68
  • Bulykin
    azt olvastam a 3.részről hoyg nagyon királyul indul de a közepe uncsi és szar és a fasza lezárás már nem nagyon dob a hangulaton, szal ugyanaz a gond mint az első 2nél, sztori meg minden ott van és jó, csak a megvalósítással vannak a gondok...
    nah de hátha nekem tetszeni fogXD
  • Bulykin
    én már szedem is, de úgyis 2-3nap míg lesz felirat...
  • technopeter
    hát nemtom megnézem akkro a másodikat ha azt mondjátok h nem rossz. de én jobbat vártma azért tőlle. 3dik már fenn van reggel óta, akkor kezdjétek el szedni,:D
  • AntiHero
    Nekem is az eleje közepe tetszet. Végét elkurták sztem..
  • Bulykin
    nah végre én is meg tudtam nézni a 2. részt és nemtom miért, de nekem tetszett, igaz a végére egy kicsit "ellaposodott", de az eleje és a közepe nagyon rendben volt:D
    nekem eddig ez a sorozat nagyon bejön, pedig sok negatívumot hallottam már róla...
  • ERykk
    Felirat
  • stargatelost
    1x02

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hát nem is tudom mit mondjak. Talán annyit hogy az első résszel ellentétben ebben nem volt annyi butaság.
    Szellemház....megint elcsépelt, csak más köntösben tálalták, és megfűszerezték egy kiskori traumában szenvedő ex-zsaruval. Szóval a történetet tekintve nem volt valami jó, a végén lévő lövés meg aprót volt gagyi.
    Inkább a kisebb mozzanatokat emelném ki: szemben levő ház le-felkapcsolódó lámpái nem voltak rosszak, nekem tetszett.
    Ami viszont nagyon bejött (már ehhez az epizódhoz képest, nem általában): éjjellátó szemüveg. Sajnáltam hogy csak kevés ideig használta. Valamint a falgraffitik is elég tűrhetőek voltak.

Összességében talán egy fokkal jobb volt az első résznél a hangulat miatt, de szerintem csak jószívű vagyok :)

5.5/10

(dobbantaniuk kéne valamivel, a Masters of horror részei mindig olyan egyediek voltak.)
  • bigmo31
    Köszi :-)
  • ERykk
    Serj Tankian-Lie Lie Lie
  • bigmo31
    Megnéztem a második részt, de sztem az első jobb volt.
    Azért jó a sorozat, mert nem sok ilyen "rohangál az után" mostanában.
    Nem tudjátok véletlenül, hogy a főcímdalnak ki az előadója és a szám címe?
    köszi
  • technopeter
    ááá deh láttam! már leszedni leszedtem régen, de felirt nincs:( annélkül meg nem akarom megnézni. tok angolul de félek h nem értek meg vmi kulcsfontossagu dolgot:D:D na de varjuk a felirtot, megh jobb legyen mint az elozo resz.!
  • Bulykin
    látta már vki a 2.részt? még el se kezdték fordítani....
  • Bulykin
    Fear Itself S01E02 tölthető^^
  • Bulykin
    melyik nap van új rész? már nemtom:)
  • Bulykin
    most olvastam, hogy 5.2milliós nézettséggel nyitott a Fear itself, viszont a legnagyobb vetélytársa a Swingtown pedig 8.5millióval, szal...
    ha vkit érdekel itt olvashat róla:katt
  • technopeter
    Nvégre volt időm megnézni. Hát egyetértek az előttem szólóval , nekem se annyira jött be. a "szörny" az ien aki bújt aki nem es volt enkem elsőre. én is nagy horror fan vagyok, de ez max 5öt érdemel a 10ből. amugy nagoyn jó lenne egy ien sorozat, remélem a következő h ennél sokkal de sokkal jobb lesz. ötlet nem rossz, majd belejönnek a rendezésbe és akkor kafa lesz midnen:D
  • stargatelost
    hát szerintem nem volt annyira jó.....
    én személy szerint csalódott vagyok.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A történet elcsépelt, csak más köntösben. Azt gondoltam valami eredetibbel rukkolnak elő. Na mind1, ez még nem is lett volna baj, de valahogy szarra sikerült...
    Először is nem hiszem el, hogy "Mr. Felugrok a pajta gerendára ami három méter magasan van Vámpír" ne tudta volna könnyedén átugrani/átmászni azt a fa kerítést.
    Aztán a lányok ezt a gödörbe bezárós trükköt akármikor megcsinálhatták volna könyörgöm.
    Valamint a felgyújtás is enyhén vicces volt, ég annak a szarnak a fedele, aztán ki tudja, lehet alatta meg csak a ruhája gyulladt ki a lénynek. Erről ennyit.
    Pozitívum a végén lévő kis enyhe csavar.

értkelés: 4.5/10

és igen, külön sztorik lesznek mind

Na de ennek ellenére várom a következőt, ennél már csak jobb lehet :)
  • Bulykin
    felirat az első részhez
  • Bulykin
    nah megnéztem az első részt és nagyon fasza:D
    egy kicsit rosszabbra számítottam, szal pozitívan csalódtam...
    akkor ugye olyan lesz, hogy minden rész különálló történet(olyan mint a Masters of Horror)?
  • stargatelost
    jaja, fasza lett :D
  • Bulykin
    egyébként ha lesz felirat az első részhez akkor belinkelem majd
  • Bulykin
    ahham láttam, de alakítottam még azon is:D remélem úgy jó lesz
  • stargatelost
    jah meg egy jobb minőségű bannert ajánlottam meg ;)
  • stargatelost
    hát még jó hogy, nézős lesz, imádom a horrort :D
    Masters of Horror is nagy kedvencem
  • tobias88
    trailerben az éhes vagyok az nagyon komoly
  • Kanál
    országos csatornára horror? hátőőő. plemons miatt ránézek bírom a nyomorult arcát, gondolom szétgyakják elsőként :D
  • Bulykin
    imdb link
    Sorozatjunkie kritika
    videók
    sorozatjunkie ismertető
    számomra kötelező ez a sorozat, nagy horrorfan vagyok:D
    már várom a magyar feliratot, eddig 1 rész ment le, a nézettsége elég elfogadható volt és elég sok pozitív kritikát is kapott, szal csak így tovább, remélem nem csak én fogom nézniXD
  • Bulykin
    "Ismerős a Masters of Horror? Ez, mint a címből is látszik, egy horror sorozat volt, ismert rendezőkkel. A nézettség annyira nem volt kiemelkedő, de dvd-n nem teljesített rosszul. Részemről pár részt megnéztem, de szerintem gyenge volt. A 13. részt Miike Takeshi rendezte, ezt a csatorna nem is merte leadni. Részemről pár részt megnéztem (köztük a 13-ast), de szerintem gyenge volt.(Aztán a Masters of Sci-firől már ne is beszéljünk).

A Fear Itself is egy hasonló horrorantológia lesz. A rendezők között olyan nevek találhatók mint: Brad Anderson (A gépész), Breck Eisner (Szahara), Darren Bousman (Fűrész 2-3-4), Ernest Dickerson (Masters of Horror, Vészhelyzet) John Landis (Blues Borthers), Mary Harron (Amerikai Pszicho), Ronny Yu (Fearless) és Stuart Gordon."