5079
-
#598 #567 senki? nem ugrik be mi volt az a progi:( pedig régen valahogy megcsináltam:SSS -
#597 Én is várok a Dia 2-vel
csak azt nem értem,hogy minek
pont annyit megy lejjebb az ára mint amennyit a Diám veszít
csak ezt úgy megszerettem
teljesen jól használható csak a kijelző lenne nagyobb
nameg ennek a gyári autós tartója nagyon patent -
#596 Most hogy kapacitív lett a Leo, csak hátrányát látnám az Androidra váltásnak.
TouchFlow3D 2.6 lesz rajta, legalább olyan jó az mint a Sense, szerintem. Amúgy a Sense is megoldható WM-ra, nekem is az van. Igaz, kevesebb a widget. -
#595 fúúú akkor azt hiszem nekem még ráér még a dia 2 vel is várok karácsonyra hátha zuhan az ára:D -
#594 Android felmegy rá meg Sense?:D -
#593 180-200 körül indul szerintem. Megveszem, azonnal akarom :) -
#592 Hm, ez itt nem adja. Tehát HTC Leo hands-on -
#591 kíváncsi leszek az árára -
#590 <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Xaw84roLOUQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Xaw84roLOUQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> -
#589 -
#588 az artemisem meg a diam hátulján is taiwan van írva, az aksija mindkettőnek china:D -
#587 Dia 2 nekem is Taiwan -
#586 diamondom hátulján:made in Taiwan
az aksija meg:made in China -
#585 Mármint ott gyártják. :) -
#584 wikipedia -
#583 jaja taiwani -
#582 HTC tudtommal tajvani cég. -
#581 Elvileg Korea. -
HUmanHunter #580 HTC? :D -
robi023 #579 Sziasztok!
Mostanság sokat olvasgatok a HTC Heroról egyre jobban tetszik lehet ,hogy majd később veszek is egyet ,de csak azt nem tudom a telefonról ,hogy milyen gyártmány??Ha tudja valaki írja már le ide köszi előre is! -
#578 Újabb Android és WM alapú HTC-k érkezhetnek
-
#577 Ez lesz az első multi-táccsoos WM teló:
-
#576 Lesz réá azt hiszem okt vagy nov.-ot mondtak:D -
#575 Jó lenne ha lenne a Herora iGO szintű navi
nem vacillálnék,hogy Dia 2 vagy Hero... -
HUmanHunter #574 azt láttam hogy mennyi most :) -
#573 most 110k
vagy 20 ezerrel olcsóbb lesz -
#572 Szerintem 2 év gyári garival olyan 95-100 körül lesz. -
HUmanHunter #571 sztetek karácsonyra mennyire mehet le a touch diamond 2 ára? -
+Sense:D -
#569 Nagyon-nagyon odavág. WM platform fanoknak musthave.
Ebből már csak egy dolog hiányzik: bootképernyőn választás Android és WM között :) -
#568 Képek és paraméterek láttak napvilágot az 1 GHz-es processzorral szerelt HTC Leoról.
Balra Leo, jobbra Pro2 -
#567 volt valami progi amivel betudtam állítani a dian az mp3-at sms hanghoz! az melyik progi volt?:C -
#566 Több helyen azt olvastam, hogy rezisztív lesz. Nagy hiba lenne.
Btw, elég mókásnak érzem hogy a Hero jelent meg a Vodafone kínálatában és nem a Magic. -
#565 Olcsó Google-mobilt ad ki HTC
HTC Tattoo
-
#564 Megoldva! -
#563 Sziasztok! Segítsetek kérlek!
Édesapám felhívott, hogy bekapcsolta a Touch Pro-ján a billentyűzárat és nem tudja kikapcsolni.
Én meg azt se tudom hogy kell bekapcsolni.
Nem tudjátok? WM6.5 Energy rom. -
#562 igen, az aznapi eseményeket rendesen jeleníti meg és 15 perccel korábban szorgosan pittyeg is, csak a másnap esedékes bejegyzésekre írja hogy tegnapiak (tegnapiakat meg nem is jelenít meg, így nem is értem ez hogy jött össze) -
HG #561 Jól van beállítva a Dátum - Idő ? -
#560 valaki esetleg fel tudna világosítani, hogy a HTC Touch Cruise jószágomban a naptár a holnapi eseményeket miért úgy jeleníti meg hogy "Tegnap:"? -
HG #559 Sziasztok!
Következő problémám van:
Van egy HTC - KAIS130 -as telefonom. Egy olyan malőr történt, hogy PIN kód megadása közben lemerült az akku. Ezután feltettem töltőre, bekapcsolt, de valahogy mégis akku gyengeség miatt kikapcsolt, szintén a PIN- kód megadás közben. Vártam kicsit, hogy töltődjön, aztán próbáltam újra, és megint ez történt. Most a következő szöveg jelent meg:
Néhányszor helytelen jelszót adott meg. A további próbálkozásokhoz adja meg a(-z)'S'-t. Vészhelyzet esetén adja meg a vészhívószámot.
Szóval itt leakadtam. A SIM kártyát másik telóba áttettem, ott PIN kódot elfogadja, működik, tehát maga a készülék "sértődött" meg.
Ha tudtok segítsetek légyszi !
Előre is köszi!
HG