Milyen motort láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
szintén meg egykerekeznek és gizdáznak..

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Attila8805
És ezt az autós topikba is megkérdezted vagy csak itt vered a nyálad?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

zmeor
mitõl lesz jobb ha megtudod ki mit látott?

leszarom a konfigod...

Sland
ezt a szar poént ma még senki sem sütötte el...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tinman
Ha téged ez boldoggá tesz...
Ki volt dobva.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

whiskeyman
nem olyan régen egy ilyen Goldwing Trike-ot, feketében

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

cicai
Ilyen ált a házunk elött! (Pontosan ugyan ilyen)
Lehet h House volt???😮

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Attila8805
Y2K
Nem rossz de nem kéne:-)

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

SLICK

Nyertem?

Attila8805
A Ducatik V2-esek igaz?

V43 1105

<#bee1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Attila8805
Én meg ilyenre

Hedgehunter
Na itt egy masik (ilyenre gyujtok)<#zavart1>:
SLICK
Erõs vagy..
Mondjuk nem fikázni akarom a motorosokat, mert semmi bajom velük, de azokat én sem bírom akik menõznek a sok tizenéves picsának, hogy 200-al mer menni városban... És az autósok közt is utálom a felvágos nyomikat.

n3whous3
Tényleg csöndbe lehetnétek... itt alul...

púúúúú

ChuckyHUN
...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Mr_no_NaMe
Szerintem te tipikusan abba a kategóriába tartozol, amelyik fajta reggel egykerekezett a buszmegálló elõtt. Szerintem téged is ijesztegettek már, de ahogy kiveszem az írásmódodból, az nem nagyon tetszett 😄
Hedgehunter
Kuss legyen, motort linkelni.........<#banplz>

Ez nem a kurva anyjat a motorosoknak topik....
ChuckyHUN
És ha igen? Igen engem is ijesztettek már így meg... Csak ellentétben vele akkor én félreáélltam és leszálltam a motorról.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Látom senki nem érti... Mert egy szar golfkettes amin ott a gagyi sportdob az nem zavarna... egy 3as bmw ami kerszteb menne az nem zavarna... Ennyi ... Gondolkodjatok mielõtt hülyeséget beszéltek... Általánosítotok? Szánalmas... Amyg nem ismered a normális réteget addig ne baszkurálj senkit...

n3whous3
*hogy elbaszódjak

púúúúú

Mr_no_NaMe
Ott a pont.
SLICK
Csak nem téged is megijjesztettek? Esetleg el is taknyoltál? D:_SADAS:_ <#idiota>

Mr_no_NaMe
Ezt ma tanultad matekórán?
Amúgy semmi bajom a motorosokkal, de az ilyen fiatal f*szkalap felvágós köcsögöket utálom. Még, hogy én veszem el az õ életét...biztos én megyek hatszázzal azzal a szarral közúton.
n3whous3
Végülis fordított helyzetben én pl. nem egykerekeznék, szal engem nem tudna úgy megijeszteni, hogy elbaszódjon.

Egyébként meg tudjátok milyen felemelõ érzés volt évekig lakni olyan házban, ahol az utca egy szép csendes hely volt és mivel hosszú volt, sok buzi motoros végigszáguldozott rajta? Hányszor de hányszor gondolkodtam már trükkökön, hogy hogyan kúrjak ki velük. Igenis a kurva anyját az egykerekezõ köcsögnek, megérdemelte volna, hogy elessen. Ne legyen baja, csak kicsit térjen már észhez.

púúúúú

ChuckyHUN
Jó... te meg hagyd békén a motorosokat....... És akkor majd nem leszek alpári te köbgyökérzet

Mr_no_NaMe
Csöndbe legyél a rottenkomos topikoddal meg az alpári stílusoddal együtt.
Leülsz, 1-es!
ChuckyHUN
Hát szerintem te kussolj mert fordított helyzetben te sem lennél felhõtlenül boldog te nyomroék,

Mr_no_NaMe
kussósz újreg ^^
Mr_no_NaMe
Ki akarta elvenni az életét? Mellesleg ha ilyennel el tudom venni az életét akkor minek szórakozik? 😄
Ha már ilyen szar gyorsulómotort vesz, akkor gondolom 100% tisztában van azzal a ténnyel, hogy akár melyik nap beleszakadhat 3 darabban az árokba.
És amúgy se szeretem az ilyen 16-17 éves apucikisfiát aki még fel is vág ezzel.
ChuckyHUN
Akkor a kurva anyád köcsög.

Attila8805
Nekem is van sokminden ami irritál de nem próbálom elvenni egy ember életét miatta.

Mr_no_NaMe
Brummogtatja elõttem a szarját és fölemeli az elsõ kereket és vigyorog a buszmegállóba :C
Irritál ^^
Golyo69
tényleg D😄😄 thx 😄

GGMU

hunbasser
azt már várhatod...😄DDDdddddddddd

max énvagyokazapád jön,de õ már megjött :]

ReaL MaDRid x siempre

[HUN]FaTaL
Sok lesz a TDU😄DD

Én csak robogókat láttam ma, de egyébként sem értek a motorokhoz😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Attila8805
Hayabusa<#worship><#worship><#worship>

Attila8805
<#levele><#levele><#levele><#levele><#violent><#violent><#violent><#boxer>

V43 1105
Olasz rendszámuak voltak 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Énvagyokazapád
na neee :o
<#szeret>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
miért, mit ártott õ neked?

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

SitatiS
<#szomoru1>

Let the good times roll.

V43 1105
2db piros Ducati 999R-t, és egy MV Agusta Tamburinit .. <#vigyor>

báttyó02
gixer+hayabusát :-}}}}}

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mr_no_NaMe
Ma reggel a buszmegállóban egy faszkalap egykerekezett valami #17-es féleséggel, de beijesztettem és majdnem lezúgott a motorról. Kár, hogy csak majdnem 😞
Énvagyokazapád

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Énvagyokazapád
<#wow3>

Énvagyokazapád

Attila8805
Nem hagytál ki semmit mert az Simson és nem Simpson.
A simpson az egy család😄