Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkerlomy
ki a kedvencetek a warheadbõl? Nekem o'neill!

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

bertino
pech.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bence94
jézusom én meg itt szenvedek 1280 -ban minimumon talán egy med beállításokkal...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

2560x1440-ben Ultra High modon 8xAA-val is 30-40 fps közt van nekem, azért akarok feljebb menni.

bertino
jah, a látványos vele járó 2 fps se lenne rossz a gameban.

Ezt hogy érted? Játékban azt hogy használhatom?

Rohadtul jó lenne az a 16xAA

Bence94
de asszem van az atinak egy spéci szebb aa-ja és ott van 24 is talán ? kérdezd meg az ati forumban...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Nincs!

Next PC upgrade: 2022

valami konfig fájl átírásával sincs lehetõség feljebb húzni?

grebber
Atinál az a max ha jól tudom!
Ati és NV élsimitása sokban eltér!

Szevasztok!
Az miért van, hogy 8x-nál nagyobb élsimítást nem tudok berakni? Régi gépemen 16x-osat is lehetett, sõt 16Q-t is. Most meg vettem egy még erõsebb és jobb gépet, de ezen csak 8x-at enged. Legfrisebb driver van fent, patch-eket is felraktam. Nem értem 😞

fery02
Nem figyeltem, hogy elõzõleg mit írt. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Panzeradler
",van nekem EA gams generátorom ami elvileg az összes játék összes ködját tartalmazza de ez sem segit a játék tört " ---> Igen.
fery02
Te ebbõl kiszûrted, hogy warezzal játszik? 😛

Panzeradler
bertino

Helló mindenki nos tud e valaki a problémára megoldást?
Szóval tud e valaki ebben az ügyben segiteni hogy miért nem indul el a játék?
köszi

bertino
szemedet tudod egyaltalan mire kell hasznalni ?

Sziasztok segitsetek az a nagy gondom hogy ha fel telepitem a játékot és megtörténik a kiadási ellenörzés nem indul el mert nem jó a licensz kulcs,van nekem EA gams generátorom ami elvileg az összes játék összes ködját tartalmazza de ez sem segit a játék tört ezért gondolom hogy nem mindegy mi a licensz kulcs de lehet hogy az lesz a gond hogy minden egyes játékot egyedi kulcsal adttakk ki van hozzá crack fájl de azzal sem történik semmi hiába irom felül az exe fájlt.A válaszokat elõre is köszi.

Sziasztok! Most kezdtem el játszani és egy kis segítség kéne.
Gondoltam összeszedem a békákat. Meg is találtam az elsõt, de nálam nem kommentálja Psicho a dolgot.
Néztem videókat a netet ott mindig mondott rá valamit.
Így is elfogadja a játék, hogy megtaláltam? Vagy valamit még kéne tennem elõbb?
(Ja és bocsi ha ezredszer kérdeztem meg!)
fery02
Smiley lemaradt. 😊

fery02
Faszák, de mondhattad volna, hogy a béka eltûnése után már nem lesz semmi érdekes a hátralevõ percekben.
Mert én már csak kíváncsiságból is végignéztem a videót, de onnantól már csak az a béna jelenet zajlott csak, mint ami alapesetben.

fery02
Amúgy lehet van benne valami, mert nálam is szarabbul fut, mint az alap játék, bár ebbe kidolgozottabbak a helyszínek úgy vettem észre.

Szerintem roszabbul van optimizálva, mint a sima crysis.

Amúgy a legjobb beköpés: "Zizegnek, mint méhkas a mikróban"

Mhosah Myth
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy felraktam a game-t és még játékos beállításon, 1280x1024 és aa kikapcsolva is borzasztóan szaggat a játék robbanásoknál(10fps), meg 35 fps fölé nem is nagyon megy. A config az aláírásomban. Patch javítja ezt a problémát? Esetleg melyik catalyst a legjobb a game-nek?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Hát meglátjuk, én meg ezzel vagyok lusta foglalkozni.
De ha nagyon bugzik akkor majd úgyis rárakok valamit. <#papakacsint>
fery02
Legtöbben nem foglalkozunk ilyenekkel csak telepítjük "ártani nem árthat" alapon.
De gondolom mindegyikhez találni pontos leírást, hogy miket javít ás az alapján talán eldöntheted, hogy kell-e vagy nem. 😊

Persze, ebben igazad van. Én csak arra gondoltam, hogy sokszor csak ráncfelvarrás, vagy optimalizálás, esetleg multi gyógyítás. Semmi single bug irtás.
Akkor meg nem veszõdöm vele. De akkor majd utána nézek. Köszi.
fery02
Patch-et soha sem csak úgy hiába adnak ki (gondolom). Mindenkép érdemes feltelepíteni õket.
Szerintem te is néz szét melyik a legfrissebb és telepítsd!

Sziasztok! Kérdésen ugyanaz lenne mint az alapjátéknál.
Van kötelezõen ajánlott folt amit érdemes a kieghez letölteni (és ha igen, melyiket)?
Kell egyáltalán vele pepecselni?
Vagy ennél nem jelent meg komolyabb bug javító tapasz és az alap verzióval is lehet játszani?
MerlinW
Steam-en mindkét krájzisz 10€ alatt megvásáorlható, illetve együtt a kettõ 17pénz.

[merlinw.org]

sombre
sziasztok!
nekem olyan problémám volt hogy nem indult a játék mert lejárt a cd kulcs, többször lett feltelepítve a játék mint kellett volna és ezért letöröltem hogy keressek új cd kulcsot, de amikor telepíteném újra fel, a gép azt hiszi hogy a játék még mindig fent van és nem engedi újra feltelepíteni pedig a vezérlõ pultban már letöröltem. kérlek segítsetek. elõre is kösz!

KILLER2
Áhh, feladtam már rég, elég sok mindent kipróbáltam.

Töltsük le az internetet!

Jim Morrison
Valamit elrontottal 😄 Probald meg a kompatinilitast beallitani.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

KILLER2
Érdekes, nem tudom, hogy mi a fene van akkor nálam.

Jaffa 2843
a sima is és a wars-os is mûxik 32&64bites dx9&dx10 mindenféle verziójában és kombinációjában 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

KILLER2
Fene 😄 Akkor nálam van valami. A sima crysisos Sandbox?

Jaffa 2843
nálam tökéletes 64bites win7-tel is

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

KILLER2
Fene tudja, lehet, hogy nálam van a baj vagy a 64 bites OSel.

Fehercsoki
32,de nekem tökéletesen mûködik.

KILLER2
32es vagy 64es? Nekem utóbbi. Van hogy elindul, de pl amikor a nap beállításait vagy olykor DBbe akarok betölteni, kilép és nem is nagyon indul el utána. Meg a kezelõfelületet is szarul rajzolja ki, a játék képe alatti menüsör össze van csúszva.

Fehercsoki
Nekem mûködik win7en a sima sandbox2.

KILLER2
Csak a sima Crysishoz van sandbox, meg asszem a wars-hoz. De szerintem ezzel is megbirkózik a sandbox, mivel nem változott a pályák felépítése és helye. De nem tudom. De én már megvárom a Crysis 2 sandboxát, mivel számomra meglepõ módon nem tették win7 kompatibilissé és ezért meg nem teszek fel vistát, win7en meg van hogy el sem indul. Pedig olykor szívesen szórakoznék vele.

Fehercsoki
Sandboxot kiadták már hozzá?

KILLER2
Lehet.

MaxPayne
és a síma crysis? azzal lehet nem?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

grebber
Azzal nem csak a bolti verzióban mellékelt Crysis Wars-al!

MaxPayne
Hy a Crysis Warhead-el lehet multizni?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"