567
Open Transport Tycoon Deluxe
-
#86 Látszik nem értesz a játékhoz :D
A TT elődje a TTD játéknak. Utobbit nyitották meg OTTD
Nagyon nagy a különbség a 3 játék között. -
#85 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=997633659 -
#84 megy már:D -
#83 Próbáld ki piciben egy elhagyott terepen. épits pályát meg álomásokat és ézd meg ott müxik e, h amüködik akkor pályaépitésnél hagytál ki egy kockát, h anem akkor a fájl hibás -
#82 összeér mindenhol a sin :D -
#81 fényképet tudsz tenni, milyen egy tökéletes pálya? -
#80 ez csak a hagyományos pálya -
Borg #79 A factorykra ha rámentek, nálatok is 0-t ir ki a termelt mennyiséghez? Attól függetlenül, hogy ezerrel viszem be és ki a cuccot... -
#78 megvan épitve a teljes pálya? Ellenőrizd -
Borg #77 Nem. Szerintem csak a grf hibás amit letöltöttél, és valszeg nem villamosként ismeri fel... lehet hogy buszmegállóba be tudod küldeni :) -
Borg #76 Ezen ugye a Factory->Town nem stimmel, mert ott Food-ot kell szállítani, nem goodsot :) (legalábbis a hegyesvölgyes tájon)
Illetve a bankhoz van gyémántbánya is. -
#75 vagy kell egy minimum népesség a városba, hogy lehessen villamost? -
#74 de ezt hogy lehet megoldani? -
#73 Én használok egy keiget ami ezt felboritja :D
Pl a a vas csak akkor készül el a fém müvekben ha szenet is viszek oda :P
-
#72 Lippet: szerintem valami játék által generált hiba lehet. -
#71 #62-re vki segítsen pls -
#70 Még egy régebbi cikk foglalkozott egy olyan villamos GRF-el, mely egyben van a közúti járművekkel. Más villamos GRF-nél sajnos folyton az van, hogy dönteni kell, vagy villamos, vagy buszok, teherautók.
Nézzétek meg, még videó is van a cikk végén:Katt! -
#69 Ezt szedd le, s telepítsd fel:
Patch
- A hidak alatt is lehet bármilyen formába sínt lerakni.
- Villamosok.
- Egyéb kiegészítések -
karajjj #68 jaaaaaaaa, így már értem :D -
#67 lehet berakni -
#66 Aki esetleg most kezdené a játékot:
-
karajjj #65 van benne villamos? :O -
#64 Sziasztok! :)
Én is nagyon bírom a játékot, ősszel játszottam vele, de aztán jött a vizsgaidőszak, addigra leraktam, és azóta sem vettem elő, pedig még +1 vizsgaidőszak is letelt. De most akkor jöhet újra. :)
Az #52 höz hasonló sínműveket próbálgattam én is összehozni, de sosem sikerült, mert megbolondultak a vonatok, sokszor csak álltak, vagy ide-oda fordulgattak, és termelték a deficitet. -
#63 persze, hogy ismerjük:D -
#62 lenne egy problémám. 1990-ben vettem villamost (combinot) de nem tudok neki menetrendet adni. ez mér lehet? -
#61 Sziasztok!
Csak most néztem be ide, de ismerem a játékot nagyon.
Egyszer készítettem egy scenariot, ahol csak szigetek voltak, és nem volt semmilyen ipar, a szigetek mindegyikén voltak városok, és pont elfért mellettük egy reptér. Jött a pénz rendesen!
Ismeritek ezt a két oldalt? j-csaba barátomé: www.ttdx.gskse.hu és a sajátom: www.openttd.gportal.hu -
karajjj #60 az igaz :D
úgy nem működik
amúgy játszhatnánk majd valamikor a neten, ha lesz kedvetek... -
#59 Ez erősen függ mikor kezded a játékot :D Én 27 ben kezdem akkor csak léghajóvan :D az meg lassu ehhez -
karajjj #58 havertól tanultam, hogy kezdésnek építesz repteret a négy legnagyobb városba és 2-3 repülőt veszel személyszállításra...
na az úgy elkezdi pumpálni a pénzt, hogy el se hinnéd :D -
#57 Nem. Még nem próbálrtam :D -
sirdond #56 ha ehhez kódot akarsz használni, akkor inkább találj magadnak más játékot
bexter szoktál online játszani?
-
#55 Én 97 ben kedztem vele játszani azóta minden évben előveszem leporolom és játszok vele. Ez a játék amivel a legtöbbet játszottam valaha -
#54 Pár képem:
A többit majd ide pakolom fel:
http://bexter.extra.hu/OTTD/ -
#53 -
#52 Nem saját képek!
-
#51 am vmi pénz cheat van?:D -
Bala10 #50 kezdésnek én mindig a szenet viszem az erőműbe. nincs vele macera és csomó szokott lenni:)
-
#49 Szeretem amugy en is a grafikajat a jateknak, de ettol meg nem eleg modern es csili-vili sokak szamara - de ugyis ok maradnak ki a jobol :D -
#48 mit a legérdemesebb szállítani? -
sirdond #47 hogy lehet,hogy 14 évesen a számítógép előtt rohadsz? hogy lehet, hogy nem tudsz magyarul?