Ötvös Tibor

Új Transformerek a folytatásban

Szépen alakul a Transformers 2: Revenge of the Fallen stábja. Pár új szereplő neve mellett kiderült, mely robotok tűnnek fel biztosan a második részben.

Először nézzük az élőszereplőket. Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Matthew Marsden, Andrew Howard, Ramon Rodriguez mellett természetesen visszatér a nagyon felkapott Shia LaBeouf és Megan Fox is. És akkor lássuk a robotokat.

Az Autobotok oldalán - Ironhide és Bumblebee mellett - új szereplőként kapcsolódik be a női robot, Arcee, aki a hírek szerint motorrá alakul át, ám eredetileg egy futurisztikus cabrió volt. Twin Twist jégkrémes autó, miközben eredetileg egy fúrókarokkal ellátott tankszerűség volt. Stringert Porschénak tűntetik fel, igazából helikopterré alault át. Decepticonról nem találtam semmit a neten, de a filmben egy Audi R8-as lesz.



Wheelie csak akkor harcol, ha közvetlen támadás éri. A robot egy futurisztikus gokart-szerűséggé alakul át a filmben is. Jetfire az Autobotok légi védelmét látja el, ebből adódóan repülővé képes átalakulni. Ennyi lenne.

Amint látszik, új Transformerekből nem lesz hiány, de jó lenne már a rossz oldalról is pár robotot megismerni. Ha valakit érdekelnek a robotok képei, az ide kattintva megnézheti őket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #16
    Piros pont? az összes filmes hírt egy oldalról szedik össze. Aki tud angolul az már valamikor egy héttel elötte olvashatja azelött az infokat mire ide felkerülnek.
    És az egészet szinte szószerint onnan veszik (Movieweb.com)
  • nessboth #15
    Megdobná a sztorit egyfajta Álca viszály szerintem, a sunyi Üstökös, a hataloméhes Sokkoló és a diktátori Megatron között...
  • Optimus Prime #14
    Piros pont a cikk írójának. Még nem olvastam ilyen összeszedett és jól informált cikket magyar hivatalos webolalon.
    A fagyiskocsi ötletre olvastam egy pár kommentet angol fórumon "miért ne? tökéeltes álca és ez a lényeg. mégis ki gyanakodna egy fagyiskocsira?" És tény, ami tény, tényleg nem feltűnő.
    Arcee talán nem a legjobb femme-bot, inkább Optimus barátnője Elita-One. Sajna csak egyetlen epizódban szerepelt anno. De, aki mindenkit überel az a BW-BM Blackarachnia, aki mi mássá, min feketeözvgyé alakul. És, aki ismeri eme sorozatokat az tudja, meg lehet úgy csinálni a Transformers szerelemt, hogy az nem béna.
  • AZTA #13
    Mér te már láttál igazi Transformert? Hol a pesti dugóba? :D
  • 1Obi1 #12
    Akkor te életedben nem láttál még igazi Transformert, mert én láttam, és pont olyan mint a filmben.
  • viizo #11
    ultragagyi? :D

    TF fanként nekem az egyetlen dolog a filmben ami tetszett, az pont a robotok átalakulása volt, részletes és igen jó modellezés, amiért grat a készítőknek :)

    a többi (óvodás történet, rém gyenge karakterek, minden összevetve Bay egyik leggyengébb filmje lett :/) inkább nc.

    Össztűz az egyik kedvenc karakterem (Mogorva mellett :D), így örömteli hogy beleteszik a folytatásba, de sajnos kiindulva az első részből semmi jót nem várok.
  • skati #10
    Én láttam HD minöségben is(720p) és tökéletesen látszott, hogy hogyan alakulnak át. Elég részletesen ki van dolgozva ha figyelmes vagy akkor sok mindent megláthatsz miközben átváltoznak.
  • FoodLFG #9
    Engem inkább az zavart, hogy sokszor nem látszott eléggé, hogy hogyan változnak át. Vagy gyors volt, vagy közelről mutatták.. :S De nem ez volt a legnagyobb problémám a filmmel, meg azért voltak kivételek is.
  • dronkZero #8
    Nemtom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a filmben valami ultragagyi volt a robotok CGI-je. Csillogtak és tükröződtek, egy átlag játékban manapság valósabbak a felületek...
  • zxr #7
    Barricade-et nem Bumblebee intézte el el csak elpáholta a flimben nem volt ugyan benne de a könyv szerint Optimus végzett vele az autopályán Bonecrusher előtt vagy után.Azért jho lenne ha Shockwave is benne lenne