252
VOLT fesztivál
-
dawid182 #252 Érdekelne! -
dawid182 #251 Érdekelne! -
dawid182 #250 Hello
Valaki nem megy elsődlegesen Debrecenből, de akár Budapestről 30.án autóval ahova beférnénk 2en? Természetesen beszállnánk az üzemanyagba is! Csak odaútról lenne szó! Remélem van ilyen! 19/F -
#249 Esetleg valakit nem érdekel egy napijegy 30-ára (csütörtök).Aznap lesz Dub FX ,Sum 41 ha érdekelk esetleg írj pm-et 9000 FT .de írj és egyezkedhetünk talán:) -
kovikittike #248 Én tuti kiütném magam, hátha elfelejtem mennyibe is került nekem a jegyXD -
lakampa #247 Most már csak várnunk kell július 1.-ig. Ha akkor sem sikerül megkaparintani a jegyet, akkor marad a vétel. :) -
grrrrr #246 Igen ha már kifizeted a jegyed akkor érezd jól magad!
De ez nem azt jelenti, hogy kifizeted a jegyet és KO-ra ütöd magad és semmire nem emlékszel! Annak mi értelme?!
A halacskának meg köszi a linket sehol sem találtam ezt a promóciós játékot. -
amazon15 #245 Ha már kifizetted a jegyet, jogos, hogy illik jól érezni magad. Ellenben ha nyered akkor meg végképp :DD -
lakampa #244 Azért lehet kulturáltan is lehet szórakozni, nem kell teljesen szétesni. Ezen a linken csak regisztrálni kell? -
hulloreka85 #243 na persze h van olyan h kiesik egykét nap...nade ez fesztiválon előfordul:D....ezemkívül mikor mulasson az ember ha nem ilyenkor:D...ha már kifizetem a jegyet akkor legalább jól érezzem magam:D -
#242 A rózsaszín T betűs vállalatnak indult egy promóciós játéka:
érdemes megpróbálni fesztiváljegyet nyerni!!!
http://tiny.cc/Csekkold -
#241 Hát nekem volt, hogy az eleje meg a vége volt csak meg, mégegy olyat inkább nem:D -
grrrrr #240 ki nek ne lett volna hogy kiesik egy kicsi egy koncertből ...
de az azért szomorú lenne ah az egész kiesne :( -
lakampa #239 Nekem sajnos volt már ilyenre példa, de nagyon nem tervezem megismételni ezt a kis balesetet. :) Az viszont király, hogy nem drágultak a jegyek tavalyhoz képest. Még nem is néztem meg az árakat. -
amortisz #238 Én pont úgy vagyok vele hogy ha már kifizetem a napijegyet aznapra akkor ki is használom az hétszentség :) Koncertre én se szeretem magam készre inni, tényleg max 1 sör ha jól esik elvégre a zenéért megyek ki, aztán hogy nézne ki hogy másnap nem is emlékszem rá :D -
#237 Ezért jó, ha olyan valaki, mint én, koncert előtt én nem szeretek inni, max 1 sör, utána meg irány hazafele, vagy valami olyan helyre, ahol nincsenek csillióan. -
hulloreka85 #236 nem csak a soundra... a szigetre mégdurvább ahhoz képest h nem is lesznek annyira jó programok...ezért érik meg az ilyen nyereményjátékok...ha nem is nyersz de legalább megvan az esély arra hogy kijuss...mondjuk még akkor is sok pénzt otthagysz a fesztiválon -
mámászítá #235 A Soundra jegyárak azért már tényleg túlzás amit elkérnek érte. Ennyi pénzt azért nem ér, lehet, hgoy nagy buli, de ennyit ??? -
grrrrr #234 Oké hogy akciók, meg lehet nyerni, de HOL? Valaki ossza már meg ezt az infó mert én is indulnék már lecsúszok az olcsóbb jegyekről.
Ma még olcsóbbak a jegyek de szerintem már nem érek oda ,tegnap akartam elmenni venni jeget de kiment a fejemből... :,( -
#233 Ez jó hír, akkor Motörhead-re ki tudok majd menni. -
amortisz #232 Pedig idén nem is emelkedtek a jegyárak. De jah, már eddig se voltak olcsóak :S Mondjuk tavaly sikerült napijegyeket nyernem innen-onnan. (egyetet Szigetre, kettőt meg Soundra) Úgy azért édesebb a bulizás :D -
lakampa #231 Mindenkinek drága a szigetjegy. Talán a külföldieknek tök nagy buli meg olcsó az egész, de én is egyre rosszabbul vagyok az évről évre dráguló belépőáraktól. -
#230 Hogyne... :D -
#229 Ha megkérhetek mindenkit, aki olvassa ezt, majd kapunyitás után 2-3 órával gyertek legyetek szívesek, mert nyugodtan be szeretnék jutni az elején és jó sátorhelyet akarok találni :D
köszönöm mindenkinek előre is :D -
mámászítá #228 Én szigetre nyernék jegyet, mert nekem sajna túl drága a napijegy, nem is beszélve a bérletről. -
#227 jeeeee mindenki a VOLTra!!!!!! -
kunkori #226 Szerintem nem nagy fáradtság egy jegyért. Az a kevés is nagyobb a nullánál:D -
lakampa #225 És ezek tényleg beszoktak jönni? Én annyira nem hiszek az ilyen nyerjünk jegyet dologban. Kevés rá az esélye, hogy a sok játékos közül pont engem válasszanak ki. Kicsit lusta vagyok ezért fáradozni. Bár ha meg se próbálom, sosem tudom meg. :) -
grillterasz #224 Rengeteg nyereményjátékot láttam már ahol napijegyeket lehet nyerni : ) -
gordonjulia #223 Ha már az áraknál tartunk, valaki nem tudna akcios jegyeket?:) Esetleg nyereményjátékot? -
amazon15 #222 Nem ártana jegyeket nyerni Volt!-ra, elég jó fellépők lesznek :P -
mámászítá #221 Nagyon jó lesz az idei volt feszt, jók a fellépők, az árak ilyenkor nem érdekelnek.:D:D:D -
lakampa #220 Osztom a nézeteidet. Vagy le kell vinni magaddal sört és nem lesz gond a magas ár. ;) Utána meg már úgyis elkapja az embert a partis bulizós hangulat és már nem számítanak az árak. :P -
kunkori #219 Idén is VOLT! Drága sörrel meg ne foglalkozzatok. Egyszer van egy évben Volt, rá kell szánni a pénzt:D -
jezjezjez #218 nézzetek körül, minden évben vannak játékok.
amúgy a legidegesítőbb a fesztiválokon a drága sör.. botrány -
riddin #217 Eladóvá vált egy 2010-es 4 napos VOLT Bérlet!!!
Érdeklődni telefonon: 06-30/473-1367 számon vagy [email protected]
Az ára: 19.000 HUF -
#216 azért tavaly az 500Ft is kva drága volt :D -
akhork #215 Most azzal, hogy játszol, nem veszítesz semmit, legfeljebb csalódott leszel, ha nem jön össze... hát, szerintem a sör még mindig olcsóbb lesz, mint Szigeten, ott a legdurvább!!! -
#214 eléggé sok pénzt elkell baxni a sörre VOLTon, hogy ne emlékezz semmire :D
kiváncsi vagyok idény mennyi lesz egy doboz sör.. -
#213 Nyerni jegyeket? Ez több mint cinke szerintem. Nekem még sose volt szerencsém. Inkább megveszem a jegyet, igaz még nem tudom miből