10
-
jamborl #10 Itt vannak a Havok tarscegei....
http://www.havok.com/content/blogcategory/30/68/ -
krajcsovszkig #9 Intel azért kevesebbet váltogatja, de most ez nem ez a lényeg ( :D )(magyaros mi? ;)
De miért nem GPU-ba integrálnak?? Többre mennének vele, ATI vga-t többen vesznek most mint AMD procit... (és ettől se vennének sztem sokkal többet, míg vga-ból azért talán) -
#8 pff az intel pont ilyen neveked ad az akkor nembaj? -
Abu85 #7 Keresztlicensz szerződés! Nincs ebben semmi furcsa. -
#6 Az általad felsoroltak közül egyedül a Phenom processzorcsalád név, a többi kódnév (mint a Yonah/Conroe/Nortwood/Prescott az Intelnél). Amúgy Intel is tud kavarni, lásd pl Core mikroarchitektúra, amelynek első képviselője a Core2*, tehát a "normál" Core* nem az...:)
#3: értem én, de ettől még furcsának találom. -
Ginos #5 phenom,kuma,pentron,puma,pentadron meg ki tudja még mi,miért nem lehet rendes típusnevet adni mint az intel -
Ginos #4 "miszerint dobták a Kuma kódnevű ikermagos asztali processzorokat, valamint két négymagos, csúcskategóriás változatot, ám a cég ezt most cáfolta. Jake Whitman szóvivő elmondta, hogy a Kuma továbbra is útiterv szerint készül, megjelenése a második félévben várható"
ez nem license -
#3 license-ről van itt szó -
Ginos #2 Az amd-nél tudja még vki hogy jelenleg melyik proci milyen néven fut?? :)
F@szom az ilyen idiota nevekbe... -
#1 Ebben csak az a furcsa, hogy a Havokot tavaly megvette az Intel...