Az RTL Klub-on a Róma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a
sajnos szerintem is ez lesz. tekintve , hogy az rtl a vágások nagymestere..<#action>#action> és mindezt persze 18as kerika mellett.. gyökerek.
"már tudjuk,hogy a tengeren túl semmi igazán színvonalasat nem tudnak értékelni."
olykor olvasni baromságokat, no de ezt?
hol tudnak? nálunk? és a többi, a számtalan színvonalas amerikai sorozatot miért értékelik?
(mondjuk a logikai levezetés kicsit arcoskodó. "szerintem eszméletlenül jó" = "igazán színvonalas". valaki irtó büszke a makulátlan ízlésére😊
olykor olvasni baromságokat, no de ezt?
hol tudnak? nálunk? és a többi, a számtalan színvonalas amerikai sorozatot miért értékelik?
(mondjuk a logikai levezetés kicsit arcoskodó. "szerintem eszméletlenül jó" = "igazán színvonalas". valaki irtó büszke a makulátlan ízlésére😊
Szerintem eszméletlenül jó sorozat,remélem jó a magyarhangja.
Nem az itthoni nézõszám miatt lett mingössze 2 évad,de azt már tudjuk,hogy a tengeren túl semmi igazán színvonalasat nem tudnak értékelni.
Nem az itthoni nézõszám miatt lett mingössze 2 évad,de azt már tudjuk,hogy a tengeren túl semmi igazán színvonalasat nem tudnak értékelni.
"gondolom majd azt írják hogy nem lett sikeres mert nem nézte senki.ilyen késõn persze hogy nem."
mióta függ a siker attól, hogy hánytól adják? egy 23.00-s sorozat is lehet nagy siker 400 ezer nézõveé és egy 20.00-s is bukás 1 millióval. nem a nézettség a lényeg, hanem a közönségarány.
mióta függ a siker attól, hogy hánytól adják? egy 23.00-s sorozat is lehet nagy siker 400 ezer nézõveé és egy 20.00-s is bukás 1 millióval. nem a nézettség a lényeg, hanem a közönségarány.
az a nagyfarkú rabszolga-ajándék csak úgy naturalistán ábrázolva, a szexjelenetek, az öldöklések...szóval bevállalták megint az HBO-nál. nem kertévébe való, még a nagymami feljelenti az rtl-t kiskoróak megrontásáért. és még el tudom képzelni, hogy ki is vágnak belõle és úgy lesz 18-as karikás.
nagyon színvonalas kiállítású sorozat, csak ajánlani tudom minden szandálos-filmes rajongónak.
nagyon színvonalas kiállítású sorozat, csak ajánlani tudom minden szandálos-filmes rajongónak.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Istencsászár sorozat, nagy élmény volt megnézni, tavaly.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
NEm azért adják késõn, mert te (én) megnéznéd, hanem mert egy átlagos részben 3-5x kefélnek, 2-20 embert ölnek meg meglehetõsen naturális ábrázolásmód mellett, valamint 4-5x titulálnak néhányakat "húgyivó kúrvák fatyjai"-nak (ide bármilyen cirkalmas káromkodás beilleszthetõ), és néha kifejtik egy masnival átkötött férfiasságú (mutatják) kreol rabszolga mellett, hogy "nincs jobb ajándék a nagy pénisznél".
Vagy éjjel adják, vagy iszonyúan megvágják. Ha már választani kell inkább az elõbbi.
Vagy éjjel adják, vagy iszonyúan megvágják. Ha már választani kell inkább az elõbbi.
Nagyon jó sorozat, de 11 után? Akkor inkább alszom...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.