Milyen motort láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ki volt dobva.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Lehet h House volt???😮

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nem rossz de nem kéne:-)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
<#bee1>#bee1>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Mondjuk nem fikázni akarom a motorosokat, mert semmi bajom velük, de azokat én sem bírom akik menõznek a sok tizenéves picsának, hogy 200-al mer menni városban... És az autósok közt is utálom a felvágos nyomikat.
Ez nem a kurva anyjat a motorosoknak topik....
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Amúgy semmi bajom a motorosokkal, de az ilyen fiatal f*szkalap felvágós köcsögöket utálom. Még, hogy én veszem el az õ életét...biztos én megyek hatszázzal azzal a szarral közúton.
Egyébként meg tudjátok milyen felemelõ érzés volt évekig lakni olyan házban, ahol az utca egy szép csendes hely volt és mivel hosszú volt, sok buzi motoros végigszáguldozott rajta? Hányszor de hányszor gondolkodtam már trükkökön, hogy hogyan kúrjak ki velük. Igenis a kurva anyját az egykerekezõ köcsögnek, megérdemelte volna, hogy elessen. Ne legyen baja, csak kicsit térjen már észhez.
púúúúú
Ha már ilyen szar gyorsulómotort vesz, akkor gondolom 100% tisztában van azzal a ténnyel, hogy akár melyik nap beleszakadhat 3 darabban az árokba.
És amúgy se szeretem az ilyen 16-17 éves apucikisfiát aki még fel is vág ezzel.
Irritál ^^
max énvagyokazapád jön,de õ már megjött :]
ReaL MaDRid x siempre
Én csak robogókat láttam ma, de egyébként sem értek a motorokhoz😄
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#szeret>#szeret>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)