AMD-Havok: közösen a fizikai számításokért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt vannak a Havok tarscegei....

http://www.havok.com/content/blogcategory/30/68/

..oda szuletni kell...

Intel azért kevesebbet váltogatja, de most ez nem ez a lényeg ( 😄 )(magyaros mi? 😉
De miért nem GPU-ba integrálnak?? Többre mennének vele, ATI vga-t többen vesznek most mint AMD procit... (és ettõl se vennének sztem sokkal többet, míg vga-ból azért talán)

Sanyix
pff az intel pont ilyen neveked ad az akkor nembaj?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Keresztlicensz szerzõdés! Nincs ebben semmi furcsa.

asysoft
Az általad felsoroltak közül egyedül a Phenom processzorcsalád név, a többi kódnév (mint a Yonah/Conroe/Nortwood/Prescott az Intelnél). Amúgy Intel is tud kavarni, lásd pl Core mikroarchitektúra, amelynek elsõ képviselõje a Core2*, tehát a "normál" Core* nem az...😊

#3: értem én, de ettõl még furcsának találom.

/*WTF?!*/

phenom,kuma,pentron,puma,pentadron meg ki tudja még mi,miért nem lehet rendes típusnevet adni mint az intel

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

"miszerint dobták a Kuma kódnevû ikermagos asztali processzorokat, valamint két négymagos, csúcskategóriás változatot, ám a cég ezt most cáfolta. Jake Whitman szóvivõ elmondta, hogy a Kuma továbbra is útiterv szerint készül, megjelenése a második félévben várható"

ez nem license

NeoMaN
license-rõl van itt szó

Az amd-nél tudja még vki hogy jelenleg melyik proci milyen néven fut?? 😊
F@szom az ilyen idiota nevekbe...

asysoft
Ebben csak az a furcsa, hogy a Havokot tavaly megvette az Intel...

/*WTF?!*/