5079
htc_one_banner_1.jpg
  • mila69en
    #567 senki? nem ugrik be mi volt az a progi:( pedig régen valahogy megcsináltam:SSS
  • desigo
    Én is várok a Dia 2-vel
    csak azt nem értem,hogy minek
    pont annyit megy lejjebb az ára mint amennyit a Diám veszít

csak ezt úgy megszerettem
    teljesen jól használható csak a kijelző lenne nagyobb
    nameg ennek a gyári autós tartója nagyon patent
  • franc0
    Most hogy kapacitív lett a Leo, csak hátrányát látnám az Androidra váltásnak.
    TouchFlow3D 2.6 lesz rajta, legalább olyan jó az mint a Sense, szerintem. Amúgy a Sense is megoldható WM-ra, nekem is az van. Igaz, kevesebb a widget.
  • mila69en
    fúúú akkor azt hiszem nekem még ráér még a dia 2 vel is várok karácsonyra hátha zuhan az ára:D
  • Máté94
    Android felmegy rá meg Sense?:D
  • franc0
    180-200 körül indul szerintem. Megveszem, azonnal akarom :)
  • franc0
    Hm, ez itt nem adja. Tehát HTC Leo hands-on
  • mila69en
    kíváncsi leszek az árára
  • franc0
    <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Xaw84roLOUQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Xaw84roLOUQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
  • franc0
  • mila69en
    az artemisem meg a diam hátulján is taiwan van írva, az aksija mindkettőnek china:D
  • Zsoltika 007
    Dia 2 nekem is Taiwan
  • desigo
    diamondom hátulján:made in Taiwan
    az aksija meg:made in China
  • Zsoltika 007
    Mármint ott gyártják. :)
  • desigo
    wikipedia
  • mila69en
    jaja taiwani
  • Bandee1987
    HTC tudtommal tajvani cég.
  • Zsoltika 007
    Elvileg Korea.
  • HUmanHunter
    HTC? :D
  • robi023
    Sziasztok!
    Mostanság sokat olvasgatok a HTC Heroról egyre jobban tetszik lehet ,hogy majd később veszek is egyet ,de csak azt nem tudom a telefonról ,hogy milyen gyártmány??Ha tudja valaki írja már le ide köszi előre is!
  • desigo
    Újabb Android és WM alapú HTC-k érkezhetnek

• GregSB
    Ez lesz az első multi-táccsoos WM teló:

• Máté94
    Lesz réá azt hiszem okt vagy nov.-ot mondtak:D
  • desigo
    Jó lenne ha lenne a Herora iGO szintű navi
    nem vacillálnék,hogy Dia 2 vagy Hero...
  • HUmanHunter
    azt láttam hogy mennyi most :)
  • desigo
    most 110k
    vagy 20 ezerrel olcsóbb lesz
  • franc0
    Szerintem 2 év gyári garival olyan 95-100 körül lesz.
  • HUmanHunter
    sztetek karácsonyra mennyire mehet le a touch diamond 2 ára?
  • Máté94

+Sense:D
  • franc0
    Nagyon-nagyon odavág. WM platform fanoknak musthave.

Ebből már csak egy dolog hiányzik: bootképernyőn választás Android és WM között :)
  • desigo
    Képek és paraméterek láttak napvilágot az 1 GHz-es processzorral szerelt HTC Leoról.

Balra Leo, jobbra Pro2
  • mila69en
    volt valami progi amivel betudtam állítani a dian az mp3-at sms hanghoz! az melyik progi volt?:C
  • franc0
    Több helyen azt olvastam, hogy rezisztív lesz. Nagy hiba lenne.

Btw, elég mókásnak érzem hogy a Hero jelent meg a Vodafone kínálatában és nem a Magic.
  • desigo
    Olcsó Google-mobilt ad ki HTC

HTC Tattoo

• DannyL
    Megoldva!
  • DannyL
    Sziasztok! Segítsetek kérlek!

Édesapám felhívott, hogy bekapcsolta a Touch Pro-ján a billentyűzárat és nem tudja kikapcsolni.

Én meg azt se tudom hogy kell bekapcsolni.

Nem tudjátok? WM6.5 Energy rom.
  • romeozor
    igen, az aznapi eseményeket rendesen jeleníti meg és 15 perccel korábban szorgosan pittyeg is, csak a másnap esedékes bejegyzésekre írja hogy tegnapiak (tegnapiakat meg nem is jelenít meg, így nem is értem ez hogy jött össze)
  • HG
    Jól van beállítva a Dátum - Idő ?
  • romeozor
    valaki esetleg fel tudna világosítani, hogy a HTC Touch Cruise jószágomban a naptár a holnapi eseményeket miért úgy jeleníti meg hogy "Tegnap:"?
  • HG
    Sziasztok!
    Következő problémám van:

Van egy HTC - KAIS130 -as telefonom. Egy olyan malőr történt, hogy PIN kód megadása közben lemerült az akku. Ezután feltettem töltőre, bekapcsolt, de valahogy mégis akku gyengeség miatt kikapcsolt, szintén a PIN- kód megadás közben. Vártam kicsit, hogy töltődjön, aztán próbáltam újra, és megint ez történt. Most a következő szöveg jelent meg:

Néhányszor helytelen jelszót adott meg. A további próbálkozásokhoz adja meg a(-z)'S'-t. Vészhelyzet esetén adja meg a vészhívószámot.

Szóval itt leakadtam. A SIM kártyát másik telóba áttettem, ott PIN kódot elfogadja, működik, tehát maga a készülék "sértődött" meg.
    Ha tudtok segítsetek légyszi !

Előre is köszi!

HG