15
-
kow83 #15 Lehúzás == átverés, lopás, csalás, ha akarod, ha nem.
Itt szolgáltatást kapsz a pénzedért. Aki nem érti, mondjon le. -
zsozsa #14 "Mikorfosnál nem lehúzás a live ááá, nem!
Mit ad a goldért??? MIT?"
Pontosan tudod! És pont ez a te bajod! Hogy a Sanyinál mindez csak nagyon nyögvenyelős formában létezik. -
#13 14 pénz egy évre aztán kurvakemény pénz 1 évre a full sávszélességért,hibátlan netezésért
Azért nem lenne sok. Egy darab weboldalért sok. -
#12 Liveért sem fizetnék, de ezekszerint az általad mindig istenitett sony is beáll abba a sorba amit eddig utáltál és üldöztél. Persze ahogy nézem mostmár neked is szimpatikus ez a dolog..... szánalmas. -
#11 Tökjó akkor fizess előr rá Mr PS3 theonlyone. Szerintem lehúzás, de azért te fizethetsz -
#10 Dzson: de, gusztustalanság amit az MS csinál.
És most a Sony is beállni látszik a sorba. -
#9 "Ez itt legalább csak extra, a Store-ban amúgy is ott lesznek a demók"
egy ideig. de ha azt látják, h jéé, ezért az emberek fizetni is hajlandoak.... ?
sok multit ismersz, aki nem kapott vérszemet? ;) -
#8 Mikorfosnál nem lehúzás a live ááá, nem!
Mit ad a goldért??? MIT?
De a PSN-en egy extra szolgáltatásért (komplett magazin exkluzívokkal) aaaz igen, rohattszoni.
Sok xbot ha beindul... -
dez #7 (Pedig sokkal látogatottabb oldal, mint pl. a hwsw, sőt a ph!-nál is, így a reklámokból jóval nagyobb bevétele lehet.) -
dez #6 Az SG most is szed, ha editálást meg csillagokat akarsz.
Amúgy mi mást mondanál az Xbox360-nal az aláírásodban (meg persze azok után, hogy ott szídod a PS3-at, ahol lehet). Ez itt legalább csak extra, a Store-ban amúgy is ott lesznek a demók, csak nem a korai beták. Az online játékért meg nem kell fizetni. -
#5 Hát én meg azt mondom hogy egy weboldal hozzáférésért egyáltalán pénzt kérni tényleg lehúzás. Lehetne 1$ egy évre akkor is lehúzás. Mindjárt szed pénzt az sg is meg a hwsw is..... micsoda világ :( -
Skyline #4 14 pénz egy évre aztán kurvakemény pénz 1 évre a full sávszélességért,hibátlan netezésért tényleg:D
Ha meg nem akarsz onléine játszani csak demokat ilyesmit letölteni na az meg full inygé van :) -
#3 Folleg, hogy a Live-ert kemeny manit kell fizetni, es csak ugy jatszhatsz online. -
#2 ja, hogy csak egy honlap -
Thaddeus #1 Ha lenne PS-em, (vagy konzolom) tuti megszerezném, az a 25$ egyáltalán nem pénz. Szerintem