Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Rohadtul jó lenne az a 16xAA
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Az miért van, hogy 8x-nál nagyobb élsimítást nem tudok berakni? Régi gépemen 16x-osat is lehetett, sõt 16Q-t is. Most meg vettem egy még erõsebb és jobb gépet, de ezen csak 8x-at enged. Legfrisebb driver van fent, patch-eket is felraktam. Nem értem 😞
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szóval tud e valaki ebben az ügyben segiteni hogy miért nem indul el a játék?
köszi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gondoltam összeszedem a békákat. Meg is találtam az elsõt, de nálam nem kommentálja Psicho a dolgot.
Néztem videókat a netet ott mindig mondott rá valamit.
Így is elfogadja a játék, hogy megtaláltam? Vagy valamit még kéne tennem elõbb?
(Ja és bocsi ha ezredszer kérdeztem meg!)
Mert én már csak kíváncsiságból is végignéztem a videót, de onnantól már csak az a béna jelenet zajlott csak, mint ami alapesetben.
Amúgy a legjobb beköpés: "Zizegnek, mint méhkas a mikróban"
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
De ha nagyon bugzik akkor majd úgyis rárakok valamit. <#papakacsint>#papakacsint>
De gondolom mindegyikhez találni pontos leírást, hogy miket javít ás az alapján talán eldöntheted, hogy kell-e vagy nem. 😊
Akkor meg nem veszõdöm vele. De akkor majd utána nézek. Köszi.
Szerintem te is néz szét melyik a legfrissebb és telepítsd!
Van kötelezõen ajánlott folt amit érdemes a kieghez letölteni (és ha igen, melyiket)?
Kell egyáltalán vele pepecselni?
Vagy ennél nem jelent meg komolyabb bug javító tapasz és az alap verzióval is lehet játszani?
[merlinw.org]
nekem olyan problémám volt hogy nem indult a játék mert lejárt a cd kulcs, többször lett feltelepítve a játék mint kellett volna és ezért letöröltem hogy keressek új cd kulcsot, de amikor telepíteném újra fel, a gép azt hiszi hogy a játék még mindig fent van és nem engedi újra feltelepíteni pedig a vezérlõ pultban már letöröltem. kérlek segítsetek. elõre is kösz!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"