764
Guitar Hero 4 - World Tour
  • ChuckyHUN
    Egyszerű.
    Van 1 sima billentyűzet, tegyük fel hogy ez a dob.
    van egy mikrofon, adott
    van 1 xbox controller ami a basszgityó
    van 1 http://konzolokszervize.hu/product.php?id=1273 ami a "fő" gitár és már kész is :)
  • ChuckyHUN
    és akkor ez működik rendesen géppel is?
  • Snexi
    arra lett volna jó a 4 hogy haverral játszak
    ő dobon,én gitáron
    de ahoz is kell kontroller,csak külön külön lehet billen tölni :(
  • Snexi
    tényleg szarok a számok,bár ez nem a port hibája
  • Vinsanity
    http://konzolokszervize.hu/product.php?id=1273
    6k,szerintem megéri, én ma megrendeltem, és így nem kell tökölni a billentyűvel. működik a world tourral,meg az összes eddigivel,plusz fof-fal is
  • davidka003
    Szutyok konzol port, 1 Ft-ot nem ér. Ráadásul a zenék is szarok. 2 zene van ami tetszik. A Guitar Hero 3 jobban bejött.
  • Lacee86
    Óhogy, nem szúrta ki a szemem... thx
  • Prince of Máté
    1. Igen. Nagyon bonyolult az egész, mert a készítők teljesen logikátlan helyre tették ez az opciót. Options -> Settings.
    2. Igen. Ilyen hosszú a Karrier.
  • Lacee86
    Hali! Most, h a gombokat beállítgattam, felmerült 2 dolog nekem:
    1. Kissé mint ha halk lenne a gitár a számokban, de nem találtam olyan opciót, ahol ezt lehetne állítani. Vki esetleg tudja hogy kell?
    2. Amit kiadtak tracklistet, azon több mint 80 szám szerepel. Trainingben egyelőre csak 20 elérhető. Na most ok, értem, h a karrier előrehaladtával egyre több szám lesz elérhető; de ilyen hosszú lenne a karrier mód?! Ugyanis nem találok olyan boltot, ahol bonus songokat (vagy éppen gitárokat lehetne venni). De biztos csak én bénázok, aztán kiszúrja a szemem. :-)

Amúgy nyomtam már pár számot, kicsit könnyűnek tűnik még az eleje, de majd várjuk meg a végét. A Bon Jovi szám tetszik nekem eddig a legjobban.
  • Neoncsoves
    megelőztél
  • Bence94
    hát emberek ez egyelőre egy borzalmasan sz@r port...irányítás egy vicc.én gamepaddal játszottam eddig de ez meg nem fogadja el a microfos xbox 360 controllerem amikor játszanék bármit választok azt írja gitárt dugjam be.nem tudja valaki hogyan lehet rábeészélni, hogy paddal is lehessen ?
  • Snexi
    még szerence hogy fönn van a gh3,ki is próbálom mindjárt ezt a módszert :D
  • Vinsanity
    For everyone who wants to change the keyboard controls:

1. Go to C:UsersnameAppDataLocalAspyrGuitar Hero World Tour on Windows Vista or C:Documents and SettingsnameLocal SettingsApplication DataAspyrGuitar Hero World Tour on Windows XP.
    (name = your account. In Windows XP the folder is hidden so you'll have to type this address.)

2. Open AspyrConfig.xml with the Notepad.

3. At the bottom line, you'll see something like this:
    <s id="Keyboard_Guitar">GREEN 343 308 RED 340 YELLOW 221 BLUE 328 ORANGE 218 STAR 307 CANCEL 999 START 219 235 BACK 999 DOWN 311 UP WHAMMY 401 318 LEFT 265 RIGHT 309 </s>

These numbers represent, obviously, the keys.
    I can't tell you each key's number, because I don't know it.
    If you have Guiter Hero III installed on your PC, you can take your keys' numbers from there.

For those who don't have it, you can either get it, or use my keys, if you want. They go like this:
    Green - ` , Red - 1 , Yellow - 2 , Blue - 3 , Orange - 4 , Starpower - End , Whammy - RCtrl , Strum Up/Down - Up/Down arrows.
    Overwrite the last line with this one:

<s id="Keyboard_Guitar">GREEN 253 308 RED 201 YELLOW 202 BLUE 203 ORANGE 204 STAR 233 CANCEL 999 START 219 235 BACK 999 DOWN 400 231 UP 401 327 WHAMMY 310 408 LEFT 265 RIGHT 309 </s>

(I know this isn't perfect because I haven't found some keys.. but the most important keys are like I specified above).
  • Lacee86
    Nekem is multimádiás a bill-m, de azért elérem az F-eket (pedig kicsi kezem van). Mondjuk lehet neked még távolabb vannak a tetejétől, mint nekem.
  • Snexi
    olvass má vissza
  • Sam87
    Hello!!! Vki segítsen má nekem h hogyan kell átírni az irányítást!!!:S
    Meg h forítva legyenek a szines körök!!!
    köszike!!!!!
  • Lobsterman
    Dettó. Mondjuk én nagyon hülyén játszom mert multimédiás bill-em van, úgyhogy az F-eket nem érem el rendesen úgyhogy a numpad második sorában a 4 gombot szoktam meg +space. Bár ha már hard-ra is jó leszek át kell szoknom máshova mert elfogytak a gombok :D
  • Lacee86
    Én viszont gitárként tartva szeretném, úgyh remélem lesz vmi megoldás erre.
  • Neoncsoves
    kár hogy az online nem müxik törttel :D

de ha úgy toljátok ahogy mondtad, ott helyben... akkor simán jó
  • Snexi
    lehet hogy hülyeség amit mondtam,rég használtam már
    inkább megszokom az íyxcv billentyűket,úgyis rendesen használtam a billet (nem gitártként tartva)

de azt remélem hogy a dobra más gombok vannak,mert akkor tudunk haverral band-be tolni
  • Lacee86
    De azt akkor hogyan? Leszedtem ezt a xpadder progit, találtam neten vmi leírást, de az alapján sajnos nem vágom, h hogy lehet elérni, h a billentyűk is mások legyenek.
  • Snexi
    szerintem azt is be lehet állítani hogy mondjuk az f1-et í-nek ismerje föl
  • Lacee86
    De várj, most akkor ezzel csak annyit lehet elérni, h gamepaddal lehessen tolni? Mert az is szar sztem...
  • Lobsterman
    Azért mert az Aspyr lusta, és szar átiratot adott ki a kezei közül.
  • Snexi
    miért nem lehet állítani?gh3ban is lehetett,nem értem...
  • Neoncsoves
    bazdmeg, akkor vegyél nekem hozzá gitárt
  • Lobsterman
    Nem kontrollerrel szeretnénk játszani hanem billentyűzettel. Ötlet?
    Amúgy szerintem tényleg nem lett volna nagy kérés ha már 3/4 évet szenvedtek a PC verzióval hogy legalább a billentyűzet támogatást megcsinálják. Mert 1 hogy így valóban nem lehet játszani, kiosztás állítást meg nem lett volna szerintem olyan vészes belerakni. Meg az sem ártott volna ha lehet írni billentyűzettel, mert csak az hogy a banda nevét beírjam tartott 5 percig, pedig 5 másodpercig nem kellett volna. :s
  • Lacee86
    Ezt én is olvastam, de állítólag a whammyt meg a star powert nem lehet beállítani. Te be tudtad?
  • xido
    Gyerekek ne szerencsétlenkedjetek már!!!
    Ha nem akartok gitárt venni hozzá,akkor ássátok elő a kontrollert meg az xpadder programot aztán állítsátok be szépen a billentyűket...
    komolyan mondom ennyi siránkozást a semmire
  • Vinsanity
    azt a rohadt billentyűkiosztást valahogy át kéne írni,mert így játszhatatlan :(
  • Prince of Máté
    Akik még nem játszanak vele, és érdeklődnek milyen a játék csináltam képeket:

• Neoncsoves
    Left vmit kell átállítani settingsben és akkor oké lesz a sorrend... de akkoris... F1-F2-F3-F4-F5 kombót akarok!
  • Lacee86
    Reméljük megoldják majd vhogy, h át lehessen állítani...
  • Neoncsoves
    ebben a szutyokban nem lehet billentyűzet kiosztást állítani! ezen felül meg rakás szar az alapirányítás, kb fordítva van az egész... V a baloldali legszélső, shift a jobboldali legszélső... viccc
  • Snexi
    há nem sietik el :D
  • xido
    ha vezetékes a box-gitárod,akkor jónak kéne lennie,nem?

nem is tudtam,hogy kijött már..nem figyeltem..tökjó:)

kiváncsi leszek az ára nagyjából a box körüli lesz-e
  • FZoleee
    én is arra várok :D
  • Fehercsoki
    Ebbe lehet LANon tolni?
  • acsati
    nem tud valaki egy gépigényt?
  • Snexi
    felrakhatnák már beloadra :D