Fear Itself (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ha vkit érdekel itt olvashat róla:katt
én személy szerint csalódott vagyok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször is nem hiszem el, hogy "Mr. Felugrok a pajta gerendára ami három méter magasan van Vámpír" ne tudta volna könnyedén átugrani/átmászni azt a fa kerítést.
Aztán a lányok ezt a gödörbe bezárós trükköt akármikor megcsinálhatták volna könyörgöm.
Valamint a felgyújtás is enyhén vicces volt, ég annak a szarnak a fedele, aztán ki tudja, lehet alatta meg csak a ruhája gyulladt ki a lénynek. Errõl ennyit.
Pozitívum a végén lévõ kis enyhe csavar.
értkelés: 4.5/10
és igen, külön sztorik lesznek mind
Na de ennek ellenére várom a következõt, ennél már csak jobb lehet 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
egy kicsit rosszabbra számítottam, szal pozitívan csalódtam...
akkor ugye olyan lesz, hogy minden rész különálló történet(olyan mint a Masters of Horror)?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Masters of Horror is nagy kedvencem
BUDA > miskolc.
Sorozatjunkie kritika
videók
sorozatjunkie ismertetõ
számomra kötelezõ ez a sorozat, nagy horrorfan vagyok😄
már várom a magyar feliratot, eddig 1 rész ment le, a nézettsége elég elfogadható volt és elég sok pozitív kritikát is kapott, szal csak így tovább, remélem nem csak én fogom nézniXD
A Fear Itself is egy hasonló horrorantológia lesz. A rendezõk között olyan nevek találhatók mint: Brad Anderson (A gépész), Breck Eisner (Szahara), Darren Bousman (Fûrész 2-3-4), Ernest Dickerson (Masters of Horror, Vészhelyzet) John Landis (Blues Borthers), Mary Harron (Amerikai Pszicho), Ronny Yu (Fearless) és Stuart Gordon."