Telefonos feladványok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de legalább fitt marad
na, kiugrom udvarvégébe a hordozható wcbe
már lelkileg kivagyok ettõl a meleg idõjárástól
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
jah ha mindez megvolt, akkor az sg.hu címet is kitörölheted a böngészõdbõl, és elfelejtheted....
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
lelkileg kivagyok...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
fogadjunk mama alrege vaty.
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
megvan csillagozva, gondolom apróbetûben részletesen le van írva mirõl is szól ez az egész, innentõl kezdve nem átverés...
Most jön a nyár..Francba..<#sir>#sir>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
fail...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cserélhetsz újat is akkoris leveszik jee.
Nyomjad a fekvõt Mama 2 !!!!!
nyomjad neki!
ez bizony átverés...
Röviden ennyi.
egyébként én probáltam már. heti 500-900 ft ért küldenek ilyen szarokat a telodra, na abban a pillanatba mondattam is le, nemkell nekem havi 4000 ft os számla ilyen szarért, amikor neten ingyen több 100 java game van
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Szart se kaptam, viszont folyik rólam a víz... szóval tuti átverés <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"