Gyorsabb, erősebb, pontosabb focilabda
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És tényleg, igazad van. A röplabda olyan csapatjáték, amely nem hagy teret a bunkóknak.
Kara kánként folytatom tanításom.
Igen, utólag nekem is eszembe jutott, hogy azt nem vettem számításba, de akkor már ki volt lõve a gép. Viszont gondolkoztam rajta, vajon miért nem olyan népszerû a röplabda? Arra jutottam, hogy pont a háló és a rövid labdaérintések miatt. Egyszerûen kevesebb a lehetõség a "flik-flakra", cselekre, trükkökre. Szóval egy alap szintû kontaktnak kell lennie a játékos-játékos, játékos-labda között, mert akkor lehet egyéni, "csodaszámba menõ" dolgokat csinálni, ami sokkal szebbé, izgalmasabbá teszi a játékot. Az NFL-t is amiatt vetettem el, mert túlságosan leszabályoz, darabos a játék, valamint eszméletlenül durva. Taktikailag nagyon jó - bár nem hiszem, hogy jobb lenne, mint a kosár, csak korlátozottabbak a lehetõségek, és emiatt nagyobb szerepet kap -, de az egyéni megmozdulások, hosszabb, bonyulultabb labdás összejátszások hiányoznak, és ez nagyon sokat elvesz a sport nézhetõségébõl. Kosárlabdában is darálják egymást, de messze nem olyan szinten, mint más labdajátékokban. Az NBA-ben ha fault-olsz, fel kell tenned a kezed, fel kell vállalnod, hogy te voltál, nagyon durva szabálytalanságokat szigorúan kezelik, egyszóval ügyelnek a dologra. Persze ha mindent lefújnának a szorosan vett szabályok értelmében, az egész meccs egy sípszó lenne, és a végtelenségig tartana. Ezek a lökdösõdések, piszkálódások az alap kontakt velejárói.
NKing, te vagy az én emberem. Nekem azért néha háttérként szokott menni egy-egy focimeccs, de ha tévézni akarok, akkor a Holnapon túlt, vagy a Hogyan készültet, esetleg az Áállítólagot nézem. :-))
Kara kánként folytatom tanításom.
De pl. miért nem készül a focilabda is 2 darabból, ahogy a teniszlabdák? 😄
Valóban vicc, hogy megy a sok idõ, pénz, munka és a végeredmény egy olyan labda, amire a játékosok végül panaszkodnak.
Amúgy meg minek azon vitázni, melyik az unalmasabb sport... mindenki azt nézi, ami a mániája. Én pl férfi létemre utálnám a focit is, meg a Forma1-et is nézni. Mindenkinek magánügye.
(BTW inkább nézzek 90 perc labdarúgást, mint 72 körön át (plusz idõmérés) azt, hogy zíííííízíííí zíííííííííízíí zzzííííízzííízzíííííííííí... hogy aztán végül az nyerjen, aki tavaly, meg tavalyelõtt, meg azelõtt is nyert, mert neki van a segge alatt a legjobb kocsi.)
Amúgy meg minek azon vitázni, melyik az unalmasabb sport... mindenki azt nézi, ami a mániája. Én pl férfi létemre utálnám a focit is, meg a Forma1-et is nézni. Mindenkinek magánügye.
(BTW inkább nézzek 90 perc labdarúgást, mint 72 körön át (plusz idõmérés) azt, hogy zíííííízíííí zíííííííííízíí zzzííííízzííízzíííííííííí... hogy aztán végül az nyerjen, aki tavaly, meg tavalyelõtt, meg azelõtt is nyert, mert neki van a segge alatt a legjobb kocsi.)
"a levegõben olyan szitálásokra, kiszámíthatatlan pályamódosításokra képes", tehát beszitál és csavarodik, akár a régi labdák. és ez nem az én, hanem profi játékosok véleménye. szóval az 500Ft-os labdától nem is különbözik annyira, max nem egy délután kell a szétrúgásához.
a "szurkolók" pedig tényleg a fociban a legagresszívabbak. rombolnak, ha nyer, ha veszít a csapatuk.
a "szurkolók" pedig tényleg a fociban a legagresszívabbak. rombolnak, ha nyer, ha veszít a csapatuk.
Szerintem nem hülyeség az egész, azért van mögötte tudomány is. Még máshol is hasznosíthatják, azt pl hogy milyen alakú darabkákból építsenek fel egy gömböt, hogy az minél hatékonyabban alakítsa át az energiát. De ennyi pénzbõl csinálni egy k..va labdát már tényleg parasztvakítás. Nem beszélve arról, hogy a focisták arra panaszkodtak, hogy a labda útja a levegõben kiszámíthatatlan...
részemrõl a kézilabda a nyero😊 mivel üzöm/üztem(most egy szezont kihagytam), de fociból csak vb-t , eb-t nezek... es ha tehetem akkor válogatott meccsekre kimegyek. legutobbi magyar-görögön is kinntvoltam...suliba tesiorakon terembe jatszunk vagy palyan...mikor hol...de reszemrol itt be is zarul a foci iranti szeretet 😊
...
"Ez a legkevésbé agresszív, durva játék"
Na ez nagyon nem igaz. Az a röplabda. Kosárban is darálják egymást, mint állat. A két csapat között háló van. Ennél jobban nincs elválasztva két csapat labdajátékban. Az is pörgõs és látványos és elég offenzív játék...
Na ez nagyon nem igaz. Az a röplabda. Kosárban is darálják egymást, mint állat. A két csapat között háló van. Ennél jobban nincs elválasztva két csapat labdajátékban. Az is pörgõs és látványos és elég offenzív játék...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ahogy megfigyeltem, ez a mostani labda nem sokban különbözik a Zeitgeist, akarom mondani Teamgeistnél használttal, max. más szinû masnit tettek rá. Részemrõl üdvözlöm a fejlõdést, bár õszintén szóval még nem rugtam 16 darabból összerakott labdába, noha már régóta a piacon vannak ezek a termékek. Pedig biztos jó lehet. Ez a pöttyös megoldás viszont nem tetszik, hülyén néz ki.
Focistákról. Túl vannak fizetve, mert megtehetik a brutális reklám és közvetítési díjak miatt. Ez nem nyújt vigaszt, elég vérlázító a dolog, mikor az utolsó bantu feka vagy a szar lófejú fehér többet keres, mint egy gimnáziumi tanár. Ráadásul gyakran még meg sem izzadnak "munka" közben, padon ülve is szép summákat lehet kapni. De üzlet ez, kérem szépen, valószínûleg õk kapják a legkisebb részesedést a haszonból. A gyakori klub felvásárlások is megmutatják, hogy mekkora pénz van a dologban.
Melyik a legjobb csapatos labdajáték? Szimpátia alapján könnyû a válasz, de ehelyett érdemes a szabályrendszert figyelembe venni. A gyõztes a tengeren túlról jön, úgy hívják kosárlabda. Az amerikaik szinte mindenre gondoltak, amikor létrehozták az alapelveket - jók is lettek. Ez a legkevésbé agresszív, durva játék, a szabálytalanságok itt vannak a legjobban megtorolva, betartatva - 3 bíró hozza a döntéseket, szükség esetén videóbíró is. Ezen kívül gyors, pörgõ ritmusú játék, támadásra helyezik a hangsúlyt - "Good offense beats good defense." -, valamint a gazdasági háttere is úgy van kialakítva, hogy minnél inkább változatos legyen a mezõny - draft, költségvetési sapka -, azaz ne állandóan két csapat nyerje a trófeákat, hanem mindig legyen pár kicsi, akik elhalásznak egyet-egyet.
Focistákról. Túl vannak fizetve, mert megtehetik a brutális reklám és közvetítési díjak miatt. Ez nem nyújt vigaszt, elég vérlázító a dolog, mikor az utolsó bantu feka vagy a szar lófejú fehér többet keres, mint egy gimnáziumi tanár. Ráadásul gyakran még meg sem izzadnak "munka" közben, padon ülve is szép summákat lehet kapni. De üzlet ez, kérem szépen, valószínûleg õk kapják a legkisebb részesedést a haszonból. A gyakori klub felvásárlások is megmutatják, hogy mekkora pénz van a dologban.
Melyik a legjobb csapatos labdajáték? Szimpátia alapján könnyû a válasz, de ehelyett érdemes a szabályrendszert figyelembe venni. A gyõztes a tengeren túlról jön, úgy hívják kosárlabda. Az amerikaik szinte mindenre gondoltak, amikor létrehozták az alapelveket - jók is lettek. Ez a legkevésbé agresszív, durva játék, a szabálytalanságok itt vannak a legjobban megtorolva, betartatva - 3 bíró hozza a döntéseket, szükség esetén videóbíró is. Ezen kívül gyors, pörgõ ritmusú játék, támadásra helyezik a hangsúlyt - "Good offense beats good defense." -, valamint a gazdasági háttere is úgy van kialakítva, hogy minnél inkább változatos legyen a mezõny - draft, költségvetési sapka -, azaz ne állandóan két csapat nyerje a trófeákat, hanem mindig legyen pár kicsi, akik elhalásznak egyet-egyet.
Persze, én vagyok a ritka buta, mikor még a nevemet sem sikerült rendesen dekódolni? LOL
(BTW, manapság bizony a tesztek nagy része is reklám. Ébresztõ!)
(BTW, manapság bizony a tesztek nagy része is reklám. Ébresztõ!)
Én márpedig lenézem a tulok focistákat.Értelme nem sok, és meglehet nézni milyen "kvalitású" embereket vonz ez a qva nagy "ügyességi" játék (pl.angolok), de hogy ne menjünk messzire...A kopasz fradi drukkerek is e stílus gyöngyszemei.Ez van.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nem értem mért kell lenézni azokat akik focival keresik a pénzt. Megnéznék itt pár okoskodót hogy állnak ki több 10ezer nézõ elé és hogy mit szerencsétlenkednek a pályán már az elsõ 20 percben hordággyal vinnék le a legtöbbet!
"a labdáról meg annyit, hogy aki igazán tud focizni, az bármilyen szabvány labdát pontosan célba tud juttatni, legyen szó az 500Ft-os Tesco labdáról vagy errõl a millió eurós Adidas csodáról."
na te aztán biztos sokat tudsz róla,max rajzfiolmekben láttál focilabdát
na te aztán biztos sokat tudsz róla,max rajzfiolmekben láttál focilabdát
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Fú de beszûkült agyú emberek járnak ide... Tényleg, tök fölösleges a fejlõdés. De gondolom ti rinyálnátok a legjobban, hogyha mikor lementek a térre focizni, akkor 26 kilós bõrlabdával kéne játszanotok, mint anno nagyapátok.
Sumaher: Ennyi erõvel az összes telefon teszt, játék teszt egy reklám? Te is ritka buta vagy.
Sumaher: Ennyi erõvel az összes telefon teszt, játék teszt egy reklám? Te is ritka buta vagy.
Szép labda. Hihetetlen hogy mennyi erõt képesek belefektetni egy új dolog megalkotásába.
hát a k..va anyádnak vett apád 300000-ért számítógépet, nem nekem az enyém. amióta a 386-os megjelent, azóta a saját zsebpénzembõl fejlesztem a gépem.
a fociban semmi szépség nincs, egyedül a brazil foci volt szép, az is csak addig, míg át nem vették az európai stílust.
a forma-1 meg drága játék ügyes gyerekeknek, de ettõl függetlenül nagyszerû sport, remélem sokan látták Massa tettét, mikor 2 embert elõzött meg Kanadában, na az volt a szépség, na meg a csendélet a boxutca kijáratánál 😄
a labdáról meg annyit, hogy aki igazán tud focizni, az bármilyen szabvány labdát pontosan célba tud juttatni, legyen szó az 500Ft-os Tesco labdáról vagy errõl a millió eurós Adidas csodáról.
a fociban semmi szépség nincs, egyedül a brazil foci volt szép, az is csak addig, míg át nem vették az európai stílust.
a forma-1 meg drága játék ügyes gyerekeknek, de ettõl függetlenül nagyszerû sport, remélem sokan látták Massa tettét, mikor 2 embert elõzött meg Kanadában, na az volt a szépség, na meg a csendélet a boxutca kijáratánál 😄
a labdáról meg annyit, hogy aki igazán tud focizni, az bármilyen szabvány labdát pontosan célba tud juttatni, legyen szó az 500Ft-os Tesco labdáról vagy errõl a millió eurós Adidas csodáról.
Pöttyös labda <#idiota>#idiota>
Ez nem hír hanem Adidas-reklám.
Miért kell mindent lehurrogni, ezt nem értem. Itt csak ilyen hülye hivatásos fanyalgók vannak. Apuci befizetett nekik 300 ezret egy számítógépre, és most onnan okoskodnak a kis hülyegyerekek. Miért baj , ha egy labdát, ami egy EB-re készül, ilyen alapossággal készítenek el? Egyébként nem vagyok elfogult, mert nem szeretem a focit, de nem értem ezen a híren miért kell így okoskodni?
Kis hülyék....
Kis hülyék....
Az SZDSZ egy náci párt.
Ez egy vicc.
Akárcsak az amit ma milliárdokért foci címen elõadnak ^^
Mi lenne, ha a játék szeretetéért játszanának? Ja. Csoda.
Akárcsak az amit ma milliárdokért foci címen elõadnak ^^
Mi lenne, ha a játék szeretetéért játszanának? Ja. Csoda.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hihetetlen, hogy hogy lehet még focit nézni... én 1 év se kellett hogy megunjam: minden héten ugyanaz az unalmas, közömbös játék, semmi értelme. mindig ugyanazok a színészkedések, ugyanaz a béna bíró, aki beleszól a meccsbe, ugyanazok a kihagyott helyzetek, ugyanazok a rinyáló majmok, hogy au de fáj a lábam, etc... Folyamatos játék, semmi értelme. Akinek van esze, az NFL-t néz 😊
A Forma 1-nek azért legalább van értelme, bár itt is ovltak iszonytalan unalmas versenyek /szezonok.. De foci? Nem azt mondom, sok élsportoló buta, de a focisták xD És mennyit akasztanak már le? És miért? 😄 na midnegy, nem idegesítem magam.
A Forma 1-nek azért legalább van értelme, bár itt is ovltak iszonytalan unalmas versenyek /szezonok.. De foci? Nem azt mondom, sok élsportoló buta, de a focisták xD És mennyit akasztanak már le? És miért? 😄 na midnegy, nem idegesítem magam.
Hehe, egy darabból csinálják meg, ha tudják 😄D
Ez nevetséges. Csak így szimplán: nevetséges.
← ElőzőOldal 2 / 2