21
  • overdoz
    helo szeretnék venni egy dell lap-topot olcsón.Alaphasználatra kéne.Hol vegyek szerintetek?Valahol pesten lévő boltot mongyatot lécci.
  • turul16
    Jol lementek a RAM arak, cak igy lapatoljak belejuk a csiallirszamra a ramot.
  • barii
    ne magyarázd.. úgyis jobban tudják
  • whitehawk
    Ez a cikk nem említi csak a 8,9"-os változatokat, pedig lesz 12,1"-os is (WXGA felbontás), amikben nem Diamondville hanem Silverthorne proci lesz. Azok szerintem izgalmasabbak lesznek.

Nekem most is egy 12"-os laposom van, ami csak 1024x768-as felbontást tud. Ha egy 1,6ghz-s Silverthorne tud annyit majd mint a mostani 1,73-as Pentium M akkor váltok.
  • Gnome
    az nagy...akora mint egy normális laptop csak iszonyat vékony...nekem azkell, h kicsi legyen és a táskámba b mindenhová magammal tudjam hordozni nehézségek nélkül...+ gyorsan eltudjam tenni, ha jönnek a segélyezett állampolgártársaink...egyébként 8-12 GB bőven elég ha nem számítógépnek használod hanem jegyzetelésre/vonaton időtöltésre/hotspotolásra...
  • Turdus
    Szűklátókörű.
    Néhány előny, ami a Linux mellett szól:
    1) nyílt forrás, hardware-hez nagyon jól igazítható, gyors
    2) ebből kifolyólag maximalizálható az aksiidő...
    3) ...és elég az oprendszernek 256Mbyte (sacc, lehet kevesebb)
    4) nem drágítja a gépet a szoftver
    5) nincs rá vírus
    6) minden szükséges alkalmazás (mail, web, office) elérhető, és stabilan, megbízhatóan működik

Mit akarsz még többet egy ilyen géptől?!? Az a bajod, hogy nem fut rajta a Crysis?!?

Én beszereztem egy Nokia N810-est, azt is Linux-szal szállítják. Mindent tud, amire kell, plusz ingyen, legálisan letölthetek temérdek programot hozzá, az egész oprendszer nem foglal többet 128Mbyte-nál, és a benne lévő 2G-s SSD is untig elég (nem itt kell tárolni a filmeket...)
  • jtrencsenyi
    Én megvettem az ASUS Eee 701-et és nem bántam meg. Arra amire kitalálták tökéletes és nem is kell nagyobb.
  • Ludi94
    Ha kicsi de jó gépet akarsz (mondanám hogy olcsó, de ezek már messze nem azok), akkor vegyél Mac Book Airt! Annak csak egy baja van, hogy nincs rajta alapból a Windows Vista
  • PíszLávJuniti
    Ha jól vettem ki külföldi hírportálról, akkor a Dell eszköze rendelkezik majd 3G-s eléréssel, azzal viszont nyerő a többivel szemben.
  • PíszLávJuniti
    A 4 gigás SSD már vicc számba megy, még akkor is ha azt vesszük, hogy SDHC kártyával bővítve, a 4 gigán csak az oprendszer szerencsétlenkedik.
    A 700 dolláros EEE ről csak annyit, hogyha a szokásos 1$ = 1€ alapon érkezik hozzánk, akkor ugyan ott van, mint egy olcsóbb 12 es subnoti optikai meghajtóval, kétmagos procival, minden kutyafülével, pl msi VR201X. Súlyra is kb ugyan ott lesz.. Érdekes az asus ár politikája, kíváncsi vagyok mire lesz elég, egy kiélezett versenyben.
  • smv
    Túl drágák:(
  • I.C.ram
    Erre esetleg valaki tud választ? :(
  • Gnome
    nah most várhatok erre is....eddig az eee901re vártam de sztem nagyvalószínűséggel egy video vagy video+t fogok beszerezni...max nem idén lesz meg hanem jövőre...egyébként tényleg érdemes megvárni a "minilaptop" piac kiegyenlítődését és nem ráugrani mindenre....pl most megbántam volna, ha anno megvettem volna az eee4G-t pedig nagyon gondolkodtam rajta--
  • Ronny
    az 1000-es Asus-ba 40 giga SSD-t raktak és valószínű, hogy az árcédula is nagyon hasonló lesz!
  • galocza
    nekem szimpatikusak az ssd-s készülékek, abból viszont több gondolom nagyon megdrágítaná.
    amúgy amire való (net, irodai alkalmazások), arra szerintem bőven elég 12 gb, de akár nyolc is, még pár film és némi muzsika is melléfér.
    legyen kicsi, occsó, üveggyöngymentes: én ezt várom ezektől a készülékektől.
  • hpteso
    viccesek. linux =)))
  • roliika
    Na most már mindenki nem csak mobillal, hanem laptoppal is fog rohangálni...szép új jövő.

És a Quartz órával és Tetris-el kezdődött minden!
  • Ronny
    nem hiszem, hogy okos dolog 12 gigás SSD-vel kiadni, ez már egy kicsit sovány! Elvileg októberig a HP gépe is megkapja valamelyik új processzort, addig meg jó lesz a Wind is.
  • Lameth
    Én inkább az MSI Wind-re szavazok, eddig az a legszimpatikusabb.
  • The Garrett
    mmár a kezemben érzem az 1000h -t. :)
  • I.C.ram
    Tud már valaki valamit a Dell Inspiron 1735ről? Elvileg már meg kellett volna jelennie, de még mindig semmi hír róla... Vagy a 1535nél is ugyanez. Hol vannak ezek? Előbbi június 9én, utóbbi május 24-én keleltt volna megjelenni, de a Dell honlapján még mindig semmi hír róluk.