4825
Crysis Warhead
  • gduck
    Köszi!

Crysis wars infók
  • Curtis
    Hi, gondoltam szólok: nyereményjáték a www.crysis.hu -n. Kreatívok előnyben. :)
  • Timber
    PAX report
  • KILLER2
    Igen, kb ennyinek tervezem én is.
  • Shep
    Hát lehet csak azért irritál mert valamelyik "jól" sikerült szinkronban is ő volt és az olyan mély nyomokat hagyott bennem, hogy szinte képtelenség semlegesíteni :)
  • 0blueman
    Jobbat nem hiszem, hogy találhattak volna, ez az a tipikus szigorú kemény nő
  • bordy
    szokásos. pak-ba bele. fájl név csere,így első nekifutásra. ha jól emlékszem ogg fájlokkal dolgozik. legalább is a krizis esetében.
  • KILLER2
    Én is kíváncsi vagyok rá :) Majdcsak megoldom valahogy, nem hinném, hogy túl nehéz lenne.
  • mikiking
    azt megnézem,hogy a ruha hangját hogy fogod angolra tenni,a többit megy magyarra
  • KILLER2
    Szerintem rendben volt a csaj hangja.
    #441: Én is remélem bár egyszer szerintem végigtolom magyar szinkronnal, de utána szerintem megkísérlek valami olyat, hogy a ruha maradjon angol. Vagy ha a szinkron sem lesz az igazi, akkor az egész marad angolnak, azt jóvan.
  • gduck
    A Crysis alapján igen, de ez csak tipp!
  • Shep
    Hát mivel azt mondták akciósabb lesz, meg P. inkább a Rémbó stílust képviseli ezért én is csak erre tudok gondolni. Tehát MAXIMUM MINDEN. A csaj hangja csak engem irritál? (pedig elvileg hasonlít az eredetihez, de engem mégis idegesít)
  • grebber
    Lehet lesz egy nagyon kis ideig "max minden" tehát páncél gyorsaság max erő szal amik vannak egyszerre minden.Bár erről nem volt szó sehol szerintem.De akkor meg nemtom énse :D
  • Shep
    És akkor várhatóan benne lesz az eredeti hang+felirat is (tehát az angol) + a magyar is?
  • mikiking
    Egy próbát megfog érni.... meg amugyis ,gondolom nyelvet lehetlesz választani,vagy tölteni hozzá angolt...
  • Hellsing47
    ááá maximum minden D:SA:_DSA:_D
    ezt nem szabad magyarul játszani :D meghallja ezt az ember a játék közben és sírva elkezd röhögni :D
  • KILLER2
    Csak tudnám, hogy mi akar lenni ez a maximum minden...
  • gduck
    LOL! "maximum minden" :D Hááát így elsőre elég furi, de nem vészes, csak "szokatlan" ;) Jó lesz ez, ugyanaz az "érzés" mint amikor filmeknél angol után magyar szinkronnal nézi az ember: baromira furi! :D
  • gduck
    Sztem igen (vagyis remélem, mert én is onnan rendeltem :D ), mert a Crysis is ugyanaz volt mint a DVD-s verzió (rajta volt az összes nyelv)
  • mikiking
    szerintem csakszokatlan...amugy nem rossz
  • bertino
    uristen :ASD:ASD:AD:ASD:AD:ASD:
  • KILLER2
    Nem rossz. Bár az a nanoruha érdekes lesz, nehéz lesz megszokni az angol után ezt. Meg annak olyan jó kis mély, recsegős hangja van, ez meg hát...nem az. De a női szinkron egész jó, nem lesz ez rossz. De az a kis hiba :) Evakulálás xD
  • Shep
    Ha az EA storeban rendelem meg a cuccot és a Hungary-t választom akkor is szinkronos cuccot kapok, vagy azt csak a boltban lehet majd megvenni?
  • szabod
    Itt van egy videó a magyar szinkron készítéséről, pontosabban a nanoruha hangjait veszik fel éppen. Csak tudnám mi az "maximum minden"
  • DarkSector
    csáknorisz játék kell valakinek?
  • DarkSector
    jah thx infokat.
  • gduck
    A pre-load volt 1-2 hétel előtte, a kódolás meg 1-2 napot csúszott, ha jól emlékszem...

OFF:

Proci: Nehalem architektúra, Core i7 lesz a neve ha jól tudom ;)
  • DarkSector
    már itt van core 2 duo nephalm vagy mi....
    állítólag már napokkal ezelőtt letesztelték őket, azt már vagy legalábbis nemsoká kapható lesz itt nálunk is.
  • DarkSector
    1-2 nap...háát az közel 1-2 hét volt inkább.
  • gduck
    Jaja :D Remélem a PRE-LOAD pár nappal előtte meglesz, a kódolást meg időben aktiválja az EA (18.-án éjfélkor), nem úgy mint az 1. résznél amikor csúsztak 1-2 napot vele :(

w77d: Úgy van ahogy KILLER2 mondja, sztem is felesleges még a 4 magos proci (Crysisnél se számított semmit) Várjad meg inkább a következő generációs procit (állítólag alázza majd a C2D procikat), nemsokára itt lesz az is ;)
  • DarkSector
    magyar szinkron egy ilyen minőségi cuccnál...az durva!
    THX az infot.
  • grebber
    Csak elfelejtették oda irni hogy magyar szinkron mert még mindig csak magyar felirat szöveg olvasható.
  • DarkSector
    THX
  • grebber
    A játék várható magyarországi megjelenése: 2008. szeptember 19.
  • DarkSector
    Mennyit kell még aludni?
  • KILLER2
    Nem javítalak ki, mert én is így tudom, hogy Core 2 Quad = C2D + C2D
  • dronkZero
    Ööö,lehet, hogy rosszul tudom, de úgy hallottam, hogy ez még nem "igazi" négymagos széria.

Még a Pentium D-k idejében volt ez divat, hogy két egymagosat "egymásra ragasztottak", most ugyanez van két kétmagossal. Gondolom azért Core_KETTŐ_Quad, nem Core4...

Valami ilyesmi rémlik, hogy nem közös a cache, meg két teljesen külön szál, nem tudnak egyszerűen adatot cserélni...

Aztán javítsatok ki, ha tévedek...
  • KILLER2
    De ha van rá pénze, akkor 100e Ft alatt ne nagyon gondolkozzon rajta. Viszont ha nem feltétlen akar még több pénzt költeni rá, akkor egy C2D, mondjuk ami most van neki. Elég izmos így, de még lehetne tovább húzni szerintem. Órajelben így odavágja az összes C2Qt és nem lesz lassabb, mivel azoknak mind a 4 magját szinte semmi nem használja. Majd fél vagy egy év múlva lehet venni C2Qt vagy akár Core 2 Extreme-et normális áron, magas órajellel és addigra már a programok is támogatják szerintem.
  • Hellsing47
    hát ha van rápénze akkor ne beszéld le róla :D
    bár szerintem is felesleges még(!), de ha megtehetném én is vennék egyet
  • KILLER2
    Szerintem egyenlőre felesleges a 4 magos, nem nagyon használják a programok, max modellezők, de szvsz egy gamer configba egyenlőre felesleges 4 magos proci, bőven elég az a C2D.