Fear Itself (TV)

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ááá deh láttam! már leszedni leszedtem régen, de felirt nincs😞 annélkül meg nem akarom megnézni. tok angolul de félek h nem értek meg vmi kulcsfontossagu dolgot😄😄 na de varjuk a felirtot, megh jobb legyen mint az elozo resz.!

Bulykin
látta már vki a 2.részt? még el se kezdték fordítani....

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
Fear Itself S01E02 tölthetõ^^

Bulykin
melyik nap van új rész? már nemtom😊

Bulykin
most olvastam, hogy 5.2milliós nézettséggel nyitott a Fear itself, viszont a legnagyobb vetélytársa a Swingtown pedig 8.5millióval, szal...
ha vkit érdekel itt olvashat róla:katt

Nvégre volt idõm megnézni. Hát egyetértek az elõttem szólóval , nekem se annyira jött be. a "szörny" az ien aki bújt aki nem es volt enkem elsõre. én is nagy horror fan vagyok, de ez max 5öt érdemel a 10bõl. amugy nagoyn jó lenne egy ien sorozat, remélem a következõ h ennél sokkal de sokkal jobb lesz. ötlet nem rossz, majd belejönnek a rendezésbe és akkor kafa lesz midnen😄

stargatelost
hát szerintem nem volt annyira jó.....
én személy szerint csalódott vagyok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történet elcsépelt, csak más köntösben. Azt gondoltam valami eredetibbel rukkolnak elõ. Na mind1, ez még nem is lett volna baj, de valahogy szarra sikerült...
Elõször is nem hiszem el, hogy "Mr. Felugrok a pajta gerendára ami három méter magasan van Vámpír" ne tudta volna könnyedén átugrani/átmászni azt a fa kerítést.
Aztán a lányok ezt a gödörbe bezárós trükköt akármikor megcsinálhatták volna könyörgöm.
Valamint a felgyújtás is enyhén vicces volt, ég annak a szarnak a fedele, aztán ki tudja, lehet alatta meg csak a ruhája gyulladt ki a lénynek. Errõl ennyit.
Pozitívum a végén lévõ kis enyhe csavar.

értkelés: 4.5/10

és igen, külön sztorik lesznek mind

Na de ennek ellenére várom a következõt, ennél már csak jobb lehet 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin

Bulykin
nah megnéztem az elsõ részt és nagyon fasza😄
egy kicsit rosszabbra számítottam, szal pozitívan csalódtam...
akkor ugye olyan lesz, hogy minden rész különálló történet(olyan mint a Masters of Horror)?

stargatelost
jaja, fasza lett 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
egyébként ha lesz felirat az elsõ részhez akkor belinkelem majd

Bulykin
ahham láttam, de alakítottam még azon is😄 remélem úgy jó lesz

stargatelost
jah meg egy jobb minõségû bannert ajánlottam meg 😉

stargatelost
hát még jó hogy, nézõs lesz, imádom a horrort 😄
Masters of Horror is nagy kedvencem

tobias88
trailerben az éhes vagyok az nagyon komoly <#vigyor2>
országos csatornára horror? hátõõõ. plemons miatt ránézek bírom a nyomorult arcát, gondolom szétgyakják elsõként 😄

BUDA > miskolc.

Bulykin
imdb link
Sorozatjunkie kritika
videók
sorozatjunkie ismertetõ
számomra kötelezõ ez a sorozat, nagy horrorfan vagyok😄
már várom a magyar feliratot, eddig 1 rész ment le, a nézettsége elég elfogadható volt és elég sok pozitív kritikát is kapott, szal csak így tovább, remélem nem csak én fogom nézniXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
"Ismerõs a Masters of Horror? Ez, mint a címbõl is látszik, egy horror sorozat volt, ismert rendezõkkel. A nézettség annyira nem volt kiemelkedõ, de dvd-n nem teljesített rosszul. Részemrõl pár részt megnéztem, de szerintem gyenge volt. A 13. részt Miike Takeshi rendezte, ezt a csatorna nem is merte leadni. Részemrõl pár részt megnéztem (köztük a 13-ast), de szerintem gyenge volt.(Aztán a Masters of Sci-firõl már ne is beszéljünk).

A Fear Itself is egy hasonló horrorantológia lesz. A rendezõk között olyan nevek találhatók mint: Brad Anderson (A gépész), Breck Eisner (Szahara), Darren Bousman (Fûrész 2-3-4), Ernest Dickerson (Masters of Horror, Vészhelyzet) John Landis (Blues Borthers), Mary Harron (Amerikai Pszicho), Ronny Yu (Fearless) és Stuart Gordon."

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

← ElőzőOldal 2 / 2