46
Death Race
-
#46 Ez Paul Anderson első filmje ami valóban jó. A többi igen ritka sz*r film (A katona, AvP:requiem,Mortal Kombat,Resident Evil) mellett.
amúgy állítólag tervezi a Death Race 2-t. hát kíváncsi leszek. még1x ezt a sztorit már hülyeség lenne elsütni -
#45 Nekem is nagyon tetszett! Bár lehet azért mert nem a mozis hanem az unrated verziót láttam elsőnek.
Simán fogyasztható film. Jópofa benyögésekkel, megfelelő káromkodásokkal, keményen durva szaftos odacsapós jelenetekkel, és így tovább.
Jason és Tyrese bácsi is marha jól tették a dolgukat. Egyedül a zene lehetett volna még erősebb, de talán jobb is hogy nem is volt nagyon mit értékelni e téren. :) Lényegében jó volt látni egy ilyen filmet ahol nem a több ezer CGI jelenet vitte a pálmát, és nem is a világot akarták megváltoztatni a történettel, hanem kikapcsolódásnak szánták, és azt is kaptuk!
Szóval, én csak ajánlani tudom ;) -
#44 loller bakker.
szerezzétek be a vágatlan verziot, elég érdekes maradék jelenetek vannak pár helyen :D -
#43 Na megnéztem végre én is, nekem nagyon tetszett! :) -
#42 Van egy Hennessey nevű (micsoda véletlen) tuningcég, aki 1000 lóerőre és kb 1300 Nm re húzza fel az srt10-es ram-et.
(amúgy a felfüggesztésről is beszélgetnék) -
Seten #41
Az attól függ hány Nm-re tunningolták azt a Dodge-t.
Nem hangzott el. :)
-
#40 Jááájjj, most néztem meg, eszméletlen jóóóó!!! -
#39 Tényleg faja film lett
(de azért a forgatókönyvíróval elvitatkoznék a teljesítmény/súly arányokról ) -
TNormi #38 Tetszett Vazze :D -
#37 ku**a jó film :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiba***tt nagy a film vége :) -
#36 #34 #35
-
#35 tuti kis film, tegnap néztem meg nekem tetszett nagyon:) -
Seten #34
Nagyon korrekt kis film.
A "Filmek amiket most láttunk..."-ban kifejtettem. : )
-
#33 imdb 6.7, ami nyilván fog még valamennyit esni, de én sokkal rosszabbra számítottam. -
Seten #32
Ez inkább a Crashday mint a Carmageddon.
Meg egy kis Running Man és Mad Max 2. :)
-
#31 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jeDeath.Race.DVDSCR.XviD-ALLiANCE -
#30 itt akadnak még előzetesek és filmrészletek nagyfelbontásban is. -
#29 apro trailer -
#28 uwe boll film volt, az meg nem nagyon ért a filmkészítéshez.
a többi pedig teljesen jo film volt szerintem is. -
#27 én bírom, sztem jó filmjei vannak :D
mondjuk a király nevében egy gyenge film lett!!! de a többi sztem elfogadható.... -
#26 nem csoda, hogy a magyarok nem nézik a filmjeit... -
#25 de jól mondtad okt. 22.-re van kiírva...
ez olyan mint a Banki meló, azt is kb. másfél hónapja láttam dvd-n, nálunk meg most van a mozikban :S
lehet csak a Statham filmeket tolják el nekünk?? xD -
#24 hja télleg, akkor az egyik SGs hírnél volt valami kavarás, mert olyasmi rémlik onnan.
nah mind1 :D
ugyis észrevesszük ha jön. -
#23 amerikában addigra már dvd-n is kiadják! mert ott aug. 22-én lesz a prem -
#22 ham inden igaz, okt.16-17-e körül lesz nálunk moziban.
vagy valami hasonlo... -
#21 Hát Statham most nagyon felkapott színész lett! Biztos név egy jó filmhez... :D
De hogy a Carmageddonból filmet csinálni...:D Várom már!!! -
#20 -
#19 akkor jó:)
nem nagyon nézegettem videókat, csak pár kép alapján döntöttem úgy hogy érdekel a film, azokon meg pont nem ő volt. -
#18 főszereplő lesz, semmi gond :P
#16 -
#17 nem is tudtam hogy a hogyishívják, a Szállítóból a pali is fog benne szerepelni -
#16 -
#15 Death Race infó+előzetes -
#14 will be -
#13 good movie -
#12 xDDDD -
dieselG #11 Új Carmageddont a népnek! :) -
#10 Előtte ajánlott megnézni. -
#9 tiszta crashday Oo -
#8 azt kéne, kérdés haza tudok-e menni majd akkor, mikor megy a mozikba... nah meg jo lenne ha eredeti hanggal menne... -.- -
#7 hazajössz azt menjünk moziba sasoljuk meg^^