316
Csak az utcán látott motorok érvényesek...
  • Yoda001
    kétkerekűt? :D
  • streeter
    Még régebben láttam

• Gaben17
    és te miért nézed meg akkor ezt a 2topikot? mert ha megnézed akkor vagy kiváncsi vagy,vagy érdekel
  • Gaben17
    holnap majd fotózom a kertben:)
  • zmeor
    annak se látom sok értelmét...
    nem bezárásért éjjeneznék
    csak télleg nem tudom hogy mi lesz jobb akkor ha megtudom hogy Janika mit látott az utcán..
    most eskü nem zrikálásból..de mi lesz jobb?
  • Énvagyokazapád
    igen, én is láttam már amikor még megvolt a tzrem, 1kmel utánna jöttem nehogy nekimenyjek :D
  • Énvagyokazapád
    gyorsulómotor, szerintem mehetsz is
  • Balazs15
    looooooooooooooooooool
  • zolo
    Egy ilyet csütörtökön láttam a Nyíl utcában, sztem ugyanazt láttuk:)
  • John Cena
    szintén meg egykerekeznek és gizdáznak..
  • Attila8805
    És ezt az autós topikba is megkérdezted vagy csak itt vered a nyálad?
  • zmeor
    mitől lesz jobb ha megtudod ki mit látott?
  • Sland
    ezt a szar poént ma még senki sem sütötte el...
  • Tinman #63
    Ha téged ez boldoggá tesz...
    Ki volt dobva.

• whiskeyman
    nem olyan régen egy ilyen Goldwing Trike-ot, feketében

• cicai
    Ilyen ált a házunk elött! (Pontosan ugyan ilyen)
    Lehet h House volt???:O
  • Attila8805
    Y2K
    Nem rossz de nem kéne:-)
  • SLICK

Nyertem?
  • Attila8805
    A Ducatik V2-esek igaz?
  • V43 1105

• Attila8805
    Én meg ilyenre
  • Hedgehunter #55
    Na itt egy masik (ilyenre gyujtok):
  • SLICK
    Erős vagy..
    Mondjuk nem fikázni akarom a motorosokat, mert semmi bajom velük, de azokat én sem bírom akik menőznek a sok tizenéves picsának, hogy 200-al mer menni városban... És az autósok közt is utálom a felvágos nyomikat.
  • n3whous3
    Tényleg csöndbe lehetnétek... itt alul...
  • ChuckyHUN
    ...
  • Mr_no_NaMe
    Szerintem te tipikusan abba a kategóriába tartozol, amelyik fajta reggel egykerekezett a buszmegálló előtt. Szerintem téged is ijesztegettek már, de ahogy kiveszem az írásmódodból, az nem nagyon tetszett :D
  • Hedgehunter #50
    Kuss legyen, motort linkelni.........

Ez nem a kurva anyjat a motorosoknak topik....
  • ChuckyHUN
    És ha igen? Igen engem is ijesztettek már így meg... Csak ellentétben vele akkor én félreáélltam és leszálltam a motorról.
  • ChuckyHUN
    Látom senki nem érti... Mert egy szar golfkettes amin ott a gagyi sportdob az nem zavarna... egy 3as bmw ami kerszteb menne az nem zavarna... Ennyi ... Gondolkodjatok mielőtt hülyeséget beszéltek... Általánosítotok? Szánalmas... Amyg nem ismered a normális réteget addig ne baszkurálj senkit...
  • n3whous3
    *hogy elbaszódjak
  • Mr_no_NaMe
    Ott a pont.
  • SLICK
    Csak nem téged is megijjesztettek? Esetleg el is taknyoltál? D:_SADAS:_
  • Mr_no_NaMe
    Ezt ma tanultad matekórán?
    Amúgy semmi bajom a motorosokkal, de az ilyen fiatal f*szkalap felvágós köcsögöket utálom. Még, hogy én veszem el az ő életét...biztos én megyek hatszázzal azzal a szarral közúton.
  • n3whous3
    Végülis fordított helyzetben én pl. nem egykerekeznék, szal engem nem tudna úgy megijeszteni, hogy elbaszódjon.

Egyébként meg tudjátok milyen felemelő érzés volt évekig lakni olyan házban, ahol az utca egy szép csendes hely volt és mivel hosszú volt, sok buzi motoros végigszáguldozott rajta? Hányszor de hányszor gondolkodtam már trükkökön, hogy hogyan kúrjak ki velük. Igenis a kurva anyját az egykerekező köcsögnek, megérdemelte volna, hogy elessen. Ne legyen baja, csak kicsit térjen már észhez.
  • ChuckyHUN
    Jó... te meg hagyd békén a motorosokat....... És akkor majd nem leszek alpári te köbgyökérzet
  • Mr_no_NaMe
    Csöndbe legyél a rottenkomos topikoddal meg az alpári stílusoddal együtt.
    Leülsz, 1-es!
  • ChuckyHUN
    Hát szerintem te kussolj mert fordított helyzetben te sem lennél felhőtlenül boldog te nyomroék,
  • Mr_no_NaMe
    kussósz újreg ^^
  • Mr_no_NaMe
    Ki akarta elvenni az életét? Mellesleg ha ilyennel el tudom venni az életét akkor minek szórakozik? :D
    Ha már ilyen szar gyorsulómotort vesz, akkor gondolom 100% tisztában van azzal a ténnyel, hogy akár melyik nap beleszakadhat 3 darabban az árokba.
    És amúgy se szeretem az ilyen 16-17 éves apucikisfiát aki még fel is vág ezzel.
  • ChuckyHUN
    Akkor a kurva anyád köcsög.