75
2008. június 10-én új msn vírus indult útjára
  • LES FORZA INTER
    többféle van ebből, van egy amelyikre ha rákattintasz akkor már bekapod, egyet beszívtam, azzal kezdte hogy kikapcsolta a vírusirtót, és ha elindítottam kifagyott... format C: oldotta meg, de ez már kb 1.5 éve volt. a másik ez az acclopós cucc, amivel nem volt még szerencsém, de nem is vaok rá kíváncsi.
  • SimaSuna #34
    ezé használok mirandát :D
  • kemszi2
    én is már régóta kpaom ezeket...a legjobb mikor úgy küldi,hogy az ismerősöm nincsiis bejelentkezve
  • PíszLávJuniti
    az én vírusírtóm: MSN nélkül nem kapom el.
  • Picar77
    Sexy<3 :) ? http://imaageshack.net/image.php?=msn cimed
    az én partnerimnél most ez a menő :DD
  • hgkj01
    Na sikerűlt végre megváltoztatni a jelszavam, remélem ennyi elég lesz a probléma orvosolására.
  • nandorb
    fene enne meg nemtom honnet de talaltam egyet
  • Frosty01
    detto
  • nandorb
    mar van ra virus irto is
  • hgkj01
    Most vagy nagyon sokan elkezdtek jelszavat cserélgetni, vagy vmi komolyabb baj van, mert tökre nem hagyja nekem.
  • gyuri12
    Ez már vagy 2 hónapja éldegél...
  • Fabio Capello
    nem mindegyik acc. lopás, tényleg vannak ilyenek is, ahol rányomsz a linkre és megbasztad de keményen. Szóval neked vszeg nem ez a fajta van, hanem egy másik a sok közül
  • Seth
    Akkor én hogy kaptam meg? Nem írtam sehova semmilyen jelszót,csak megnyitottam egy linket, utána meg elárasztottak az ismerősök,hogy mi a rákot küldözgetek én meg csak pislogtam :D
  • SimaSuna #22
    ugyan ezek mennek a torrent oldalakon...
    nemvigyázol, és nem figyelsz..könnyen véged lehet :D
  • NeoMaN
    Amúgy ez nem vírus, hanem user error. Sima acc és jelszó lopás.
  • 5c0rp330n
    "Ha van egy fertőzött ismerősöd pl.:Kovács Gábor és az e-mail címe [email protected], akkor ezt a linket fogod kapni: "http://kgabor.h0stp1cs.info" Ha megnyitod, felajánlja, hogy belép az msn címeddel.Belépsz..."
    ennyi. ha eddig eljutsz, meg is érdemled, hogy beszopasson a legnagyobb vírus, ami létezik.
  • NeoMaN
    Csak az szopik, aki belép a jelszavával. Ráklikkelni rálehet semmi nem történik...
  • TommyC
    igen, talán elég egy jelszó csere
  • SimaSuna #17
    régebben volt ez a "your vacation pics.zip" vírus vagy mi..haver bekapta..csak a format c: segített rajta :D
  • R0zs0máK
    Amatőr hiba...
  • Gladiator
    pancser
  • SimaSuna #14
    1 MSN vírusért nemdobnám ki a gépemet..
    csinálok új MSN címet^^ a partnereket át importálom és kész...
    vírus volt nincs, gép meg megmaradt :)
  • hgkj01
    Na ha angol szöveget kaptam volna, azt biztos nem nyitom meg.
  • hgkj01
    Én freemail-es vagyok
  • Seth
    Én mindent kipróbáltam rajta, egyik se fogta meg,
    Amúgy nem csak az említett *.info-t küldi, hanem simán linkeket is küld pl olyan szöveggel , hogy itt vannak szuper képek a múltkori buliról meg ilyenek(persze angolul),amire rákattint a célszemély és már meg is kapta a drágát Én már nem tudom honnan,kitől kaptam, de én is tovább adtam sokmindenkinek ,persze nem szándékosan,szemét kis dög:D
  • hgkj01
    Szerintem fenéket nem ér ha a gépedet dobod ki az ablakon, akkor se.Az msn címed van megfertőzve nem?Mondtam, eddig én sem "szoptam be" egyiket sem,(elég gyanakvó vagyok ilyen szinten) csak most megtévesztett, hogy az ismerősöm neve benne volt a címben, gondoltam vmi képeket akar megmutatni.
  • NeoMaN
    Megoldás: megváltoztatod a jelszavad.
  • Fabio Capello
    ez már elég régi darab, nem vírus, amikor beírod a felh.neved és jelszavad, lementik, és azon keresztül lépnek be, magyarán elcsórták a felhasználóneved

változtass jelszót, hátha az segít. Amúgy meg amatőr hiba az ilyesmit megnyitni, én messzire kerülöm az ilyet, ha valaki ezt küldi nekem, akkor szólok hogy vírusa van és passz. Ha megtévesztő a link, vagy nem ismerem, rákérdezek hogy mi ez, és direkt küldte e.
  • NeoMaN
    Ez hónapokkal ezelött indult el, nem ma vagy tegnap.
    Tudtommal csak hotmailesektől megy tovább.
  • SimaSuna #6
    WLm topikban simán elfér sztem...

vírusírtó / spyware megfogja
    ha nem akkor format c:
  • TommyC
    de egyébként tegnap megint előjött, egyik ismerősömtől....lehet h valami hullámokba "támad", h te is most írod?....
  • TommyC
    ezt a vírust kb 1 hónapja ismerem...
  • bon
    Már eleve gyanús, amatőr hiba ilyesmit megnyitni.
  • NEOreg3
    elszabadult a Skynet
  • hgkj01
    Alig 12 órája új vírus jelent meg msn-en, soha nem nyitottam meg az ilyen linkeket, de ez felhasználja az ismerősök e-mail címét, így most én is bekaptam a horgot.Ha van egy fertőzött ismerősöd pl.:Kovács Gábor és az e-mail címe [email protected], akkor ezt a linket fogod kapni: "http://kgabor.h0stp1cs.info" Ha megnyitod, felajánlja, hogy belép az msn címeddel.Belépsz és csengőhangos reklámot látsz.Ezzel még nem is lenne gond, de ezekután fél óránként be fog lépni egy másik gépről az msn-d téged ezzel kidobva, vmint jelezték nekem, hogy én megosztási mappán keresztűl szeretnék vmit küldeni.Tehát valószínüleg ott is babrál vmit.A guglin található hírek alig 12 órája születtek róla, 1 francia, 1 spanyol és 1 angol.Sajnos az angol csak figyelmeztet mint most én teszem, a többi nyelvet meg nem beszélem, így azt sem tudom, náluk már született-e megoldás.