16
  • CaptainRumi
    #16
    Piros pont? az összes filmes hírt egy oldalról szedik össze. Aki tud angolul az már valamikor egy héttel elötte olvashatja azelött az infokat mire ide felkerülnek.
    És az egészet szinte szószerint onnan veszik (Movieweb.com)
  • nessboth
    #15
    Megdobná a sztorit egyfajta Álca viszály szerintem, a sunyi Üstökös, a hataloméhes Sokkoló és a diktátori Megatron között...
  • Optimus Prime
    #14
    Piros pont a cikk írójának. Még nem olvastam ilyen összeszedett és jól informált cikket magyar hivatalos webolalon.
    A fagyiskocsi ötletre olvastam egy pár kommentet angol fórumon "miért ne? tökéeltes álca és ez a lényeg. mégis ki gyanakodna egy fagyiskocsira?" És tény, ami tény, tényleg nem feltűnő.
    Arcee talán nem a legjobb femme-bot, inkább Optimus barátnője Elita-One. Sajna csak egyetlen epizódban szerepelt anno. De, aki mindenkit überel az a BW-BM Blackarachnia, aki mi mássá, min feketeözvgyé alakul. És, aki ismeri eme sorozatokat az tudja, meg lehet úgy csinálni a Transformers szerelemt, hogy az nem béna.
  • AZTA
    #13
    Mér te már láttál igazi Transformert? Hol a pesti dugóba? :D
  • 1Obi1
    #12
    Akkor te életedben nem láttál még igazi Transformert, mert én láttam, és pont olyan mint a filmben.
  • viizo
    #11
    ultragagyi? :D

    TF fanként nekem az egyetlen dolog a filmben ami tetszett, az pont a robotok átalakulása volt, részletes és igen jó modellezés, amiért grat a készítőknek :)

    a többi (óvodás történet, rém gyenge karakterek, minden összevetve Bay egyik leggyengébb filmje lett :/) inkább nc.

    Össztűz az egyik kedvenc karakterem (Mogorva mellett :D), így örömteli hogy beleteszik a folytatásba, de sajnos kiindulva az első részből semmi jót nem várok.
  • skati
    #10
    Én láttam HD minöségben is(720p) és tökéletesen látszott, hogy hogyan alakulnak át. Elég részletesen ki van dolgozva ha figyelmes vagy akkor sok mindent megláthatsz miközben átváltoznak.
  • FoodLFG
    #9
    Engem inkább az zavart, hogy sokszor nem látszott eléggé, hogy hogyan változnak át. Vagy gyors volt, vagy közelről mutatták.. :S De nem ez volt a legnagyobb problémám a filmmel, meg azért voltak kivételek is.
  • dronkZero
    #8
    Nemtom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a filmben valami ultragagyi volt a robotok CGI-je. Csillogtak és tükröződtek, egy átlag játékban manapság valósabbak a felületek...
  • zxr
    #7
    Barricade-et nem Bumblebee intézte el el csak elpáholta a flimben nem volt ugyan benne de a könyv szerint Optimus végzett vele az autopályán Bonecrusher előtt vagy után.Azért jho lenne ha Shockwave is benne lenne
  • Loverman
    #6
    és mi lenne a jó abból ha 100 autobot nekiesne 100 decepticonnak és madártávlatból figyelhetnénk a kb SupCom-ba illő látványt?
    Hallottál már arról h a kevesebb több? Minőség a mennyiség felett? Hm?;)
  • OJ
    #5
    A fagyiskocsi!
    http://img.photobucket.com/albums/v338/Scowly/Transformers%20II/attachment2.jpg
  • OJ
    #4
    Ebből robot-szerelem lesz!
    SZánalom a köbön!

    Ráadásul Arceet már a rajzfilm-sorozatból is kiutálták.
  • Zaraki Kenpachi
    #3
    Valahogyan bekell olvadniuk a környezetbe, és ezt úgy tudják ha lemásolnak járműveket, spec miért pont egy fagyiskocsit kell neki ki pcznie passz.
    De itt az elv a lényeg.
    Az addig okés, hogy mindenki ki van akadva,hogy hogyan nézne ki egy magától mozgó motor, no de hologrammal nem tudnak áll sofőrt betenni, mint pl
    Barricade és Blackout ahogyab azt tette?
    Meg amúgy Stearscream tuti lesz mivel szokásához híven fülét-farkát behúzva elmenekült. Scorponok is életben van, ugyan nem lenne rossz, ha olyan nagy és erős lenne mint eredetileg.
    Barricade érdekes, hiszen Bumblebee legyőzte ehhez képest az autópályán ott volt.
  • sugarman
    #2
    Talán a minnél hatékonyabb elvegyülés érdekében.
  • nessboth
    #1
    Szerettem gyerekként a Transformerset, és kivételesen a film is tetszett, jól szórakoztam rajta. Viszont egyet nem értek: Mindenki könyörgött, rajongók írtak Bay-nak, hogy semmi esetre se tegye bele Arcee-t mert totál fölösleges (szerintem is). Erre mégis belerakják. Azthittem, hogy rengeteg robot lesz, és egy igazi gigaháborúnak lehetünk majd tanúi...Ráadásul azt nem értem, hogyha azzá alakulnak át amivé akarnak, akkor mi a túrónak kell FAGYISKOCSIVÁ alakulni...??pfff!