162
melyik civilszervezetnek és egyháznak ajánlod fel az adód 1 százalékát
-
Rundstedt17 #122 nem hülyeség,ezzel szemben cáfolsz és a tényeket nem bírod elfogadni -
Rundstedt17 #121 elvégre te helyezed az ember felé a kutyát.egy normális ember ilyet nem tesz csak egy embert gyülölő vesztes -
Rundstedt17 #120 nálad talán -
Rundstedt17 #119 azért mert hülye megérzéseid vannak -
#118 Miért érzem úgy az eddigi szövegelésed alapján, hogy az egyik gyerekkori állatkínzásod rosszul sült el amikor a kutya volt az erősebb? -
#117 Nálad biztos többet ér. -
#116 má megint kezdesz makacsul hülyeségeket beszélni XD -
#115 már pedig nem az -
Rundstedt17 #114 tökéletes voltam mint mindig:D -
Rundstedt17 #113 már pedig az. -
#112 akkor mondjuk hogy aznap "szar" napod volt XD -
#111 soha nem volt és nem is lesz természetes az állatkínzás a gyerekeknél sem. -
#110 Azért nem. Ilyen hülye kérdést...
Rendben,hogy állat,de nem tudom mióta tart csótányokat tudatosan az ember és szánt szándékkal. -
Fbn Lx #109 ajánljátok fel nekem, jakuzzira gyűjtök :-C -
Rundstedt17 #108 már elnézést az enyém mindig is kitűnő volt és most is az:) -
#107 ha megkínozna egy csótányt, akkor is bosszúért üvöltenél? -
Rundstedt17 #106 nem érted:).a gyereknél még az természetes dolog is lehet.később már abnormális -
#105 Viszont Rundstedt örömmel látom, hogy javul a stílusod, régebben igen nyers vitánk volt már az Állatkínzók topicban XD -
#104 Igaz!!
Mondjuk nem veszekszünk! Ezen csodálkozom is, hogy sg-n vagyok és egy ilyen témáből nem anyázás kerekedett hanem egy értelmes vita.
Na mind1. ne offoljunk. Én abba is hagyom
Üdv. -
Wolfsnack #103 nem, mert zárni fogják ha csak off és flém folyik -
#102 ez is igaz XD -
#101 az még gyerekkorkban is büntetendő bűnnek kell hogy legyen. Nehogymá a kis hülyegyerek megússza azt, hogy szórakozásból megöl egy kutyát, csak azért mert nincs még 18....
A pénzbüntetésről meg tényleg csak annyit, hogy nem oldja meg a problémát. Nagynehezen kinyögi a tag a büntetést és bosszúból továbbra is cseszik az "emberségre" -
Rundstedt17 #100 az a lényeg hogy él a topik nem?:) -
Rundstedt17 #99 vissaesés esetén javasolnám,a börtönt -
Wolfsnack #98 nagyon eltértünk a témától! -
#97 Pénz büntetés kevés! Börtön! Halál tulzás.. De egy 15 évet megérdemel. Igaz ha egy másik embert ől meg akkor meg rohadt kevés az a 15-20 év amit adnak. Akkor életfogytiglan vagy halál! -
#96 Igen:D Direkt irtam igy:D -
#95 Pénzbüntetés...semmit nem érnének el vele. Kifizeti és utána folytatja tovább. -
Rundstedt17 #94 :D:D -
Rundstedt17 #93 például valóban egy gyilkosnál többet ér egy kutya.se ne általánosítsunk már -
#92 "sokkal nagyobb marha mint egy állat" ez tetszik :D -
Rundstedt17 #91 nem érted.kapitalizmus van és az tény hogy ebben a rendszerben nem kaphat munkát ez ilyen,törvényszerű bizonyos munkanélküliség... -
#90 Bizonyos helyzetekbe többet is ér.. Tudom hogy ez olyan szarul hangzik. De az emberek olyan szemetek néha.
A kutya vagy egy élőlény sosem ől azért mert a másik kutyának jobb, vagy mert több pénze van.. Nem ől élvezetből.
Az ember megteszi.. Igaz az ember is egy állat, de sokkal nagyobb marha mint egy állat! -
Rundstedt17 #89 helyes.az állat elpusztítás bűnnek bűn,ha egy felnőtt emberől beszélünk,de azért az nem érdemel halált vagy börtönbüntetést ellenben hatalmas pénzbüntetést kellene. -
#88 Persze! Baszott dolgozni,ezért nincs is hol laknia. Meglehet kövezni engem ezért,de ez így van. Jó elhiszem,hogy baromi nehéz munkát találni,de akiben benne van a dolgozni akarás az fog is találni munkát. -
#87 nem felette, de egy szinten van. Élet-élet -
Rundstedt17 #86 erről beszéltem.az állat életet az ember élet felé helyezed. -
#85 saját számlára -
#84 ebben egyetértek teljes mértékben, de hozzáteszem az is gyilkosság ha egy ártatlan állatot ölsz meg élvezetből.... -
#83 Az,hogy egymást ölik az emberek,az nem érdekel baromira. Viszont ha egy olyan élőlényt ölnek meg ugy,hogy még szenved is és nem ártott az embernek semmit,azt jogosan kivégezném.