Fear Itself (TV)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
1.évad jön dvd-n😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
Az AXN le meri adni a sorozatot címû cikk...mintha olyan überdurva lenne h locsognak a beleg avgy ilyesmi...lol

Bulykin
Az AXN-re decemberben 22-én 23.05-kor érkezik a a Fear Itself A félelem maga magyar címmel - viszont az AXN SCIFI már december 6-án 21.55-tõl elkezdi adni.

Bulykin
végre elkészült a 8.rész magyar felirata^^ a holnapi nap során meg is lessük😊
egy kérdés: most akkor ennyi volt a sorozat?? nem is lesz mrá soha több rész? cancel? mert még nem olvastam cancelrõl, csak annyit hogy levették a mûsorról...

stargatelost
1x08

Nah, megnéztem angol felirattal, mert ki tudja mire lesz kész, én meg már csütön nem leszek itthon... semmi extra, simán lehet érteni mindent 😊

Maga a rész: egy hatalmas nagy fostalicska 😄 De tényleg, talán ez az eddigi legrosszabb rész.
Balfasz szereplõk, balfasz párbeszédek, idióta sztori....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ráadásul a legvégén semmi durvaság, vagy csavar nincsen

3/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
S01E07
az eleje tényleg kicsit döcögõs, nehezen indul be, de nagyon jó a sztori, engem teljesen magával ragadott😊
én egy 10/7-est kap^^

stargatelost
1x07

Nos, ezt a részt vártam a legjobban, ezért elfogult leszek vele kapcsolatban 😄
Az ok amiért vártam pedig Shiri Appleby, aki számomra a legszebb színésznõ. Rosswellben húzott le 3 évadot 😊
A rész maga nem árult semmilyen zsákbamacskát, egy psycho-thrillert kaptunk. Az eleje kicsit döcögõsre sikerült de a második felére valamennyire elkezdett pörögni, bár a vége csattanóra lehetett számítani valamelyest.
A rész maga kb egy ötös-hatos osztályzatot érdemelne, de mivel Shiri Appleby, ezért tõlem kap egy:

8.5/10-et 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
azt nem írták miért??<#guluszem1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

stargatelost
"Az NBC jövõ héten már nem ad Fear Itself-et, a maradék részekkel ki tudja, mi lesz."<#rinya>

Bulykin
sry elírtam^^
úgy látszik a feliratok mindig késnek...most is-.-

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

amugy tényleg jó volt ez a 6. rész. Nekem a Rec. címû spanyol horror jutott eszembe elõszõr.
Itt a fõcím dal : http://data.hu/get/451969/09-serj_tankian-lie_lie_lie.mp3.html
Csak helyesbítek : Serj Tankian : Lie Lie Lie
Bulykin
<#eljen>

stargatelost
jah, az nekem sem tetszett hogy mindig ott volt az a csávó, fõleg a végén amikor elõbukkant a kanapé mögül, na mondom ez hogy került oda?

amúgy nem kell annyira magasra tenni a mércét, meg világhírû filmeket említeni mellé. az alapján kell értékelni, hogy ez egy sima sorozat, ami ráadásul kereskedelmi csatornán megy, (szóval annyira nem is durvulhatnak benne ), és ezeket figyelembe véve nagyon is korrekt volt ez az epizód, sõt.... 😊

AntiHero
Megnéztem a 6. részt.

Nekem nem tetszet. Nem volt félelmetes, kiszámithataó volt. Egyedül a végsõ csavar tetszet.

Cloverfildes koppintás is volt benne. Na meg az hogy az idétlen szemüveges "csávó" (zombi) ott volt mindenüt az vicc volt.

10/5

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bulykin
kicsit gyengén indult a sorozat, de az ez elõtti 2rész is már elég ütõs volt, ez meg szerintem is nagyon állat, remélem ennél alább nem adnak<#vigyor1>

stargatelost
1x06

basszus, ez iszonyatosan fasza volt
emberek, a Fear Itself megcsinálta az elsõ 10/10-es részt!

mivel posztapok fan vagyok, ezért egybõl errõl a pontszámról indult, azonban a flashbackekkel mindig kizökkentettek, de a második felétõl már ez sem zavart, és hát kéremszépen olyan egy odabaszós csavart kaptunk a végére, hogy még a szomszédban is hallották ahogy koppan az állam 😄 ezt biztos nem sütötték el még sehol ilyen módon. hihetetlen jó volt.
a kép és hangeffektek is külön említést érdemelnek, sokban rásegítettek a hangulat megteremtéséhez.
amúgy a rész elsõ perceiben pont azon gondolkodtam, hogy miért nem sütnek el egy posztapokaliptikus epizódot, és lám tessék 😄

szóval mégegyszer: 10/10

Bulykin
bazze' nagyon durva a 6.rész, eddig a legjobb!! nálam simán 10/10es, isteni rész😊

Bulykin
ez az 5.rész kúrva jó volt😄😄
ZUZU ZUZU ZIZA<#idiota> durva volt az a csávó, hogy nézett már ki^^

Mayday
Koszi!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Bulykin
Serj Tarkan - Lie Lie Lie

Mayday
A focim zenenek tudja valaki cimet/eloadot?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Bulykin
a héten nincs Fear Itself...azt nemtom miért<#szomoru1>

AntiHero
4. rész iszoynat rossz volt 2/10

5. rész viszont annál inkább 7.5/10

Ja és azért nem halt meg gondodlom mert nem nyelte le csak a a szájába vette.

Bulykin
igen a csaj volt a sorozatgyilkos és sztem a bátyja is, de õ vlahogy "rendesebbnek" tûnt, ezért is próbálta figyelmeztetni a palit😊
a csaj meg azért parázott végig, mert vagy nem akarta hogy leleplezzék, vagy mert azt hitte hogy a férje szintén sorozatgyilkos és megijedt...de ez jó is volt így sztem, képzeld milyen lett volna ha már 5perc után megtudjuk ki a gyilkos...

Mayday
Nekem nem volt tiszta a 1x04 vege, valaki spoilerben elmagyarazhatna!

A csaj volt a sorozatgyilkos? Vagy a batyja? Vagy egyutt? De akkor miert irt a batyja errol uzenetet? Es miert parazott a csaj vegig, ha mindvegig tudta, hogy O maga az?

Bulykin
nah akkor holnap én is megnézem^^
mostanában egyre jobban tetszik mindenkinek ez a sori, úgy figyeltem meg😊

stargatelost
1x05

na wow, ez már igen, megint kaptunk egy jó részt
a hangulat nagyon ott van, a zene is nagyon jó, valamint a helyszín is kellõen creepy
a történet érdekes, nem a szokványos
csak a csaj milyen iszonyú ronda volt, jujj.....

a shapeshifting jó ötlet volt, az elején még én sem tudtam hogy mi is van 😊
egy kérdés: miért nem halt meg a csaj is egybõl amikor bevette a paktánymérget? a gyilkos pár másodpercre rá érezte a hatását...

nah, elszórok rá egy 8/10-et 😊

AntiHero
SPOILER TAG HASZNÁLATA!!!

Bulykin
az tényleg ütõs volt a végén, nem hittem volna hogy pont Õ😊
jöhet az 5.rész^^

stargatelost
1x04

alapjában véve unalmas volt végig, de a végén a csavar tényleg ütött rendesen, szóval ez sokat lendít a pontszámon

6.5/10

grebber
Ez a n. rész jó volt tényleg azthittem hogy a csávó sorozatgyilkos mert furcsán viselkedett de a vége az ütött hogy ki a gyilkos 😄

Next PC upgrade: 2022

Bulykin
van felirat a 4. részhez és haamrosan jön az 5. részhez is^^

Bulykin
azt olvastam, hogy a 4.rész írtózatosan gáz...

Bulykin
igen, ez tényleg nagyon jó rész volt, sokkal jobb mint az elsõ 2, csak így tovább^^
a félelmet én is hiányoltam egy kicsit,de a történet és úgy az egész kárpótolt😊és a vége az nagyon ütõs volt.

1x03
Hát azért elég nyilvánvaló volt rögtön az elején, hogy mi lesz, és már nagyon sok film, -sorozat feldolgozta ezt a szituációt is.
A "fõhõs" játéka is végre nyújtott valamit, Clifton Collins-é, a többieké semmi különös.
A film vége viszont tényleg OK.

stargatelost
1x03

woooow na ez már igen, ez már hozott valamilyen színvonalat!
végre nem egy elcsépelt sztori hanem valami érdekes és nem agyonrágott.
nem is tudnék most rossz dolgot, vagy hibát vagy butaságot felemlíteni a részbõl.
nagyon jó volt, ilyet még többet! 😄

8/10

AntiHero
Megnéztema 3. részt. Eddig a legjobb rész. 1 baja van, nem félelmetes. A story viszont nagyon jó és érdekes végig szerintem.
(1x ilyedtem meg az elején mikor a kocsi összeütközik)A másik baj meg az hogy nem derül ki mégis, hogy cseréltek testek. (lélekvándorlás oké, de mégis hogyan stb...)

10/8 (mert nem félelmetes)😊

Bulykin
egyébként már van felirat, csak nem mükszik a feliratos oldal...

Bulykin
hol késik már a felirat? grrrr...

Bulykin
azt olvastam a 3.részrõl hoyg nagyon királyul indul de a közepe uncsi és szar és a fasza lezárás már nem nagyon dob a hangulaton, szal ugyanaz a gond mint az elsõ 2nél, sztori meg minden ott van és jó, csak a megvalósítással vannak a gondok...
nah de hátha nekem tetszeni fogXD

Bulykin
én már szedem is, de úgyis 2-3nap míg lesz felirat...

hát nemtom megnézem akkro a másodikat ha azt mondjátok h nem rossz. de én jobbat vártma azért tõlle. 3dik már fenn van reggel óta, akkor kezdjétek el szedni,😄

AntiHero
Nekem is az eleje közepe tetszet. Végét elkurták sztem..

Bulykin
nah végre én is meg tudtam nézni a 2. részt és nemtom miért, de nekem tetszett, igaz a végére egy kicsit "ellaposodott", de az eleje és a közepe nagyon rendben volt😄
nekem eddig ez a sorozat nagyon bejön, pedig sok negatívumot hallottam már róla...

ERykk
stargatelost
1x02

Hát nem is tudom mit mondjak. Talán annyit hogy az elsõ résszel ellentétben ebben nem volt annyi butaság.
Szellemház....megint elcsépelt, csak más köntösben tálalták, és megfûszerezték egy kiskori traumában szenvedõ ex-zsaruval. Szóval a történetet tekintve nem volt valami jó, a végén lévõ lövés meg aprót volt gagyi.
Inkább a kisebb mozzanatokat emelném ki: szemben levõ ház le-felkapcsolódó lámpái nem voltak rosszak, nekem tetszett.
Ami viszont nagyon bejött (már ehhez az epizódhoz képest, nem általában): éjjellátó szemüveg. Sajnáltam hogy csak kevés ideig használta. Valamint a falgraffitik is elég tûrhetõek voltak.

Összességében talán egy fokkal jobb volt az elsõ résznél a hangulat miatt, de szerintem csak jószívû vagyok 😊

5.5/10

(dobbantaniuk kéne valamivel, a Masters of horror részei mindig olyan egyediek voltak.)

Köszi :-)

ERykk
Serj Tankian-Lie Lie Lie

Megnéztem a második részt, de sztem az elsõ jobb volt.
Azért jó a sorozat, mert nem sok ilyen "rohangál az után" mostanában.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a fõcímdalnak ki az elõadója és a szám címe?
köszi

Oldal 1 / 2Következő →