Új MSN vírus

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez már vagy 2 hónapja éldegél...

Fabio Capello
nem mindegyik acc. lopás, tényleg vannak ilyenek is, ahol rányomsz a linkre és megbasztad de keményen. Szóval neked vszeg nem ez a fajta van, hanem egy másik a sok közül

Seth
Akkor én hogy kaptam meg? Nem írtam sehova semmilyen jelszót,csak megnyitottam egy linket, utána meg elárasztottak az ismerõsök,hogy mi a rákot küldözgetek én meg csak pislogtam 😄

PSN ID.: Beegabor

SimaSuna
ugyan ezek mennek a torrent oldalakon...
nemvigyázol, és nem figyelsz..könnyen véged lehet 😄
NeoMaN
Amúgy ez nem vírus, hanem user error. Sima acc és jelszó lopás.

5c0rp330n
"Ha van egy fertõzött ismerõsöd pl.:Kovács Gábor és az e-mail címe [email protected], akkor ezt a linket fogod kapni: "http://kgabor.h0stp1cs.info" Ha megnyitod, felajánlja, hogy belép az msn címeddel.Belépsz..."
ennyi. ha eddig eljutsz, meg is érdemled, hogy beszopasson a legnagyobb vírus, ami létezik.

NeoMaN
Csak az szopik, aki belép a jelszavával. Ráklikkelni rálehet semmi nem történik...

TommyC
igen, talán elég egy jelszó csere

dixitque deus fiat lux

SimaSuna
régebben volt ez a "your vacation pics.zip" vírus vagy mi..haver bekapta..csak a format c: segített rajta 😄
R0zs0máK
Amatõr hiba...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Gladiator
pancser

SimaSuna
1 MSN vírusért nemdobnám ki a gépemet..
csinálok új MSN címet^^ a partnereket át importálom és kész...
vírus volt nincs, gép meg megmaradt 😊
Na ha angol szöveget kaptam volna, azt biztos nem nyitom meg.

Én freemail-es vagyok

Seth
Én mindent kipróbáltam rajta, egyik se fogta meg,
Amúgy nem csak az említett *.info-t küldi, hanem simán linkeket is küld pl olyan szöveggel , hogy itt vannak szuper képek a múltkori buliról meg ilyenek(persze angolul),amire rákattint a célszemély és már meg is kapta a drágát Én már nem tudom honnan,kitõl kaptam, de én is tovább adtam sokmindenkinek ,persze nem szándékosan,szemét kis dög😄

PSN ID.: Beegabor

Szerintem fenéket nem ér ha a gépedet dobod ki az ablakon, akkor se.Az msn címed van megfertõzve nem?Mondtam, eddig én sem "szoptam be" egyiket sem,(elég gyanakvó vagyok ilyen szinten) csak most megtévesztett, hogy az ismerõsöm neve benne volt a címben, gondoltam vmi képeket akar megmutatni.

NeoMaN
Megoldás: megváltoztatod a jelszavad.

Fabio Capello
ez már elég régi darab, nem vírus, amikor beírod a felh.neved és jelszavad, lementik, és azon keresztül lépnek be, magyarán elcsórták a felhasználóneved

változtass jelszót, hátha az segít. Amúgy meg amatõr hiba az ilyesmit megnyitni, én messzire kerülöm az ilyet, ha valaki ezt küldi nekem, akkor szólok hogy vírusa van és passz. Ha megtévesztõ a link, vagy nem ismerem, rákérdezek hogy mi ez, és direkt küldte e.

NeoMaN
Ez hónapokkal ezelött indult el, nem ma vagy tegnap.
Tudtommal csak hotmailesektõl megy tovább.

SimaSuna
WLm topikban simán elfér sztem...

vírusírtó / spyware megfogja
ha nem akkor format c:
TommyC
de egyébként tegnap megint elõjött, egyik ismerõsömtõl....lehet h valami hullámokba "támad", h te is most írod?....

dixitque deus fiat lux

TommyC
ezt a vírust kb 1 hónapja ismerem...

dixitque deus fiat lux

bon
Már eleve gyanús, amatõr hiba ilyesmit megnyitni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

NEOreg3
elszabadult a Skynet

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Alig 12 órája új vírus jelent meg msn-en, soha nem nyitottam meg az ilyen linkeket, de ez felhasználja az ismerõsök e-mail címét, így most én is bekaptam a horgot.Ha van egy fertõzött ismerõsöd pl.:Kovács Gábor és az e-mail címe [email protected], akkor ezt a linket fogod kapni: "http://kgabor.h0stp1cs.info" Ha megnyitod, felajánlja, hogy belép az msn címeddel.Belépsz és csengõhangos reklámot látsz.Ezzel még nem is lenne gond, de ezekután fél óránként be fog lépni egy másik géprõl az msn-d téged ezzel kidobva, vmint jelezték nekem, hogy én megosztási mappán keresztûl szeretnék vmit küldeni.Tehát valószínüleg ott is babrál vmit.A guglin található hírek alig 12 órája születtek róla, 1 francia, 1 spanyol és 1 angol.Sajnos az angol csak figyelmeztet mint most én teszem, a többi nyelvet meg nem beszélem, így azt sem tudom, náluk már született-e megoldás.

← ElőzőOldal 2 / 2