14
-
djyuri #14 Kicsit le vagyok maradva :D -
djyuri #13 Ennek kezd WOW szaga lenni..hajrá...már ezzel a játékkal se fogok játszani....
Nincs elég egy karakteres játék? juj neten is csak egyet lehetett..LOL..arra ott a wow és társai... Legalább lehessen választani egy vagy több karakteres között... Aki meg nem tud több karakterre figyelni az minek játszik ezzel? -
#12 Én 1 karival harcoltam, a többiek meg a talált tárgyakat cepelték. :D
Így nem kellett sűrűn visszafutni eladni a cuccost. -
#11 Ds1 volt sztem is a legjobb, de a kiegészítés valahogy már nemtetszett:S ds2 sem volt olyan rossz, remélem jó lesz ez is, mert nagyon jól nmegcsinálták. de ha 1 karival vitted végig akkor kicsit nehéz volt válogatni a cuccok közül amit eldobott az ellenség nem?:) de egyszer majd énis végigviszem úgy -
#10 DS1 +kieg a legjobb! DS2 felejtős. Az egy kariről meg annyit hogy én is csak egyet vittem :) Neten is csak 1et lehetett vinni. A többi kari csak nyűg volt. Egy bevált kameranézetet miért kell piszkálni? Pont a bevált dolgokat kéne hagyni, mert ezek "fejlesztésétől" lesz szar a game, mint minden más hasonló próbálkozásnál. -
Fbn Lx #9 Na az a jó, én támogatom =)
Jobban bele tudom élni magam, ha csak egyvalakit irányítok, és úgy jobban is tudok rá figyelni. -
#8 nyugi, nyugi, mi sem örülünk:) -
#7 -
tomcsa4 #6 NE szedjék már ki a madátvávlatot. Faszomat ez RPG (Hacn and slash igazából) és nem valami buzi TPS. Mi a tetves faszomnak kell divatolni. Ráadásként egy karakter? Meg olvastam, hogy rövidebb történet. Nem ám kapunk 10 órás szar semmit. Kibaszott tetves kurva életbe kell elbaszni a sorozatot. Szarja le azt a kurva Supreme ágat és csináljanak egy méltó folytatást. Faszba ezekkel a tetvekkel. Mindent el kell baszni a divat miatt, hát kapják be a faszomat a kocagémerek. -
#5 Száni ez a kép!
Kiwi vagyok... A kettővel nem játszottam, az egyet viszont imádtam! Az egyszereplős még jó is lehet, bár pont azér volt érdekes a DS, mert több karival nyomult az ember... Mellesleg ha valaki nagyon akarta, akkor egy karival is végigjátszhatta.
Mass Effect van PS3 alá amúgy? -
Librarian #4 Törp meg csak egy vazze... XD -
Thaddeus #3 Milyen rasszista egy kép; félóriásból csak 2 van, elfekből meg mindenhol. Ehh. ^^ -
Librarian #2 Én viszont imádtam a többkarakteres módszert. :S Francba...
Na nem mondom Diablo 1-2, Sacred... szóval bírom én egy karival is. :-)p -
05lampard #1 Mass Effectben is sz*rtam a többi karakterre, csak az enyémet fejlesztgettem :D Hálistennek itt már csak 1 szereplő lesz. Megnézzük majd :)