145
(Budapesten)
-
#24 -.- szivesen máskor is. -
#23 Talán itt? -
ba32107 #22 ne bomolj szerintem kurva vicces volt :D:D -
#21 Manager Shopokban is érdemes szétnézni. Mammutban mintha lenne egy. Ők szerintem tartanak ilyen elegánsabbat. -
#20 Hátha van magyar kirendeltség - vagy gyorsposta
Mindent bele és Google -
#19 egy cég felsővezetésének kell. olyan embereknek, akik 25 millió forintos autókkal gurulnak. -
#18 áruld már el nekünk, minek neked drágáért esernyő? :D -
#17 köszi, beírom oda is. -
#16 -
#15 good luck -
#14 na az első értelmes hozzászólás. köszi. -
#13 hátha segit vmit :| -
#12 na te meg a másik... piacon... olyat amit leírtam? direkt hangsúlyoztam, hogy nem gagyi kell.
sg-re tényleg ennyi okos ember jár?? -
#11 Szerintem az Ázsia centerbe lehet kapni, ott nagyon sok fajta esernyőt árulnak! Anyum is vett egyet, aminek az a jó tulajdonsága, hogy teljesen átlátszó, tök jó :D (csak az a rossz benne, hogy nem csukható össze ilyen kisebb táska méretre, így nehézkes elrakni :D ) -
#10 fa*ért nem bannolják az ilyen okos embereket... nyit az ember egy normális topicot, mi a francnak jössz be hülyülni? -
#9 szatyor a fejre oszt jó -
#8 vmi piacon , gondolom ott van árulnak mindent :D -
Ronny #7 kérdezd meg az indexen! -
#6 nem találom a topicot... -
#5 baszki, nagyon rendesek vagytok, de... NEM MINDEGY milyen esernyő :) Azért írtam le, hogy milyen kell, mert olyan kell, nem viccből.
Szóval? -
#4 lol micsoda problémák :D -
#3 hallod,kajak nem röhögtem volna,ha nem így kezded :D "Ne röhögjetek :)" -
#2 Bocsi de ezt nem lehet röhögés nélkül bírni. Amúgy épp most nyílt egy topic hol lehet ilye kapni címmel:DD De nem mindegy milyen esernyő? Védjen a víztől és kész:D -
#1 Ne röhögjetek :)
Holnap (azaz ma) kellene vennem 1-2 minőségi esernyőt. Nem 100 ezer forintosat, de nem is a leggagyibbat. mondjuk minimum hajlított fa fogantyúja legyen és nagyméretű, egyszínű sötét kellene (nem mintás, nem olyan, amin reklám van). Rákerestem google-ben de nem nagyon találtam megfelelő helyet. Valaki esetleg segítene?
Köszi :)