4825
Crysis Warhead
-
A Games Conventionon osztogattak azoknak akik toltak a Crysis Wars-t :) -
Na jól van, ne keltsd itt a feszültséget :) Inkább mond meg hogyan tudnék szert tenni én is egy olyan pólóra :) -
Meg nem ittam ma jotunder italt (kave) igy meg mogorva mano (kiba. almos :P) vagyok :)
Sot lehet polgarpukkaszto leszek es penteken Rocktogonba a Crysis Warheades polomban megyek :D :D :D -
Hogy, hogy, hogy fulladj meg, Teeeeeeeeeeeee 
Hát szabad ilyet csinálni? 
UI: Pontos megjelenési dátum? A Crysis warhead weboldalon 12.-ét írnak, de az EAStore 19.-ét mutat
Ha a warez előbb kinnt lesz mint az eredeti, akkor felveszem a nanobugyit és megtámadom a székházat
-
:D Lehet igy reggel, bemelegiteskent jatszom vele egy kicsit :) Ugyis olyan reg toltam mar vegig (kb. 1000x) :) -
Két hét még az a nyolc nap :( -
-
na már csak nyolcat kell aludni. kis speedezés, és csak kettőt :D
-
link
-
GSTV-n van egy riport a crytek budapesttel és stalker honosítással kapcsolatban. -
De ez nem jelenti azt, h ne skubizzák őket :D -
Inkabb fenykepezogepem :D -
:D Ugyan mar! A fejlesztok legtobbike komoly kapcsolatban el sot sok csaladapa/anya is van koztuk (nekem is van 2 porontyom :P) -
Legalább neked eszed volt :))) -
Nem fotosop. :) Ott voltam. En fotoztam :) -
Mivel 2 fotó van, ez tutira nem PS. -
Akkor azt tudom mondani, ha fiúkkal van a gond... -
Vagy kirakat babák. megesik az ilyesmik, akkor jóhogy nem nézik ha mű :DD -
mikiking #473 lehet fél órája ott táncolnak..fél óra mulva,újat nem tudnak mutatni -
Nekem igazinak tűnik :D Árnyékok is nagyon ott vannak, bár azt is meg lehet oldani...
-
Nekem is ez a bajom. Viszont nagyon reálisnak tűnik. Hát, nem is tudom. Ha ez PS, akkor valaki nagyon tud, mert akárhogy is nézem, egy darab hibát nem találok rajta. -
Ez sztem fotosoppal van... nincs az az isten, h ennyire hülyék a fiúk (vagy ennyire kockák? elkockultak?), h egyse teperi le szemeivel a 2 hölgy közül egyikre sem
:D -
Nem is tudom. Ha az, akkor elég profi, mert minden részletre ügyelt. Viszont nem Crytek van írva a lányok kezén lévő szürke szalagra vagy miaz? -
Fura, h senki sem figyeli őket... két némbör háttal van nekiek. sztem fotosop:DDDDD -
Hát ott már van maximum gééééém
Tetszetős az új nanoruci ;)
-
Ne a gepeket nezzetek :) Tessek egy sneak-peak a lipcsei GC partyrol:
-
game előrendelve.
remélem nem fosztják ki első nap cdgalaxist.
-
A tápcsati is kizárja a GTX 280-at ;) A festés meg a 9800GTX kártyákat :) Ügyes munka!
-

-
ez a havas pálya jobban tetszik mint ami az alapban volt -
A Crysis Wars egy különálló multiplayer játék lesz, ami benne lesz a Warhead dobozban. Így 2 játékot kapunk 1 áráért. -
mikiking #460 ha ez igy lenne akkor a full grafika az biztos jol menne -
Spirit #459 Próbálom nézegetni a képet amin a gép belseje látszik, próbálom azonosítani a vga-t. Az lehet tudni,hogy ezen a konfigon hogy futott a game?
Ilyen hűtési megoldással AMD kártya nem került ki, ezért csak Nvidia lehet. Mivel 2 tápcsati van rajta, ezért a 8800gt(ráadásul a NYÁK is rövid lenne) és a 9800gt kiesett. Ahogy nézem a hűtése 2 slotos megoldás...
Kizárásos alapon ez egy Nvidia GTX260 vagy 280, mivel 2 slotos , zárt házas hűtése van, ami a referencia megoldás, azon 2 tápcsati van és 2db SLI híd, és a terepszínű mintázat arra enged következtetni,hogy ez pontosabban egy ASUS kártyáról van szó..9800gX2 nem lehet, mert annak a hűtőborda szellőzői máshogy néznek ki.
Na most,hogy leszűkítettük a kört, irány az ASUS honlapja. Mit találunk? A gtx280-as terepmintázatának alapszíne kékes-lilás, a GTX260-asnak pedig a képen látható "földszínű".
A memóriát lesve ez egyértelműen egy Corsair párocska, amit ha jobban megnézünk 3 sárga egymásba fonódó nyilacska díszít, így ez csak és kizárólag egy Corsair XMS3 DHX széeriás ddr3 ram lehet. ebből a modulbó 1 és 2gb-os létezik, tehát 2 vagy 4gb ram van benne.
Az alaplap mivel asus, könnyen azonosíthatjuk a honlapon található képkekkel összevetve. Ez egy ASUS P5E3 lap, tehát Core2duo vagy quad van benne.(ez ddr3 memóriás is, tehát a memóriát jól azonosítottuk)
Tehát:
Asus GTX260
Asus P5E3
szvsz. 2*2Gb Corsair XMS3 DHX
A proci annyira nem is fontos. Mostmár csak azt kellene tudni ezen hogy futott a game milyen beállításokkal :D Remélem nem untattam senkit
-
volt egy fagyos bug amit javitottak :)
A viccet felreteve: ott is igaz. A PAX kiallitason (ha megnezed a videokat) fagyos palyat mutattak be es ott is szmusz volt a performansz :) -
Ez nem lehet igaz:( Igéret szép szó -
Ez érvényes a "fagyos" pályákra is? Vagy ott -10 FPS 
UI: köszi az infókat ;) -
Crysis Warhead interju :) -
Aki esetleg angolul ért google translate-be tegye be a linket és angolul fogja látni! -
Japan review sekikemes videokkal :) -
"Crysis Warhead
Seems to run very well, plays great, fun boss battle.
Game was running on a Core 2 Duo, 8800GT, 2GB of ram. Got around 25-30fps at Very High details, 40+FPS at High, at 1280x1024 resolution. In other words, much better than the original game, and this was on an ice-covered level too which killed performance in the first game."
Source