4
  • defiant9
    #4
    "Mo. azért nem mozdul rá, mert..."

    Mert ebből nem tud a fidesz slepp lopni. Legalábbis a milliárdos közpénzből fizetett tanácsadó cég nem tudott előállni olyan megoldástervvel amivel végül stroeman loerinc-nél landolt volna egy jelentős összeg. Ha találtak volna működőképes lopási módozatot akkor hidd el rögtön nagyobb lenne a 'kormányzati' érdeklődés.
  • HyBrIDNyLA
    #3
    Mo. azért nem mozdul rá, mert gazdasági szempontból érzékeny és jelenleg inkább a rövid távú stratégiák dominálnak a térségben. Nem éppen ésszerű döntés egy már működő rendszer mellett olyanba invesztálni, amely -vélhetően- annyival nem fog többet tudni, mint a már kiforrott, elterjedt és jelenleg alkalmazott technológia, főleg ezt úgy h az adott projekt már egyszer befulladt. Forráshiánnyal küzdve (tudom, stadionra van, de ebbe most ne menjünk bele..), teljesen racionális döntés elkerülni, majd megfinanszírozza más és ha majd kezd beválni, akkor valamelyik lépcsőben beszállni, alacsonyabb kockázat mellett.
  • KarmaXXL
    #2
    Pedig igazán hasznos lenne...
  • uniu
    #1
    Sztem azért nem mozdultunk rá, mert a kisebbséget túlzott mértékben megint elnyomtuk, és a sok Nobel dijas cigány tudós disszidált a NASA-hoz, inkább.