13
  • Esrohnoil
    Na, az jó film lenne, ott van történet. :)
  • Szefmester
    én poénból megcsinálnám a Terminator: Démon a jövőből-t .. vajh mekkora nehézség lehet megölni a terminatort a keresztes háborúk idején :)
  • Hedgehunter #11
    Majdnem mindegy milyen szar story lesz de legalabb tuti jol fog kinezni....
  • adam first
    No Comment... Cameron rideg világát, sejtelmes jövőjét tönkre tették, megváltoztatták. McG meg egy szar, nekem adnának Terminator jogokat, a második résztől folytatnám, csak is kizárólag James Cameron felügyelete mellett.
  • wolruf
    Annó a Terminator 2 könyvben volt kicsit jobban kivesézve egy-két dolog. Reese a könyv szerint egy katona volt, korántsem holmi barátja Connornak. A Terminator 2 könyv végén bemennek a Skynetbe, mivel sikerült leállítaniuk és az összes járőr, H/K, Terminator leállt. Szóval izé :-/ A könyv nem tudom mennyire alapoz eredeti infókra vagy forrásokra, de itt akkor az egész franchise-ban ez már a sokszor sokadik kavarás. Bár számomra a 3 végén látható Internetes barmulás rontotta nagyon le. Oké-oké, legyen modernizált, hogy a kornak jobban megfeleljen, de basszus. Ez egy alternatív univerzum. Miért volt kötelező?! Áhhh :-/
  • gErIbÁ
    ha tényleg átplasztikázzák a Bale gyereket mondjuk arra a Marcus nevűre akkor evidens a folytatásokban is ő játsza majd tovább a szerepet csak kicsit keményebb lesz, hála a sky netnek:D
  • Esrohnoil
    Az már überkavarás lenne ha kiderülne h. az igazi John Connor maga is egy terminator. :D

Egyébként meg Bale tudtommal legalább 3 részre szerződött, szal. nem tűnhet csak úgy el nyomtalanul...
  • sugarman
    Kiváncsi leszek, hogy mit hoznak ki ebből az egészből.
  • 05lampard
    Jézusom...
  • kandeláber
    Az Indexen annyival írtak többet, hogy a lázadók nem akarják, hogy kitudódjon Connor halála, ezért az arcát ráapplikálják egy terminátorra, tehát valójában ettől fogva egy tertminátor vezeti a Skynet elleni harcot.
  • koimbra1978
    McG tagadta, hogy ebben a filmben megölik e John Connort, azt mondta összesen 3 ember ismeri a film végét, szóval amit most leírtál az csak pletyka.
  • Seth
    Alakul. Amúgy a 3-ban elmondták, hogy John-t megölték

#1 szerintem nem említették egy szóval sem, hogy győztek(de nyugodtan ki lehet javítani ha tévedek,régen láttama filmeket). John Connor az ellenállás vezetője volt, segítségével(korai tapasztalatainak hála) sikerült az embereknek jól odacsapni a Skynet-nek. De végleges elpusztításáról a filmekben nem esett szó.
    John nélkül valószínűleg nem jutottak volna odáig ahol "jelenleg" tartanak a gépek elleni háborúban.
  • Sith
    Öhh csak én érzem ezt a történetet nagyon nyakatekertnek?
    Az első részben ha jól emlékszem még azt mondták hogy győztek az emberek Conor vezetésével.
    A másodikban ezt annyira nem részletezték, aztán a harmadikban hirtelen meg kevertek mindent és ezt még lehet fokozni?