Új MSN vírus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows Live-fiók - hiba
Átmeneti probléma lépett fel.
Átmeneti probléma lépett fel a szolgáltatás mûködésében. Próbálja meg újból. Ha továbbra is ez az üzenet jelenik meg, késõbb próbálja meg újból.
Gyanítom, most sokan rábasztak, akik elkaptak egy vírust.<#eplus2>#eplus2>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tipp: lépj be a "hivatalos" msn weblapra, és cseréld le a jelszavad.... már ha ezt a tolvajok nem tették meg elõtted hamarabb, mert akkor buktad... regelhetsz új msn-t.
Tipp2: magyar vagy, és az nagy segítség. ha valaki beszélgetésen kívül csak úgy küld egy linket, azt hagyd a francba. Vannak szöveges verziók is, de azok meg mind angolok. Angol szöveget meg eleve el se olvasok magar ismerõstõl.
Tipp3: aki annyira hülye, hogy hagyja hogy a gépén vírusok legyenek, azt tiltsd le vagy töröld ki az ismerõseid közül.
hát igen, aki hülye, haljon meg.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"-õõõ, azt hogy is kell, megtudod nekem csinálni?" vagy "oké majd megpróbálom" (2 héttel késõbb is ugyan úgy küldi).
Ha valaki küld egy kis angol szöveget és (vagy) smileyt és utána egy linket, nem kell rákattintani... :/
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
PSN ID.: Beegabor
most meg megint vírsut talált a vírusírtóm, szal egész ese vírusírtás lessz 1000el csökkentettben.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
az msn vírusok kb 99% elkerülhetõ ha nem hülye az ember!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
mégis beszopatott engem is....csak akkor kapcsoltam h hihi, amiután egyik ismerõsömtõl kapom az infót, h valami linkeket küldözgetek.
az a szerencse ezzel a "vírussal", h nem cseréli le a jelszavad, ahogy ellopja.
mondjuk valszeg úgy müködik, h nem telepít semmit se a gépre, csak amikor bejelentkeztél logolja a user/jelszavad, majd bejelntkezik hozzád, és a contact listedbe szereplõknek továbbküldi a hülyeségét...
ha csak ennyi, akkor nem annyira ártalmas, ennél többet még nem láttam belõle
dixitque deus fiat lux
ó máj gád?
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Pontosan, de mi nem az 'isten' szót, hanem a 'fórumozót' szoktuk használni 😄
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
ilyennek bedõlni amúgy nem nagy hozzáértésre utal 😊
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
az én partnerimnél most ez a menõ 😄D
()() (^^)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life