5079
-
#78 pl a diamond ott :127k
máshol meg 100 alatt... -
bigbigle #77 mér? -
#76 Drága vétel lenne itt
reklám=ban... -
bigbigle #75 szerintetek mien vétel lenne a HTC touch?nézzétek meg itt :www.edigital.hu
és itt még csomagban is van. -
#74 :D
manapság sajna már mindent el köll dugni :( -
#73 kellene is
mert ha meglátnám nálad elvenném xD -
#72 háááát.... dugnám -
#71 Előzetes: kezünkben a HTC Touch HD -
#70 jóság -
MR SUGAR #69 HTC TOUCH HD!! NOVEMBER 6 -
-
#67 igen csak az kb a duplája lesz árban
meg ezt kikisérletezném és ha tetszik váltok egy év múlva HDra :) -
#66 Touch HD lesz a király, én mondom.
persze egy diamond sem rossz azért :) -
#65 +fav
be kellene ruházni egy diamondra... -
#64 fontos lenne:)
nem dinamikus simkari -
#63 Nem viccből mondtam, hogy igo8-at. Neten ha kicsit utánanézel rájössz hogy lehet belső memóriára igo8-at rakni+kicsit megbuherálni és már müxik is. -
#62 touch diamond -
#61 de jó:)
nekem megy... Ellenben a pannon WAP-ot nem tudom hogy lőjem be, hogy működjön az időjárás és társai. help pls -
szakacs boss #60 na azt nem lehet csak memkártyáról indul :) és mint tudjuk Diamondban nemvan :) -
#59 igo8-at monnyuk -
szakacs boss #58 Sziasztok !! Kéne 1 kis HELP Htc Diamondra milyen navit Pakoljak ??
-
#57 Ezt a videót érdemes megnézni, bemutatja a főbb tulajdonságait.
Iszonyat jó dolgokat pakoltak ele, pl van a keyboard alján egy search gomb, ami behozza a keresést, és az egész telefonon ill. az interneten is lehet vele keresni. A legutibb az a Gtalk. A felső csíkban van neki egy stat barja, és ha valaki ír nekünk akkor csak le kell húzni. Qrva jó. A browser is pöpec, meg úgy az egész OS nagyon rendben van.
Két probléma van vele: T-Mobile only, azaz T függő. A másik meg hogy RONDA :) Nem csak a készülék, hanem 1-2 app is (gondolom külsős fejlesztés.) Pl a zenelejátszó egy vicc, mint egy 2 bites kvarcjáték :D -
#56 -
#55 Pár órán belül itt fent lesz a G1 bemutatója.
Hááát. Hogy is mondjam. Ronda de finom :)
Fentről lefelé: Pro, Diamond, HD
Nekem egyáltalán nem tünt lassúnak a szoftver! jöhetne már minél hamarabb! jó sok teszt olvasás, pár személyes próba, tapasztalatok figyelembe vétele...és ha minden jól megy, vásárlás!!! Hajrá HTC!
És hogy miért végre? Azért mert Android fog futni rajta + a Chrome mobil változata, így a gúgli alkamazások mind natívan elérhetők lesznek rajta (docs, maps, gmail stb)
Link
'In stores for Santa' (karácsonykor lesz a boltokban)