764
Guitar Hero 4 - World Tour
  • Carloska
    jaja kijött

Guitar.Hero.World.Tour-ViTALiTY
  • TDC Geronimo
    Elvileg "kijött" PCre. Nem tudja valaki, hogy megy-e billentyűzettel ez a rész? Boxra van gitárom, de nincs cuccom, amivel felismerné a PC is.
  • Danus16
    na szóval, gitárok:
    PS2-es Xplorer gitár egy PS2-USB átalakítóval rámegy PC-re, de az átalakító olyan 4k.
    Xboxos vezetékes xplorer rámegy PC-re minden további nélkül.

Gibson Les Paul: ez csak vezeték nélkül van... az xboxoshoz kell a 15k-s vevő, wii-shez kell wiimote meg a franctuggya még mi, nem éri meg... PS3-ashoz nem kell semmi, mert alapból adnak hozzá USB vevőegységet(ez talán a legjobb választás messze)

World Touros gitár: ugyanúgy, mint a Les Paul. Mondjuk ez a gitár sokkal jobb, bár nem olyan szép, Standard Stratocaster formájú, de nagyobb, hosszabb a strum bar és halkabb is, a whammy bar is hosszabb, és a tapipad rohadtnagy móka lehet...

A legolcsóbb lehetőségek: veszel egy xboxos xplorer kontrollert(10k), vagy veszel egy PS3-as Les Paul-t (10-12k), vaterán talán találsz... World Touros kontroller nincs olcsón Mo-n, ebayen talán találsz jó vételt.

remélem segítettem, de sajna nekem sincs kontrollerem, csak mások tapasztalataira hagyatkozhatom. 6-8k-nál egy centel se vagyok hajlandó többet rááldozni egy műanyag kontrollerre, de 10k alatt nem lehet találni sehol.
  • Metalmilitiakid
    hello az lenne a kérdésem hogy guitar hero metallica ban (gondolom nem igazán másabb mint a world tour) mit kell csinálnia az énekesnek akkor amikor ilyen kék tapsoló kezek jelennek meg ? előre is köszi a választ ! (rockband es mikrofonnal nyomom)
  • L H Oswald HUN
    Hali!
    Ha valakinek van vezeték nélküli hibás Kramer gitárja PS2 re és eladná a vevőegységet, akkor privátban írjon már rám lécci!
  • kissadamvikt
    enekem el se indult, az intrók után beszart :D
  • xido
    igen..elindult,de szénné akadt és hogy ismertetsz fel vele gitárt?
    maradt egy igazi ps2
  • xido
    tervben vagy egyáltalán?
  • kissadamvikt
    vki próbáltam már a ps2-est emulátorral?
  • LPKENJI
    pc
  • LPKENJI
    gépre mikor adják ki?
  • thesnowy
    aki még nemtudná: xbox 360 vezetékes gitár=pc-s gitár
    pc-s, gh3-as gitárom van és azt tudom hogy jó ps2 gh3-gh4,x360 gh4,gh3,pc fof, gh3. a wiit és a ps3-at nemtudom sajna...
  • LPKENJI
    dupla rétegű DVD.
  • Rusnyi
    Helló

Hogyan tudom kiirna, mert 8 gb-s?
    köszi.
  • Ronin666
    Wireless-t tudsz használni 100%, csak egy microsoftos vevő kell hozzá. 4 joy megy rá, 15 ropi körüli áron van. Lehet hogy van kábeleshez is valami, de én még nem találkoztam vele.
  • vki
    Hi!

Ha van XBOX 360-hoz egy gitárom (természetesen vezetékes), azt tudom használni PC-hez is?
  • HKS
    a GH3 PC és konzol között még egy hónap se telt el és már jött is remélem a GH4-nél is így lesz
  • ceka
    Jöhetne már PCre...
    már nagyon kellene...de ezt megint megkell várni mire átírják, mint a 3 esetében itt is valólszínüleg az Aspyre fogja átirni. Remélem nem szednek ki belőle dolgokat pl a zeneszerkesztős rész nagyon baró lenne:D ellehetne velehülyülni sokat!
  • Tjay
    nekem van singstaros mikrofonom, de nem erzekeli. tudtok erre gyogyirt, csak azert furcsa nekem az egesz, mert a rockbandhez jo volt.
  • ceka
    jah és jön PCre is ...yataaa....márcsak jönne...aszem euba nov végén jön a gém!
  • Lazlo
    Gitár, Dob és Mikrofon vagy Live füles. Ezekkel lehet csak játszani ebben a részben. a kontrollerel aló játék kilőve sajna. nekem adaptert kell szerválnom a mikihez mert ha sim,án beledugom a kontrollerbe úgy nem müxik :( naon kiváncsi vagyok milyen.
  • andromed
    na, megtaláltam a zenék listáját, dee hol keressem meg hogy melyik bonus zene?
  • mayhew
    Ez már egyszer el lett tolva Októberre. Ha valaki játszik már ezzel a résszel árulja nár el, lehet-e csak a kontrollerrel játszani vagy gitár kell hozzá?
  • ChuckyHUN

Megjelenés: 2008.06.22

Akkor mire várunk, emberek?
  • mayhew
    Hello,

Guitar hero 4 = Guitar hero world tour,
    vagy az egy külön játék lesz?
  • HBK
    xDDDDDDDD
  • rage

:-)
  • Tinman #17
    Term. kapható lesz.
    Nagyjából 30-35 Ft körül lesz normális konzolos boltokban.

576, Galaxis és egyéb lehúzó cégeknál 39k körül indul.
  • Mihi666
    Sziasztok!
    2 kérdésem lenne(nem tudom mennyire lehet rá tudni a választ):
    Az első: A World Tour dobos mikrofonos szettje kapható lesz magyarországon?
    A második: Körülbelül mennyibe fog fájni?
  • Lateralus
    06.22 ?
    Kicsit korai dátum lenne.
    Október 27-ről tudok.

(jún 27-én jelenik meg a GH: Aerosmith)
  • Looooser
    nekem az 80's rock van meg és igen jó játék anyuék is játszanak vele a hugom is... baromkodásra első osztályú :D
  • puma1
    Nagyon zsír game. Gyébként vhogy meglehet oldani h saját számokat tegyünk bele PS2-n. Van róla videó is hogyan kell,csakhát sajnos elég macerás.
  • szurop
    Most tolom a 3-at másodszorra végig. Bele kell húznom.
  • Gaborkik #11
    én is az igazi gitár mellett maradok de telón azé tetszett a játék :D
  • trogerzsiger
    plusz 23 ezerért vettem az akkusztikus gityóm, és annyi a játék :/ Na de ha ennyien szeretik biztos nem lehet rosz :-)
  • blackgamer
    hát nem tudom, régen szánalmasnak tartottam azokat a szintetizátorokat és gitárokat amin ledek jelezték hogy melyiket kell lenyomni/lefogni/pendíteni
    de végülis aki nem tud kottát olvasni legalább betanulhat néhány dalt

viszont ez a GH mánia nem tudom mitől jött létre, szórakozás aminek semmi köze a hangszeres zenéléshez
  • tigeroo
    nekem soha a büdös életben nemlesz ralliautóm..
    ha betöltök egy szimulátort a gépemen az már szánalmas?

attól hogy valaki nem tud gitározni még igazán lehet "rocksztár" :)
    (bár ez sokszor IRL is ígyvan..)
  • trogerzsiger
    Anyád milyen fapofával nyomják :D áá tanulj meg gitározni azt ennyi. sokkal jobb.
  • Balazs15
    jonak jo ..csak elég szánalmas valahol...szentem lassan már azt hiszik hogy télleg tudnak gitározni meg dobolni..XD
  • ChuckyHUN
    OMGOMGOMG
    haverommal állandóan ezt nyomjuk vizipipázás közben