Új MSN vírus

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petka
Megpróbáltam jelszót változtatni egy régi címemnél, mert elfelejtettem:

Windows Live-fiók - hiba

Átmeneti probléma lépett fel.

Átmeneti probléma lépett fel a szolgáltatás mûködésében. Próbálja meg újból. Ha továbbra is ez az üzenet jelenik meg, késõbb próbálja meg újból.

Gyanítom, most sokan rábasztak, akik elkaptak egy vírust.<#eplus2>

Sadist
Azta, mert micsoda hatalmas teljesítmény egy sablon szöveget lefordítani több nyelvre 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Einsten óta ugyebár tudjuk, hogy az emberi butaság határtalan.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Rádhúzták a szopóálarcot, kiszívtad 😄

NeoMaN
Nagy informatikus lehet, ha egy ilyet bekapott.
😄D

kulabácsi
utolsó mondatodban az igazsgág <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dragon11
Egyetértek.

Tinman
MSN? Há-há <#gonosz1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

5c0rp330n
ez akkor is furcsa, egy FF-nak nem szabadna ilyet engednie..

takysoft
Eh.... azt a hatalmas noobot, aki képes megadni a felhasználónevét valami weblapnak😄 meg is érdemli, hogy ellopják az msn-jét😄

Tipp: lépj be a "hivatalos" msn weblapra, és cseréld le a jelszavad.... már ha ezt a tolvajok nem tették meg elõtted hamarabb, mert akkor buktad... regelhetsz új msn-t.

Tipp2: magyar vagy, és az nagy segítség. ha valaki beszélgetésen kívül csak úgy küld egy linket, azt hagyd a francba. Vannak szöveges verziók is, de azok meg mind angolok. Angol szöveget meg eleve el se olvasok magar ismerõstõl.

Tipp3: aki annyira hülye, hogy hagyja hogy a gépén vírusok legyenek, azt tiltsd le vagy töröld ki az ismerõseid közül.

hát igen, aki hülye, haljon meg.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

en ezt kb tobb mint fel eve ismerem ami nekem uj volt az olyan hogy kuld egy linket magyar !!! szoveggel kb valami iesmi "Szia ! nezd meg az uj party kepeimet amiket csinaltunk hetvegen" es utana 1 link na en ezen csodalkoztam 😄 es az is virus !!! szal mielott barki vamit letolt kerdewzen ra partnerere hogy irt e iet
plu604
én is kaptam ismerõsömtõl ilyen linket... némi kockázatot vállalva megnyitottam, aztán amikor láttam hogy kéri a felhasználónevem meg jelszavam bezártam a böngészõt, és figyelmeztettem a csajt hogy nézesse meg valamivel a gépét. Aki meg hülye, haljon meg.

fanka93
haverom be is szopta:SS

Balumann
Az a legjobb, amikor küldi egy partner, akinek már kb. 2-3 éve van internete és állandóan használja. Tanács: Töröld le az msn-t és a plust is, majd telepítsd újra.
"-õõõ, azt hogy is kell, megtudod nekem csinálni?" vagy "oké majd megpróbálom" (2 héttel késõbb is ugyan úgy küldi).

Ha valaki küld egy kis angol szöveget és (vagy) smileyt és utána egy linket, nem kell rákattintani... :/

broman191
Na ja...és ha valaki küldeni akar valamit akkor dobja át amikor vagyok...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

bardocz
Fú de rég van már ez.Elõször rákattintottamed gyanus volt,hogy egy külsõ oldalon az msn címemel lépjek be...Úgyhogy nem néztem meg.Elég gyakran kapok ilyet,az öszes mahának megmondom,hogy talán egy jelszóváltoztatás megoldana mindent,de egy se képes rá -.-
Pff, még nagyon rég van, és azt veszem észre, hogy egyre több havernak, tegnap 15 embertõl kaptam pont 1 idõben...-.-

Seth
IE-t már ezer éve nem használok, inkább FF az is mindenféle block pluginnal, hülye meg nem vagyok hogy beírjak csak úgy mindenhova jelszavakat, elvégre informatikus lennék vagy mi a szösz,nem dõlök be ilyen szaroknak 😄 , mondom simán linkre kattintással rábasztam. Valószínû akkor marhára nem néztem hogy mi is az a link,egybõl kattintottam rá,elvégre kedves ismerõstõl jött

PSN ID.: Beegabor

LES FORZA INTER
mind1 így utólag, az a vinyó azóta már elfüstölte magát 😞

most meg megint vírsut talált a vírusírtóm, szal egész ese vírusírtás lessz 1000el csökkentettben.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Balazs15
egyetértek

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

kulabácsi
én ezzel a vírussal már rég találkoztam, azt meg hozzá kell tennem h aki olyan láma h külön belép egy ismeretlen oldalon a saját felhasználónevével és jelszavával az meg is érdemli az ilyen vírust....
az msn vírusok kb 99% elkerülhetõ ha nem hülye az ember!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

a vírus télleg régebbi már... nekem faterom nyalta be... de egy rendszervisszaállítás nekünk segített...

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

na jól van úgy látom, egy jelszóváltoztatás bõven elég volt, hogy lehet megszüntetni a témát?

Benny04
az már tök régi vírus.. <#unalmas>

Istenben nem hiszek, de nem isten a nagyképû fasz, hanem az aki istennek képzeli magát attól, hogy éppen vmit jobban tud a másiknál.

TommyC
valamelyest énis értek a gépekhez, ráadásul ismerem ezt felhasználó/jelszó lopásos módszert fake lapokkal a hackelésnél, mert foglalkoztam vele;
mégis beszopatott engem is....csak akkor kapcsoltam h hihi, amiután egyik ismerõsömtõl kapom az infót, h valami linkeket küldözgetek.
az a szerencse ezzel a "vírussal", h nem cseréli le a jelszavad, ahogy ellopja.

mondjuk valszeg úgy müködik, h nem telepít semmit se a gépre, csak amikor bejelentkeztél logolja a user/jelszavad, majd bejelntkezik hozzád, és a contact listedbe szereplõknek továbbküldi a hülyeségét...

ha csak ennyi, akkor nem annyira ártalmas, ennél többet még nem láttam belõle

dixitque deus fiat lux

SimaSuna
ne flémelj..inkább tanulj..
Checkerboy
Akkor szerinted isten egy nagyképû f*sz? 😮OOOOOOOOOOOOOOOOO

ó máj gád?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Én meg erre a "nagyképû fasz" jelzõt használom

Checkerboy
"De ti istenek vagytok, soha nem követtetek el még hibát valószínüleg... "

Pontosan, de mi nem az 'isten' szót, hanem a 'fórumozót' szoktuk használni 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Nem kellett volna formatálnod. Csökkentett módban elindítod a vírusírtót, és az megtalálja.

Mondtam, hogy az összes ilyet eddig megúsztam, mert elég gyanakvó vagyok, de ha a bátyámtól már lassan egy éve várok egy videót és egyszercsak meglátok egy linket a amiben benne van a vezetékneve, akkor miért is gyanakodtam volna, fõleg, hogy informatikus.Nem hiszem, hogy ezért nekem balfasznak vagy lámának kéne éreznem magam.Nem is érzem magam annak.De ti istenek vagytok, soha nem követtetek el még hibát valószínüleg...

5c0rp330n
hmm. milyen böngészõt használsz? egy szar ie-n keresztül még el is lehet képzelni, hogy kilpoják az adataidat.. ha normálisat használsz (FF/Opera), akkor vszínûleg mégiscsak be lett írva a dolog..

ilyennek bedõlni amúgy nem nagy hozzáértésre utal 😊

Picar77
én csak azt nem értem hogy lehet valaki iylen láma hogy megnyitja 😄DD

()() (^^)

John Cena
nekem is ez szokott lenni😄 elég vicces + oylan partnerem is pl küldi akivel vagy 2hónapja nem is beszéltem😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
egyszerû nem mész rá alinkre sok haveromnak van iyles fajta vírusa azt sose nyitom meg

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Hecker007
kaspersky internet security simán megfogja, amúgy van egy másik is ami meg letöltet egy fájlt asszem imageshackrõ vagy mirõl, abban is jó kis trójai van ami befagyasztja a gépet aztán meg nyitja megfele a hülyébbnél hülyébb weboldalakat, nálam az utóbbi is tegnap jelent meg...

DJ RX7
Balfasz az, aki rákattint.

:3

n3whous3
jaja

púúúúú

LES FORZA INTER
többféle van ebbõl, van egy amelyikre ha rákattintasz akkor már bekapod, egyet beszívtam, azzal kezdte hogy kikapcsolta a vírusirtót, és ha elindítottam kifagyott... format C: oldotta meg, de ez már kb 1.5 éve volt. a másik ez az acclopós cucc, amivel nem volt még szerencsém, de nem is vaok rá kíváncsi.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

SimaSuna
ezé használok mirandát 😄
kemszi2
én is már régóta kpaom ezeket...a legjobb mikor úgy küldi,hogy az ismerõsöm nincsiis bejelentkezve
PíszLávJuniti
az én vírusírtóm: MSN nélkül nem kapom el.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Picar77
Sexy<3 😊 ? http://imaageshack.net/image.php?=msn cimed
az én partnerimnél most ez a menõ 😄D

()() (^^)

Na sikerûlt végre megváltoztatni a jelszavam, remélem ennyi elég lesz a probléma orvosolására.

nandorb
fene enne meg nemtom honnet de talaltam egyet

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Frosty01
detto

practitioner of the forbidden arts of death

nandorb
mar van ra virus irto is

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Most vagy nagyon sokan elkezdtek jelszavat cserélgetni, vagy vmi komolyabb baj van, mert tökre nem hagyja nekem.

Oldal 1 / 2Következő →