148
Magyar börtönök
-
#26 Van valami jó könyv,ezzel a börtön témával kapcsolatban? -
Zenszkij #25 Magyar BV szakszervezeti honlap. Innen sokmindent meg lehet tudni a magyar börtönhelyzetről... -
Zenszkij #24 A 30-40 évet kapott ítéletesek nagyon jól beilleszkednek és qrvajól kezelhetőek, hisz a börtön az életük. Az újak viszont rengeteget szívnak. Hallottam olyanról, hogy valamelyik rab a saját szarát etette velük, meg rendesen "alájukrakott" és nem mertek szólni. Nem egy leányálom :). -
#23 női börtön ? "... különben szeletelve kapod a répát a levesbe!!!" -
Csesza #22 elolvastam a cikket, meg alatta pár bejegyzést, hááát nem is nagyon tudok annál többet hozzáfűzni, minthogy ez írdatlan kemény... -
Rundstedt17 #21 szerintem hamarabb.el ne felejtsd hogy jó magaviseletért szabadulhat.Usa-ban már kivégezték volna ezért.Utálom ezt a jogrendet a bünőzők alig kapnak büntetést.Egy gyilkosnak egyetlen igazságos büntetés járhat a halál. -
Verseghy #20 És a jó magaviselet még lehozhat pár évet. -
Zenszkij #19 Magyarország legkeményebb bűnözői, illetve gyilkosok, gyermekek megrontói Szegeden a HSR körleten vannak elhelyezve. Ők azok akik sohase szabadulnak, mivel fekvőnyolcast kaptak. Érdekes, hogy míg a balástyai rém fekvőnyolcast kapott, addig a százhalombattai rém (5 nőt ölt meg kínzásokkal stb..) csak 20 évet kapott és 2016 körül szabadul.... -
#18 jaja mint látod többünket érdekel és ne csak az amcsi börtönökről tudjuk hogy milyen az élet. célzok itt a national geographic börtönös műsorára. -
#17 vagy korpa közé keveredik és felzabálják a disznók ha nem tudja hol a határ de nekem senki ne mesélje be hogy a smasszerek a bérükből élnek -
Rundstedt17 #16 nem éri meg. -
Aspyrin #15 Egy ismerősöm fegyőr, mesélte, hogy gyakran kap fenyegetéseket a raboktól, egyik-másik még a torkának is ugrik. 12-16 órákat dolgozik, de már nagyon tele van a töke. -
#14 sajnos nem tudják hova dugni a cigányokat, így elévül az ügyük, mire bevonulhatnának. -
#13 érdekes topig, +fav -
#12 itt egy érdekes írás a "börtönbe vonulóknak" -
TomBond #11 Jöhetnek a sztorik!
-
gyuri12 #10 Engem is érdekel! -
extramagascsaj #9 ha érdekel vkit, akkor később talán...mondjuk semmi extra...csak a benti szokásokról mesélt egy-két jellegzetes dolgot -
#8 A bortonok helyek inkabb banyakat kellene nyitni, annak tobb ertelme lenne... -
#7 pár sztorit amit hamarosan megosztol velünk? -
extramagascsaj #6 hát...nekem van smasszer ismerősöm...nem egyszerű meló
mesélt pár sztorit -
#5 ne dugj travikat :D -
Verseghy #4 Kell hozzá idegrendszer, hogy ott dolgozz, meggondoltad?:) -
#3 ne dolgozz börtönbe! -
#2 Érdekes lehet, az már bizos. Ilyen helyen szeretnél dolgozni? -
Zenszkij #1 Szeretném, ha ebben a fórumban a mai börtönviszonyokról, azon belül is az ott dolgozókról esne szó. Kevés a fizetés vagy elegendő, megéri oda menni melózni avagy sem? Mennyibe másabb mint a rendőrségnél? Szivesen várom a hozzászólásokat.