A jövõ polgármestere SimCity-vel irányít
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez elég hülye példa volt. A bombák teljesen véletlenszerû helyen vannak és nem igazán mi tettük le õket oda. Semelyik valaha bombázott városnak nincs errõl nyilvántartása, legyen az keleten v. nyugaton. A közmûvek viszont (elvileg) pontos tervekkel készülnek, amiket "csak" digitalizálni kell (már ha nem alapból számítógépen készültek).
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
És arról szó sincs hogy a helyi civil csoportok, korrupciót, stb. modellezni kéne, az a politika dolga, itt tisztán infrastruktúrális feladatokról beszélünk, amik elég jól szimulálhatóak (mellesleg amire te mondod hogy nem szimulálhatóak, azok is szimulálhatóak, legfeljebb nagyobb a "véletlenségi tényezõ").
És lehet hogy még a végén a polgármesteri karrier is megnyílik elõttem, mert Sim Cityben (a 4-ben!) eléggé jó voltam <#idiota>#idiota>
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Remélem azért UFO-kat nem küldenek ránk 😄
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nothing Ever Changes
"Ázsiában teljesen új városok nõnek ki a semmibõl pillanatok alatt, Európában pedig a meglévõ, de többnyire sok száz éves városok lassan felemésztik magukat. "
ez nagyon súlyos szakmai tévedés. ha már cikket írunk, akkor nem ártana utánanézni alapvetõ dolgoknak. kb a blikk szintjét üti meg ez a megjegyzés.
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Budapest kurvára nem az a hely ahol simcity kaliberü (akár sokkal több tényezõs rendszerekkel) lehetõség lenne arra hogy ez a gyakorlatban mûködjön ... betartós emberek (ááá csak egy 7-es bmw-ért és a lakás áráért adom el a ház utolsó lakását a fejlesztõnek), korrupció, helyi civil csoportok. ilyet nem lehet a közeljövõ hardwarein modellezni, ez a valóság. a fszkalap emberek viselkedése kiszámíthatatlan...
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0