50
postai küldemények
-
#10 Azért ez a szöveg nem kéne tizenéves takonyként... -
#9 76-os születésű vagy és ezt megkérded?
Amúgy Google első találat.... -
#8 Jaj de gecibuta vagy te :( -
#7 kanyúúúúúúúúúúú :) most érted,mire fel adnának neked ennyi pénzt? :D egyébként ha van cím,telefonszám,stb,akkor őrizd meg ezt a levelet,és ha mégsem kapsz pénzt,akkor talán meg lehet szopatni őket a rendőrségen...már ha foglalkoznak ilyennel.bár,ha most egy sima papírra ráírták,akkor az nyilván nem hiteles...ügyvédnél kéne érdeklődni,hogy ha te most elküldenéd a 6000 valamennyit,és mégse jönne pénz,akkor hol lehetne támadni az illető céget.
ha szerencséd van,akkor visszakapod a 6k-t,meg még meg is basszák a céget,de nem tudom,nem nagyon értek ennek a jogi részéhez. -
#6 Én is kaptam ilyet és nyertem!
Ha tovább küldöd azt a levelet 20 percen belül, 3 osztrák, 4 afgán, 8 bolgár, és 54 szabadon választott, ám különböző országből való embernek akkor a feldolgozás díjat elnézik, és automaice megkapod a leírt összeget!
-
Aspyrin #5 Add fel a pénzt, máris megkeresem a számlaszámot, várj egy kicsit! -
#4 kamuuuuuuuu -
#3 Tuti kamu! -
#2 szerinted.........? -
zozo1976 #1 Sziasztok!
A mai napon egy furcsa levél landolt a postaládámba a levelet,a Capital Distribution Group Ausztria nevű feladótól érkezett!A segítségeteket szeretném kérni hátha valaki már találkozott evvel a küldeménnyel! A lényege a levélnek az volt ha hét napon belül visszaküldök egy hivatalos igénylőlapot amit mellékeltek a levélben, akkor jogosult vagyok 2 millió 400 ezer forint összegű nyereményre!De ehez kérnek eggy 6200 ft-os feldolgozási díjat amit postán,a futárszolgálatnak ,vagy számláról utalhatok át nekik! Most nem tudom mitévő legyek! Ez most kamu vagy nem?Ilyen esetben hova fordulhatok, hogy bebizonyosodjam, hogy ezek hiteles dolgok vagy sem?Kérem aki tud segítsen!Előre is köszönöm!