13
-
Danryu82 #13 Na sikerűlt végre elindítani a gamet!!:D -
Danryu82 #12 Ez a játék nem támogatja az Xp-t, minimális gépigénynél? Az 1C Company könyvtárban 1 darab fájl nincs ahova installáltam a játékot, pedig ha jobb klikk tulajdonságokra nyomok akkor jelzi hogy 4 GB-t van a mappában! Pedig üres. Ez hogy lehet, ilyet még nem pipáltam 1 játéknál sem soha. Help!! -
Indigo #11 A te véleményed a felejtős fika. Már a telepítésnél megállapítottad, hogy fosz lesz... Ehhez nem fűzök semmit, csak gratulálok neked! PhysX-hez mit kell érteni? Feltelepíti játékkal együtt, a user számára olyan, mintha ott sem lenne...
Az tény, hogy szarul optimalizált, de egy mai középkategóriás kártyával azért simán elfut 30 FPS fölött - nekem elég volt a végigjátszáshoz. És nem bántam meg, hogy végigtoltam, mert nagyon "kellemes", hátborzongató játék, kielégítő játékmenettel, jól adagolt és jól felépített történettel. -
Anteris #10 már tölthető a demója, nagyon szar a cucc. Érdekes én már akko rmeg szoktam érezni, hogy mivel lesz dolgom amikor telepítem. Amikor már az gázos akkor nagy valószínűséggel fos lesz a játék is. Hát bejött sajnos. Meg kell neki az PhysX motor de azt valahogy elfelejtették közölni azátn görcsölhet majd aki nem ért hozzá. A játék engine-je meg valami alávaló fos, minden levettem és még úgy is szétszakadt a gépem ezer darabra. Felejtős fika. -
Akuma #9 Talán mert szinte mindenki ismeri => ingyen reklám ennek a játéknak. De a kérdésed hangvételéből tudom te nem vagy oda érte, ennek ellenére több milliós a rajongó tábora, szóval ne szüküljünk le a saját igényünkre, itt világviszonylatban kell nézni mindent. Ott pedig eléggé jó, kimagasló értékeket mutat a Crysis. Persze a sírásoktól eltekintve, ami csak fölösleges önsajnáltatás. -
#8 Csak az ilyen doom stílusu fps-t felejtsék el. FPS a legjobb, nehogy elfelejtsék. -
Praetor #7 Jaja, 32 egy tucat ilyenből. -
#6 -
opeca #5 Elég gagyinak néz ez ki.
Felejtsék már el ezt az FPS műfajt. -
Thaddeus #4 "Ráadásul az FPS csak PC-re érkezik - egyelőre."
Szegény konzolmágusok csak később élvezhetik :'(
Bezzeg a pc-sek mennyi gamet nem kapnak (esetleg sokkal később): Fable2,AC,GoW,legtöbb verekedős,stb. -
slickboy #3 Tetszet ez kis videó. Főleg a zenei aláfestés. Valami sztorit is tegyenek alá, mert csak menni és lőni tényleg unalmas. -
#2 miért is cseng jól a krájszisz ? -
Akuma #1 Én valahogy nem látok abban semmi hangulatosat, hogy menj és lőjj... Amúgy látszik próbáltak a jól csengő Crysis-ra koppintani egy címet.