nem találom a szerkesztés gombot.
  • masternaston
    Meg még egy: hogyan tudom megcsinálni, hogy az incoming tab alatt az legyen, ami az incoming playlistben van, míg a current tab alatt meg a currentté?
  • masternaston
    Sziasztok!

Nekem is lenne egy nagy kérdésem: Van a hivatalos weboldalon egy kép, teljesen úgy csináltam, ahogy ott van, csak van egy kis dolog, ami még nem megy. Mellékelem a képet:

http://www.foobar2000.org/screenshots/img/main.png.html

Hogy tudom megcsinálni, hogy az incoming playlistről áttegyek currentre dolgokat?
  • twenty1
    LCK!
    Erre csak azt tudom mondani ismét, hogy: Nagyon szépen köszönöm a kitartó és részletes segítséged!Nélküled ez nem sikerült volna!
    Mostmár minden OK-s!:)))
  • lck
    1. Betűtípust a windowsban úgy telepítünk hogy a Vezérlőpult Betűtípus mappában az új betűtípus telepítésénél megmutatjuk az új betűtípus ( kicsomagolt) mappáját. És ott OK.
    2. Album képet úgy rendelünk hozzá hogy egy adott album számait mappánként külön tároljuk és oda bemásoljok az illető album jpg-s képét.
    3. A lejátszás sorrendjét a Menüből a Playback - Order-ben lehet beállítani. / Nálam = default.

Nem vagy béna csak gyakorolni kell - aztán ha van kitartásod alakul az.

• twenty1
    Hálás köszönet a további segítségedért, és hogy törödsz velem LCK!:)Már csak az 1. és 3. pont kell és kánaán.......:)
  • twenty1
    Huhh na már haladok...Rájöttem hogy lehet oda varázsolni a piros színeket, meg azt is sikerült a bamba fejemmel észrevenni, hogy én adom meg a számok értékelését(kis csillagok).De még mindíg van három kérdésem(és utánna esküszöm nem zaklatok senkit a buta kérdéseimmel)
    1.)Hogyan kell a betűtipust és méretét meváltoztatni?Letöltöttem egy LCK által megadott betűtipust, de nem tom mit kell vele tennem az után, hogy kicsomagoltam->kaptam két file-t.
    2.)Nem tudom hogyan, és hol kell albumképet hozzárendelni,varázsolni a számokhoz.
    3.)Még most sem jöttem arra rá, hogyan kell beállítani hogy folytonosan játsza le egymás után a számokat.Mindíg ismétli ugyanazt.
    Ezek voltak (remélem) az utolsó kérdéseim!Biztos nem volt még ilyen béna,mint én, akinek ennyi baja lett volna ugye? :)
  • lck
    Na a lényeg már megvan.
    A többi már mind beállítás kérdése.
    Jobboldalt lent a kis fogaskerék ikon is rejt jópár beállítást. Meg a foobar saját beállításai is ott vannak. A menüjében, meg a jobbegérrel is elérhető sok dolog. Ezeket kell végignézni és kipróbálni.
    A lemezképet akkor mutatja ha az mp3-as fájl mappájában benn van a lemez képe, jpg-ben vagy más képfájlban.
    Jobban most nem tudom leírni ezeket de mondom nézd át a beállítási lehetőségeket.
    Hozzáteszem a foobar beállítgatása elég keszekusza meg nincs is magyarul, ezért nem használják sokan.
  • twenty1

Nah...Sikerült, mindent úgy csináltam ahogyan azt mondtad LCK, viszont volna még egy-két kérdésem.Ha megnézed az én foobar-om, akkor látod, hogy nem olyan a lejátszási lista (nincs meg a kicsi albumkép,nem olyan a betű típus és szín sem, nincsenek ott az értékelő csillagocskák sem).Lehet én toltam el valamit, vagy csináltam rosszul.Jah igen....Nincs a lejátszólista mellett (az üres cd-tokban) az album képe, és a lejátszóm mindíg ugyanazt a számot játsza le, nem ugrik tovább.Hogyan tudom ezeket a problémákat orvosolni?