Cryostatis: Hangulatos kis FPS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na sikerûlt végre elindítani a gamet!!😄
Ez a játék nem támogatja az Xp-t, minimális gépigénynél? Az 1C Company könyvtárban 1 darab fájl nincs ahova installáltam a játékot, pedig ha jobb klikk tulajdonságokra nyomok akkor jelzi hogy 4 GB-t van a mappában! Pedig üres. Ez hogy lehet, ilyet még nem pipáltam 1 játéknál sem soha. Help!!
A te véleményed a felejtõs fika. Már a telepítésnél megállapítottad, hogy fosz lesz... Ehhez nem fûzök semmit, csak gratulálok neked! PhysX-hez mit kell érteni? Feltelepíti játékkal együtt, a user számára olyan, mintha ott sem lenne...
Az tény, hogy szarul optimalizált, de egy mai középkategóriás kártyával azért simán elfut 30 FPS fölött - nekem elég volt a végigjátszáshoz. És nem bántam meg, hogy végigtoltam, mert nagyon "kellemes", hátborzongató játék, kielégítõ játékmenettel, jól adagolt és jól felépített történettel.
Az tény, hogy szarul optimalizált, de egy mai középkategóriás kártyával azért simán elfut 30 FPS fölött - nekem elég volt a végigjátszáshoz. És nem bántam meg, hogy végigtoltam, mert nagyon "kellemes", hátborzongató játék, kielégítõ játékmenettel, jól adagolt és jól felépített történettel.
már tölthetõ a demója, nagyon szar a cucc. Érdekes én már akko rmeg szoktam érezni, hogy mivel lesz dolgom amikor telepítem. Amikor már az gázos akkor nagy valószínûséggel fos lesz a játék is. Hát bejött sajnos. Meg kell neki az PhysX motor de azt valahogy elfelejtették közölni azátn görcsölhet majd aki nem ért hozzá. A játék engine-je meg valami alávaló fos, minden levettem és még úgy is szétszakadt a gépem ezer darabra. Felejtõs fika.
Talán mert szinte mindenki ismeri => ingyen reklám ennek a játéknak. De a kérdésed hangvételébõl tudom te nem vagy oda érte, ennek ellenére több milliós a rajongó tábora, szóval ne szüküljünk le a saját igényünkre, itt világviszonylatban kell nézni mindent. Ott pedig eléggé jó, kimagasló értékeket mutat a Crysis. Persze a sírásoktól eltekintve, ami csak fölösleges önsajnáltatás.
Jaja, 32 egy tucat ilyenbõl.
Elég gagyinak néz ez ki.
Felejtsék már el ezt az FPS mûfajt.
Felejtsék már el ezt az FPS mûfajt.
"Ráadásul az FPS csak PC-re érkezik - egyelõre."
Szegény konzolmágusok csak késõbb élvezhetik :'(
Bezzeg a pc-sek mennyi gamet nem kapnak (esetleg sokkal késõbb): Fable2,AC,GoW,legtöbb verekedõs,stb.
Szegény konzolmágusok csak késõbb élvezhetik :'(
Bezzeg a pc-sek mennyi gamet nem kapnak (esetleg sokkal késõbb): Fable2,AC,GoW,legtöbb verekedõs,stb.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Tetszet ez kis videó. Fõleg a zenei aláfestés. Valami sztorit is tegyenek alá, mert csak menni és lõni tényleg unalmas.
miért is cseng jól a krájszisz ?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én valahogy nem látok abban semmi hangulatosat, hogy menj és lõjj... Amúgy látszik próbáltak a jól csengõ Crysis-ra koppintani egy címet.