5079
-
#198 hasonló pedig
csak lekerekítették
régiben ugye nem volt gps? -
régin valahogy jobb az összkép:) -
#196 nekem nem tetszik:/ -
#195 Ma délelőtt Budapesten került sor arra a sajtótájékoztatóra, aminek keretében a cég bejelentette a hivatalos Magyarországi forgalmazás kezdetét. -
#194 Itt az új HTC Touch Cruise
-
#193 jutub videókat le lehet szedni?
-----------------------------------
valami guitar hero vagy hasonló játékot nem tudjátok hol találok? a ppcwarez-on van GH, fe ott csak egy 7mb-os fájl jött le, amit miután felinstalláltam, el sem indult. -
#192 Kiszivárogtak a HTC 2009-es tervei -
#191 kösz szépen :) -
#190 van egy raklappal
katt -
#189 itt van ppc total commander
hm... az furcsa hogy nincs ott a BT:D -
#188 jaja, megvan :D
http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=13&t=51130
bazz, még mindig nemtok BT-n küldeni. van küldés, és ott van sms, mms email, de BT nem. mind1, keresek 1 win.commandert és proóbálom azzal. -
#187 én láttam valami rally... csak nem jut eszembe a neve:S -
#186 más giroszkópos játék van a diára, vagy csak a teeter? -
#185 Itt van egy csomó:
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=htc+diamond+wallpaper&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=&aq=1&oq=htc+diamond+w -
Cowboy03 #184 *VGA-s háttérképeket :) -
Cowboy03 #183 HI all!
Lenne egy kérdésem htc diamond ügyben!
Tud valaki nekem linkelni VGS-s háttérképeket, amik beállítva nem olyan elmosódottak? vagy témát esetleg mind egy csak a háttér legyen vmi vagányabb. Köszi előre is! -
#182 na meglátjuk, remélem független lesz. köszi :p -
#181 és tuti hogy nem független? mert én is vodásat vettem de függetlenül adta a vodafon:D amúgy nem! nem volt rá szükség ezáltal hogy kipróbáljam, szóval rom frissítés nélkül nem tudom, hogy lehetséges e de szerintem igen
ROM upgrade meg alapból kiüti ha jól tudom olyat már csináltam:D
bár óvatosan az ilyenekkel mert a gari az ugrik és a magyarosítás is hacsak nem csinálsz egy mentést előtte a htcbacuppal ajánlatos mert vissza lehet állítani garis állapotba:D amúgy az XDA fórumán van sok okosság CID/SIM unlock stb... stb.... -
#180 és tudod hogyan kell?
holnap kapok 1 vodásat, de nemtom mi legyen vele :-s -
#179 mármint függetleníteni?
igen lehet! -
#178 házilag lehet dekódolni? -
#177 google?:D
xda forum
freewarepocketpc
ppcwarez
-
themiddleF #176 Hey all!
HTC TytnII-m van, és egy olyan kérdésem van, hogy hol tudok hozzájutni könnyen értelmes programokhoz. Persze felteszi magának az ember a kérdést, hogy mire van szükségem a tökéletes mobilnet, GPS, és minden alapprogram mellett, de mégis...:D
köszönöm szépen!!!! -
#175 sms hangot lehet valahogyan mp3-ra állítani? nekem sehogy sem jön össze:/ -
#174 na szóval giroszkópos játék??? valaki tudna segíteni/adni??? -
#173 skacok van egy kis problémám:DD felraktam egy új romot a dutty's romot viszont nem magyar! oks ez nem is gond mert amugyis sz interwrite proval vannak magyaritva a magyar rom, de ezt el tünt:D szal valaki ha megdobna az inter write pro val az jo lenne mert ezt a verziot nem találom sehol interwrite pro 9.5.3.367 elvileg ez kellene! ha másikat rakok rá akkor ok megcsinálja a magyarosítást de nem működik a tárcsázó gomb:SS vagy nézze meg valaki hogy tényleg eza verzio van e rajta a diamondján kösz -
#172 találtam egy ilyen gapidraw izét:D nem tudjátok ezzel mit kell csinálni? -
#171 psx aza ps1 csak a régi ps1-et azta nagy kockát:D psx-nek hívták utána jött a ps1
be lehet állítani hogy a képernyőn folyamatosan legyen egy ps1 joy vagy belehet állítani hogy a képernyő fel van osztva kis kockákra/zonákra minden zonának belehet állítani egy gombot játék alatt a zonák nem látszanak -
#170 no mame megy diamond-on. Itt egy videó ahol a pang-al és a cadillacs and dinosaurs-al játszanak.
Viszont felmerül a kérdés, touch hd-n az irányokat hol nyomkerásznám?
-
#169 A psx az ps1 vagy psp emu?
vpinball tényleg jó lenne ha menne, de engem a m.a.m.e. is nagyon érdekelne, hogy hogyan fut.
Nomeg az is hogy egy touch hd-n hogyan irányítom a psx-et vagy mame-t. erről nincs valami infó véletlenül? -
#168 na psx emu működik:D viszont nem todtok egy olyasmi flippert mint pc-n a visual pinball? ahol origi asztalok vannak? -
#167 diamondon működik psx emu?:) -
nbs86 #166 Sziasztok!
Szerintetek melyiket érné meg megvenni?
egy tapiszós nem bővíthető HTC Diamond vagy touch pro-t vagy egy hp ipaq 614c-t? Navigációra is fontos lenne és telefonnak is.
Egy PDA-t CF kártyás gpssel és egy mobilt akaroklecserélni egyetlen kütyüre, ami megbízható és mindent tud, de nem tudok dönteni. Szeretem a telefonnak kinéző okos dolgokat, mint az asus p750, de arról nem hallottam jót, ezért hp ipaq 614c-re gondoltam, de a htc-k láttán meginogtam.. Vki segítsen! :) -
#165 nekem ilyen táblás kakik kellenek majd, az olyanokat imádom.
egyébként guitar hero vagy ilyesmi van Diamondra? -
#164 Valaki tudna játlkot adni Diamondra?
Autósat lehetőleg, de ne ilyen táblás kaki:)
És legyen giros, szal a teló mozgatásával tudjak irányitani
thx -
Cowboy03 #163 Akkor itt van az e-mail címem, vagy ha van msn-ed az lenne a legjobb :)
priviben ment a mailom -
#162 Nem írhatom le mert tiltott az SGn a warez...
Igo 2006-ot meg még nem próbáltam rárakni -
Cowboy03 #161 Nem tudom mi van..sztem telefonbeállítással van a baj, mert ami nekem van Igo 8 annak a sys.txt-jében nincs semmi ilyesmi: [Folders]
App="Internal Storage/iGO"
Ha tudsz, akkor írj le egy olyan menetet, amivel meg tudom csinálni ezt az egész Igo-s problémát, mert ez így nem jó.. -
#160 Miért szenvedsz a 2006-al amikor az Igo8 is hibátlanul elfut rajta?
Egyébként a telepített prog filesban a sys.txt-ben át kell írni az elérési utat,hogy ne SD kártyáról akarja futtatni,hiszen az nincs benne.
hasonló kell,hogy legyen ez a sor:
[Folders]
App="Internal Storage/iGO" -
Cowboy03 #159 Sziasztok!
Segítsetek plz! Feltettem az Igo 2006-s szoftvert a HTC-re (touch diamond) és valami miatt nem indítja el...feltelepíteni feltelepíti, de nem indítja el valami miatt...mi lehet a probléma? segítsetek léccike előre is köszi