3314
-
Micsu #3314 nah most sikerült, pedig tegnap újra is indítottam a gépet, meg töltöttem le az oldalról más feliratokat is, de ezek a évad csomagok nem jöttek le -
Micsu #3313 másik böngészőt próbáltam, megpróbálom inkognito módban -
#3312 nálam simán leszedni, és meg is tudom nyitni. másik böngésző, vagy inkognító mód? esetleg telefonról próbálod letölteni, azt elküldöd magadnak emailbe :D -
Micsu #3311 Most nézem újra a 1080ps verzát, elvileg Fringe S02 720p BluRay DD5.1 x264-CtrlHD.hun.zip ez a felirat jó hozzá de a felirat.inforol nem tudom leszedni mert sérült a file, máshol meg nem találom, valami ötlet? -
#3310 Ha kijön a 3. évad dvd-n (magyar szinkronnal) szóljatok ám! :) -
#3309 valamelyik magyar csatornán adják megint. Hátha nézi/újranézi valaki -
#3308 bannernek jó lenne, bár a topik már nem nagyon fog pörögni... -
#3307 -
#3306 a Discovery HD-n Walter műsora megy most o.0 -
#3305 Végre sikerült megnézni a sorozatot s szomorú vagyok, hogy így lett vége... Egyszerűen nem tudok nem csodálattal beszélni a sorozatról a hibái ellenére is. Hihetetlen mély érzelmeket sikerült belénk ágyazni az 5 évad alatt s ezt végül még meg is koronázták az utolsó résszel.
Azt sajnálom, hogy a lezárás elég sok nyitott kérdést hagy maga után, de mindenképpen korrektül sikerült. Maga a téma s az azt körülvevő emberek s jellemeik valami félelmetes egésszé álltak össze s ezt leginkább csak az utolsó rész után tudjuk felfogni.
Én is szeretnék kapni egy fehér tulipánt, úgy érzem... -
#3304 Ennyi. Ebben a sorozatban minden összefügg mindennel. Zseniálisan írták meg. -
#3303 Mostanában elkezdtem előröl a sorozatot , hiszen ez egy remekmű :)
Egy érdekességet vettem észre a 2. évad 3 részében. Már akkor elmondja az ezredes akit letartóztatnak hogy a megfigyelők háborút indítani. És ott be is vallja hogy azért robbangatott hogy ezt a folyamatot lelassítsa. -
#3302 Micsoda? Új Ryan Murphy sorozat? :OOOOOOOOOOOoooooooo -
#3301 az a rész amikor látja amit a hangulatátragadós srác csinál :D
fb-re raktak ki képeket, ez meg a lentebb linkelt sorozat miatt érdekes :D -
#3300 már szedem is... :D -
#3299 első évad 17.rész.. :D
-
#3298 -
#3297 Anna Torv új szerepben. -
#3296 Jah sajnos, de lehetne egy Farscape 2 John Crichton fiának a főszereplésével. -
#3295 Farscape-t befejeztek a peacekeeper warsal . -
#3294 loooooool -
#3293 :D
Performansz művész, anyád! :)
Observer volt :D -
#3292 Az idő nem létezik, csak egy absztrakt fogalom, hogy tudjunk viszonyítani és számolni az univerzum változásait..
Ha mégis lehetne utazni "benne", akkor az tök nagy szopás, mivel a naprendszer, a galaxis, és a bolygónk is folyamatosan mozog, így egy 10 másodperces időutazás is maximum rövid szenvedést eredményezne az űrben. Ha nem, akkor feltételezzük, hogy létezik a teleportálás is, ami megint rengeteg hülye kérdést vet még fel.
-
#3291 Az nem a Fringe hibája, hogy nekik adtak még egy fél évadot más sorozatnak meg nem, Universe esetében nem is közös a csatorna tehát még azt se lehet mondani, hogy "elvette" előle az esélyt. Nyilván a háttérben tárgyaló emberek érdeme illetve a csatornáé.
Szerintem ebben az iparban sose lesz igazság mivel kőkeményen üzleti alapon működik minden.
FarScape-t kéne még folytatni. -
#3290 Kickstarteren kellene hirdetni, de kétlem, hogy Veronica Marsot húznának vele :D Stargate-nek lényegesen nagyobb a rajongóbázisa, ott már lehetne kezdeni valamit, csak az mérföldekkel drágább is a CGI és a díszletek miatt.
Na mindegy, ilyeneken kár rágódni, úgyse lesz semmiből semmi. De azért húzom fel magam, mert a Fringének megadatott a lezárás (más kérdés, hogy nem élt vele), míg milliószor jobb sorozatok kaszát kapnak lezárás nélkül. (most nem feltétlen SGU-ra gondolok) -
#3289 De nem értem miért kúr fel... neked mivel lenne szegényebb az életed ha lenne egy film? :D Kb. én is 1%-ot adok, hogy lesz de ha lenne baromira örülnék meg sztem még rajtam kívül pár millióan.
Én örülnék egy SG: Universe filmnek is annak ellenére, hogy 1 részt nem tudok mondani ami 10/10-es lett volna nálam. -
#3288 szerintem jó volt az utolsó évad is -
#3287 Nulla relalitása van :D Már senki nem is emlékszik a sorozatra :) Egyébként is fel tud húzni az (most nem csak a Fringe, általánosságban), ha egy lezárt sorozatot folytatni akarnak. Anyjuk picsáját, annak kell film, ami kasza lett lezárás nélkül, ez a sorozat még jutalom évadot is kapott, amit aztán szépen körbefosott, és egy szép nagy szarcsokorral megkoronázta. Egy évaduk volt egy ütős lezárást alkotni, erre mit csinálnak? Áhh, felkúr ez a szar, hagyjuk is... -
#3286 De, legyen csak. -
#3285 Jajj... -
#3284 -
#3283 Én pár hónapja odakapcsoltam egy részre, meghallottam Walter hangját, és kb. traumás élménnyel gazdagodva kaptam az irányító után, hogy elkapcsoljak :D SZÖRNYŰ így nagybetűkkel :D -
#3282 RTL Klub A rejtély III./2. rész, de fura magyar hanggal, viszont nem olyan vészes mint a legtöbb sorozatnál :D -
#3281 regen meg tudtak bulizni az emberek D:DD -
pett3rson #3280 hát ez hatalmas...
vajon ezt a szöveget is el lehet rontani?! -
#3279 -
#3278 omg -
RAMyMamy #3277 neeeee -
#3276 hát ezen most felröhögtem... -
Medwyn #3275 Közben találtam egy dalt 1979-ből, ami az első 12 observerről szól.
Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=A8dfyAhLIas