3
-
Golyókapkodó #3 Tlán dobj ki rá egy 720p felbontású filmet és akkor majd látod a különbséget. A tv-adás ha megfeszülsz se jön soha egyelőre 1366x768-ban. -
shabba #2 A digitális műsorszórás már nem jön, mert egyes platformon már lassan 8 éve elindult. Maximum egyre nagyobb ütemben terjed.
Hogy mit csinál? Attól függ milyen platformon veszi majd a TV szolgáltatást. Ha tányérosról, kábelen vagy IP alapon úgyis ad majd a szerződött szolgáltató megfelelő STB-t a szolgáltatásához, amit használnia kell az előfizetőnek.
Földfelszíni szolgáltatásnál meg 3 év múlva már úgyis újabb szabvány lesz(2009-től jön a DVB-T2), ami nem lesz kompatibilis az elmúlt évek alatt a TV-kbe beépített DVB-T tunerekkel. Szóval ha régi TV-je van amiben nincs tuner vagy van de régi, akkor ugyanúgy STB használ majd. -
trogi #1 Jaj, jaj jaj! S mi lesz e vásárlókkal, 3 év múlva, mikor jön a digitális műsorszórás, s a leírásban rábukkannak arra, hogy a drága tévéjükben nincs digituner? Lecserélik, vagy szettopbokszot vesznek majd?
Egyébként rokonomnál néztem tévét 66 cm-es lcd-n, 1366x768-as felbontásban, s nem vágtam hanyatt tőle magam. Nem szobaantenna volt, hanem műhold, de a képminőség közelről igencsak pocsék volt. Távolról meg a katódsugárcsövesre hajazott, különbség nulla. Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy nem akarom megérteni az idők szavát?