GABOR16#2
LoL... én kb 2 havonta küldök egy SMS-s (akkor is azért ha nem tudtam elérni akit hívtam)... MMS-t meg egyáltalán nem :D ... (Szeritem mind 2 üzenetforma jelentősen túlárazott...)
Egy SMS 192bájt(!) ezért fizetni 20-30Ft-ot? nem jó üzlet számomra... szóban hamarabb elmondható...
Egy MMS 100Kbájt lehet, de sokallom az (időszaktól függő) 75-100Ft-os árat darabjáért... Nem beszélve róla, hogy T9 ide-vagy oda, de utálok írni telefonon... eléggé kényelmetlen a szövegbevitel szempontjából...
Bár igaz... telefonálni se telefonálok sokat... nálam csak úgy van a telefon, de nem használom.. (vagy egy évet kibír egy 5000Ft-os feltöltéssel.. és az is csak a WAP miatt fogy el.. de azon is csak információt próbálok keresni sokszor...)
BandiG#1
Miota jelenti az mms kuldes a multimedia hasznalatot? Szerintem az mms mar akkor halott otlet volt amikor az elso ember vagy ksierleti majom veletlenul ragondolt. Multimedia hasznalat nem inkabb az mp3 hallgatas, fenykepezes es kamerazas??? A wap es az internet mar erdekesebb adat...