13
  • Mike
    #13
    USA-ban nem nehéz pedofilnak lenni
    ha hozzáérzs egy gyerekhez, hogy felsegítsd az utcán mert pedofilt kiáltanak

    uitthon 14+ fölöttivel dughatsz, ott kint ez pedofilia
    ölni szabvad, a szex tabu

    a legjobban azon szoktam röhögni, amikor mondjuk egy félmeztelen reklámfotó esetén is pedofiliát vizionálnak egyesek, nem is akarom mondani hogy ki a pedofil, ha egy félmeztelen gyerekről is a szex jut az eszébe

    vagy hány olyan játék van, ahol nem lehetnek egyerekek, mert akkor jaja pedofilok is játszhatnak ezzel a játékkal, ott volt a sims, jaj van benne gyerek egy szál fürdőruhában, összes pedofil erre izgul fel (legalábbis vmelyik valóban pedo? szenátor ezt bizonygatta ezerrel - ő biztos erre verte, normális embernek eszébe nem jutna ilyesmi)
  • Mike
    #12
    a gyerekpronó amerikában éppolyan hivószó mint a terrorizmus
  • Wittgen
    #11
    A gyerekpornót üldözését helyeslem. Viszont.
    Amcsiknál általában az a politikus erőlteti ezt, aki komoly szavazatokhoz szeretne jutni, nem a személyes meggyőződése áll az ügy hátterében. Meg amint tudjuk, az amcsi politikusok előszeretettel rendelnek maguknak kiskorúakat különböző "társaságoktól". Lehet, hogy ezért nem a gyerekpornót készítőkre akarnak lecsapni, hanem csak a mezei letöltőket akarják szívatni.

    Tehát ennek csak úgy lehet gátat szabni, hogy a feltöltőket, készítőket, az aktusokat elkövető felnőtteket sittelik le. Azért mert valaki letölt valamit még nem feltétlenül pedofil. Persze, ha véletlenül nem jut a napi betevő filmjéhez, lehet, hogy erőszakossá válik és gyerekeket fog abajgatni. Kemény dió ez.

    Jut eszembe, nálunk is keményebben odacsaphatnának a "pedofiloknak". Értem ezalatt azokat, akik 15 éves csajoknak már a 2. gyereket csinálják stb...gondolom nem kell ecsetelnem.
  • Frosty01
    #10
    szerintem már szánalmas amit müvelnek. nem vok pedó, de szerintem sem a mezei júzerek üldözésével kellene kezdeni, hanem a gyerekfarmok tulajaival kéne leszámolni, akiknek soksoksoksoksok és még több dodó hasznot hoz a videók készítése, a kiccsávók "bérbeadása" stb stb. dehát ők tudják. tisztára mint az illegális szoftverhasználat ellen folytatott hadjárat
  • Dark Angel 666
    #9
    az arabokat nevezik így :)
  • Mr Gumby
    #8
    Kik azok a kampósorrúak? Minden hozzászólásodnál megemlíted.
  • A1274815
    #7
    öldözni = üldözni.
  • A1274815
    #6
    "Es pont ezt talalta ki maganak,hogy uldozi pedofileket,..."

    Ez önmagában nem lenne rossz dolog, csak a megfelelő módon kéne, nem az oldalt öldözni, hanem az aktív feltöltöket elkapni.
  • A1274815
    #5
    "arról nem beszélve, hogy a politikusok fele is pedofil"

    Azt nem tudom, de az biztos, hogy a politikusok körében nem 5% a pszichopata.
  • duke
    #4
    "és minél kétségbeesettebbül próbálkoznak valami ellen, annál nagyobb ellenhatást váltanak ki, tkp.: ezzel a cikkel is csak tovább népszerűsítik ,"

    Nem is azert csinaljak mert ezzel most jobb lenne a vilag.Hanem mert valami idiota gatlastalan politikus ebbol akar maganak politikai karriert csinalni.Es pont ezt talalta ki maganak,hogy uldozi pedofileket,mert akkor biztos nagyon nepszeru lesz a sok parasztnal.
  • passatgt
    #3
    arról nem beszélve, hogy a politikusok fele is pedofil
  • Adenoma
    #2
    azt kell mondjam, hogy teljesen igazad van.
  • arrakistor
    #1
    mikor veszik már észre ezek a semmihez se értő nagyorrú okostojás nagyfejű politikusok, hogy a Zinterneten SEMMIT sem lehet visszaszorítani, cenzorálni stb.. és minél kétségbeesettebbül próbálkoznak valami ellen, annál nagyobb ellenhatást váltanak ki, tkp.: ezzel a cikkel is csak tovább népszerűsítik , reklámozzák magát a gyerekpornót és aki eddig nem volt pedofil, majd ezután az lesz...

    semmit sem tudnak tenni a dyndns.org a kínai és délszumátrai szigeteken elhelyezett DNS szervereken tárolt .info oldalak , a gnutellára feltöltött weblapok ellen az Amerikai egghead okostojások és magyar kampoósorrú okostojások az amerikába elhelyezett antiszemétista oldalak szerverei ellen.