Fear Itself (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
egy kérdés: most akkor ennyi volt a sorozat?? nem is lesz mrá soha több rész? cancel? mert még nem olvastam cancelrõl, csak annyit hogy levették a mûsorról...
Nah, megnéztem angol felirattal, mert ki tudja mire lesz kész, én meg már csütön nem leszek itthon... semmi extra, simán lehet érteni mindent 😊
Maga a rész: egy hatalmas nagy fostalicska 😄 De tényleg, talán ez az eddigi legrosszabb rész.
Balfasz szereplõk, balfasz párbeszédek, idióta sztori....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
az eleje tényleg kicsit döcögõs, nehezen indul be, de nagyon jó a sztori, engem teljesen magával ragadott😊
én egy 10/7-est kap^^
Nos, ezt a részt vártam a legjobban, ezért elfogult leszek vele kapcsolatban 😄
Az ok amiért vártam pedig Shiri Appleby, aki számomra a legszebb színésznõ. Rosswellben húzott le 3 évadot 😊
A rész maga nem árult semmilyen zsákbamacskát, egy psycho-thrillert kaptunk. Az eleje kicsit döcögõsre sikerült de a második felére valamennyire elkezdett pörögni, bár a vége csattanóra lehetett számítani valamelyest.
A rész maga kb egy ötös-hatos osztályzatot érdemelne, de mivel Shiri Appleby, ezért tõlem kap egy:
8.5/10-et 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
úgy látszik a feliratok mindig késnek...most is-.-
Itt a fõcím dal : http://data.hu/get/451969/09-serj_tankian-lie_lie_lie.mp3.html
amúgy nem kell annyira magasra tenni a mércét, meg világhírû filmeket említeni mellé. az alapján kell értékelni, hogy ez egy sima sorozat, ami ráadásul kereskedelmi csatornán megy, (szóval annyira nem is durvulhatnak benne ), és ezeket figyelembe véve nagyon is korrekt volt ez az epizód, sõt.... 😊
Nekem nem tetszet. Nem volt félelmetes, kiszámithataó volt. Egyedül a végsõ csavar tetszet.
Cloverfildes koppintás is volt benne. Na meg az hogy az idétlen szemüveges "csávó" (zombi) ott volt mindenüt az vicc volt.
10/5
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
basszus, ez iszonyatosan fasza volt
emberek, a Fear Itself megcsinálta az elsõ 10/10-es részt!
a kép és hangeffektek is külön említést érdemelnek, sokban rásegítettek a hangulat megteremtéséhez.
amúgy a rész elsõ perceiben pont azon gondolkodtam, hogy miért nem sütnek el egy posztapokaliptikus epizódot, és lám tessék 😄
szóval mégegyszer: 10/10
ZUZU ZUZU ZIZA<#idiota>#idiota> durva volt az a csávó, hogy nézett már ki^^
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
5. rész viszont annál inkább 7.5/10
Ja és azért nem halt meg gondodlom mert nem nyelte le csak a a szájába vette.
a csaj meg azért parázott végig, mert vagy nem akarta hogy leleplezzék, vagy mert azt hitte hogy a férje szintén sorozatgyilkos és megijedt...de ez jó is volt így sztem, képzeld milyen lett volna ha már 5perc után megtudjuk ki a gyilkos...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
mostanában egyre jobban tetszik mindenkinek ez a sori, úgy figyeltem meg😊
na wow, ez már igen, megint kaptunk egy jó részt
a hangulat nagyon ott van, a zene is nagyon jó, valamint a helyszín is kellõen creepy
a történet érdekes, nem a szokványos
csak a csaj milyen iszonyú ronda volt, jujj.....
a shapeshifting jó ötlet volt, az elején még én sem tudtam hogy mi is van 😊
egy kérdés: miért nem halt meg a csaj is egybõl amikor bevette a paktánymérget? a gyilkos pár másodpercre rá érezte a hatását...
nah, elszórok rá egy 8/10-et 😊
jöhet az 5.rész^^
alapjában véve unalmas volt végig, de a végén a csavar tényleg ütött rendesen, szóval ez sokat lendít a pontszámon
6.5/10
Next PC upgrade: 2022
a félelmet én is hiányoltam egy kicsit,de a történet és úgy az egész kárpótolt😊és a vége az nagyon ütõs volt.
Hát azért elég nyilvánvaló volt rögtön az elején, hogy mi lesz, és már nagyon sok film, -sorozat feldolgozta ezt a szituációt is.
A "fõhõs" játéka is végre nyújtott valamit, Clifton Collins-é, a többieké semmi különös.
A film vége viszont tényleg OK.
woooow na ez már igen, ez már hozott valamilyen színvonalat!
végre nem egy elcsépelt sztori hanem valami érdekes és nem agyonrágott.
nem is tudnék most rossz dolgot, vagy hibát vagy butaságot felemlíteni a részbõl.
nagyon jó volt, ilyet még többet! 😄
8/10
10/8 (mert nem félelmetes)😊
nah de hátha nekem tetszeni fogXD
nekem eddig ez a sorozat nagyon bejön, pedig sok negatívumot hallottam már róla...
Hát nem is tudom mit mondjak. Talán annyit hogy az elsõ résszel ellentétben ebben nem volt annyi butaság.
Szellemház....megint elcsépelt, csak más köntösben tálalták, és megfûszerezték egy kiskori traumában szenvedõ ex-zsaruval. Szóval a történetet tekintve nem volt valami jó, a végén lévõ lövés meg aprót volt gagyi.
Inkább a kisebb mozzanatokat emelném ki: szemben levõ ház le-felkapcsolódó lámpái nem voltak rosszak, nekem tetszett.
Ami viszont nagyon bejött (már ehhez az epizódhoz képest, nem általában): éjjellátó szemüveg. Sajnáltam hogy csak kevés ideig használta. Valamint a falgraffitik is elég tûrhetõek voltak.
Összességében talán egy fokkal jobb volt az elsõ résznél a hangulat miatt, de szerintem csak jószívû vagyok 😊
5.5/10
(dobbantaniuk kéne valamivel, a Masters of horror részei mindig olyan egyediek voltak.)
Azért jó a sorozat, mert nem sok ilyen "rohangál az után" mostanában.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a fõcímdalnak ki az elõadója és a szám címe?
köszi