5079
-
#238 na erre vártam :O -
#237 Touch Pro 2 és WinMo 6.5. Bocs a sok postért.
-
#236 Diamond 2:
-
#235 Ma jelentettéj be a Touch Diamond 2-t és Touch Pro 2-t.
Mindkettőn a ma bejelentett WinMo 6.5 fut. -
#234 ja. Egyre inkább diamondot érzem előnyben, sokkal több az előnye mint a hátránya a 3g-vel szemben. -
#233 Közben eszembe jutott még két dolog: giroszkóp, és magyarítás sincs a Touch 3G-ben (a Diamonddal ellentétben) -
#232 HTC Touch Pro és a Firefox találkozása
-
Tomy Lee #231 Megkérdeztem már persze csak kicsit körülményes volt ezekkel a Németekkel társalogni:P
Simfree,unlocked,English-Deutsch menü
Már csak ki kell várni az 1-2 napot amíg megjön és az enyém.. -
#230 Miért nem kérdezed meg, hogy van-e angol nyelv benne? (e-mail, telefon, személyesen befáradás...stb...) Egyébként meg a ROM - amiben a nyelv(ek) is vannak - kicserélhető szerintem... -
Tomy Lee #229 Magyarországról nem szállítanak külföldre?Semelyik cég sem?
Köszi ha kapok segítséget! -
Tomy Lee #228 Lehet gyorsan visszamondom a rendelést.Jó ég,nehogy azlegyen,hogy Német lesz és nemlehet se Magyarítani esetleg Angolosítani.
Megprübálok most még utánaolvasni gyorsan és estig vissza tudom még mondani és Angliából rendelni egyet(az tuti Angol).. -
Tomy Lee #227 Innen rendeltem.
Én külföldön vagyok tehát muszály innen kintröl rendelnem.
Nagyon remélem Angol nyelv lesz rajta és működni fog otthoni kártyámmal..:S
-
#226 Hát ez így nagyon általános. Honnan rendelted? Dobj linket! -
#225 Diamondnál voltak hasonló esetek
mennyibe került?
katt -
Tomy Lee #224 Sziasztok!
Megrendeltem egy HTC Touch HD telefont de Németből.
Első boot-nál lehet nyelvet választani?Remélem nem Német lesz csak az egész:S
Még azt kérdezném,hogy normál t-mobil kártyámmal működni fog?Ha így vásárolok netről mobilt az független?
Köszönöm.. -
#223 a gépről a telefonra másolod majd ott total commanderben 2x ráböksz :) -
#222 És ezeket a .cab fileokat hogy kell felinstallálni??
vagy mit kell velóükcsinálni?? -
#221 köszi!! -
#220 Sensor Applications -
#219 Valaki légyszíves adjon Gyroscopes játékokat, köszi
Diamonddra:))
köszkösz -
#218 uhh ez nagyon korrektül néz ki:) -
#217 lesz jó sok finomság idén xD
pl :Toshiba TG 01 1Ghzel... -
#216 Ebben a pillanatban csak a G1-en. Az év soránviszont több is várható: Nyáron jön a Samunsgé, és még idén (nem lehet tudni mikor) ezektől a gyártóktól: Dell, Garmin-Asus (közös fejlesztés) és Genertel.
Ez utóbbiról már vannak képek és infók itt. -
#215 Jelenleg melyik készülékeken fut Android ? -
#214 Én együtt tudnék élni vele. Nem szép, az tény, de az Android platformban akkora potenciál van, hogy ezt elnézném neki. Sokkal szimpatikusabb, mint a WinMo.
Érdemes ezeket a videókat nézegetni... -
#213 Azért nem a kinézet a fő mozgatórugóm, bár az is jó, ha normálisan néz ki. Ha a Touch Diamondban lenne microsd olvasó, garantálom, hogy azt választanám. 4 gb is mondjuk elég, ha felrakja az ember az igo8-at, akkor is marad 2 gb, filmet meg nem nagyon néznék rajta szvsz. Lehet inkább diamond lesz. Hm...nagy dilemma :) -
#212 Viszont úgy tűnik annyival meg nem olcsóbb a Touch 3G, hogy érdemes lenne azt választani, kivéve ha az kinézetre jobban tetszik. -
#211 Hát igen, mindkét esetben kompromisszumot kell kötni az egyik szempontból...Ezt még jól meg kell fontolni. -
#210 Igazából a lényegesebb különbségek a Diamondhoz képest a képernyő és a memória (Touch 3G-nek nincs beépített nagy memóriája, viszont van microSD helye, Diamondnak nincs microSD helye, viszont van 4Gb beépített memóriája, illetve a Touch 3G kijelzője csak 240x320, míg a Diamondé 480x640) -
#209 Ja, eddigi negativumai talán annyi, hogy fixfókuszos, nincs benne fm rádió, és nem lehet a képernyőt dönteni. Dehát tökéletes telefont még nem láttam. -
#208 jókat olvasni róla
ha jó áron találsz akkor szerintem nem jársz majd rosszul vele -
#207 HTC TOUCH 3G
Én egy ilyenben gondolkodom jelenleg, tudása elég nagy, és olcsóbban lehet kapni mint a diamondot...úgy kb. 90-től.
-
#206 Én csak a szétnyitható,csúsztatható telefonokat nem bírom... -
#205 Nemtom, valahogy ezek az android telók így külsőleg nem igazán jönnek be nekem. -
#204 HTC Dream: T-Mobile G1 átnevezve
-
#203 nekem pont azér tetszik a dia mert szögletes:D -
#202 Korrektül néz ki. Ha 100-ra beáraznák talán még vennék is belőle. -
#201 szerintem jól néz ki...
a Dia nagyon szögletes lett -
ebből a szögből viszont kimondottan tetszik:D lehet, hogy a fény miatt látom csúnyácskának meg a sok ujjlenyomat -
#199 de van benne gps