Készül a Dungeon Siege 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit le vagyok maradva 😄
Ennek kezd WOW szaga lenni..hajrá...már ezzel a játékkal se fogok játszani....
Nincs elég egy karakteres játék? juj neten is csak egyet lehetett..LOL..arra ott a wow és társai... Legalább lehessen választani egy vagy több karakteres között... Aki meg nem tud több karakterre figyelni az minek játszik ezzel?
Nincs elég egy karakteres játék? juj neten is csak egyet lehetett..LOL..arra ott a wow és társai... Legalább lehessen választani egy vagy több karakteres között... Aki meg nem tud több karakterre figyelni az minek játszik ezzel?
Én 1 karival harcoltam, a többiek meg a talált tárgyakat cepelték. 😄
Így nem kellett sûrûn visszafutni eladni a cuccost.
Így nem kellett sûrûn visszafutni eladni a cuccost.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ds1 volt sztem is a legjobb, de a kiegészítés valahogy már nemtetszett:S ds2 sem volt olyan rossz, remélem jó lesz ez is, mert nagyon jól nmegcsinálták. de ha 1 karival vitted végig akkor kicsit nehéz volt válogatni a cuccok közül amit eldobott az ellenség nem?😊 de egyszer majd énis végigviszem úgy
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
DS1 +kieg a legjobb! DS2 felejtõs. Az egy karirõl meg annyit hogy én is csak egyet vittem 😊 Neten is csak 1et lehetett vinni. A többi kari csak nyûg volt. Egy bevált kameranézetet miért kell piszkálni? Pont a bevált dolgokat kéne hagyni, mert ezek "fejlesztésétõl" lesz szar a game, mint minden más hasonló próbálkozásnál.
Na az a jó, én támogatom =)
Jobban bele tudom élni magam, ha csak egyvalakit irányítok, és úgy jobban is tudok rá figyelni.
Jobban bele tudom élni magam, ha csak egyvalakit irányítok, és úgy jobban is tudok rá figyelni.
NE szedjék már ki a madátvávlatot. Faszomat ez RPG (Hacn and slash igazából) és nem valami buzi TPS. Mi a tetves faszomnak kell divatolni. Ráadásként egy karakter? Meg olvastam, hogy rövidebb történet. Nem ám kapunk 10 órás szar semmit. Kibaszott tetves kurva életbe kell elbaszni a sorozatot. Szarja le azt a kurva Supreme ágat és csináljanak egy méltó folytatást. Faszba ezekkel a tetvekkel. Mindent el kell baszni a divat miatt, hát kapják be a faszomat a kocagémerek.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Száni ez a kép!
Kiwi vagyok... A kettõvel nem játszottam, az egyet viszont imádtam! Az egyszereplõs még jó is lehet, bár pont azér volt érdekes a DS, mert több karival nyomult az ember... Mellesleg ha valaki nagyon akarta, akkor egy karival is végigjátszhatta.
Mass Effect van PS3 alá amúgy?
Kiwi vagyok... A kettõvel nem játszottam, az egyet viszont imádtam! Az egyszereplõs még jó is lehet, bár pont azér volt érdekes a DS, mert több karival nyomult az ember... Mellesleg ha valaki nagyon akarta, akkor egy karival is végigjátszhatta.
Mass Effect van PS3 alá amúgy?
Törp meg csak egy vazze... XD
Milyen rasszista egy kép; félóriásból csak 2 van, elfekbõl meg mindenhol. Ehh. ^^
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Én viszont imádtam a többkarakteres módszert. :S Francba...
Na nem mondom Diablo 1-2, Sacred... szóval bírom én egy karival is. :-)p
Na nem mondom Diablo 1-2, Sacred... szóval bírom én egy karival is. :-)p
Mass Effectben is sz*rtam a többi karakterre, csak az enyémet fejlesztgettem 😄 Hálistennek itt már csak 1 szereplõ lesz. Megnézzük majd 😊