nVidia Tegra: erő a hordozható készülékekbe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
És ki dob rá? Ha megteszik tökjólesz, csak 1 lejátszót kell vennem, hogy a nappaliban, hálószobában, és konyhai fullhd tv-men bármikor nézhessek filmet 😄DD Sõt a megspórolt pénzbõl veszek egyet a füdõszobába, meg a wc-be is.

A csajjal én is baszélgetnék 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hát azért én "beszélgetnék" vele 😄
Radon a szakszerü megállapításod a csíkszélességet illetõen a 4 hüvelykes kissebségi komplexusodból ered? 😄

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

DrRadon
Látom, a csajon is sikerült miniatürizálni két dolgot. Hogy mit? Elsõre nehéz észrevenni, mert ezeket is 55 nm-es csíkszélességgel osztotta a teremtõ, de a hiányuk feltûnõ. Persze ha nektek ez tetszik...<#banplz>

vajon a bugyija is nvidiás?<#banplz>

Nem rossz a cica se, de egy Tegrának jobban örülnék most valahogy... 😊

CSatlakozom az elõttem visítozóhoz a kis sexy cica ügyéban. <#vigyor2><#wow3>

miért kellett törölni a hszemet?
jeleztem h hiba van, de nem javították... nevetséges.
Tényleg ari a Cicus,én is blokkolnám!
NeoMaN
Csak rá kell dobni egy dvi vagy hdmi kimenetet és máris van egy hordozható HD lejátszód...

A lényeget levetted 😄 (amúgy uncsi az nvidia)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Helyes a csaj, blokkolnám.

Sanyix
Az tuti hogy 4-12 hüvelykes kijelzõn mindeni hd-t akar nézni...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)