4825
Crysis Warhead
  • bertino
    ""Finally, we get to the part of the review everyone wants to know about: performance. Crytek claims that Warhead is better optimized than Crysis, and everything I experienced confirms this. In fact, what's amazing is that Warhead not only runs better than Crysis, it looks better than Crysis"

• grebber
    "Finally, we get to the part of the review everyone wants to know about: performance. Crytek claims that Warhead is better optimized than Crysis, and everything I experienced confirms this. In fact, what's amazing is that Warhead not only runs better than Crysis, it looks better than Crysis. Keep in mind, a year has passed since Crysis shipped and there still isn't a non-Crytek game that approaches it in terms of visuals. Warhead features more definition to the terrain, and the lighting and particle effects have gotten big boosts. I found myself walking through jungle with the morning light piercing the canopy and had to stop and just absorb the moment. It had a level of atmosphere that I can't recall from the first game."

Na ez jól hangzik!
  • Newfronter
    Crysis Warhead értékelések
    Avg Ratio: 92%

Eddig panaszra nem lehet ok.
  • Eisenhower
    keversz jabbaval. én a nagycsöcsű nagyik 3-at kértem....
  • balika16
    Jövőhét kedd!Mien messze is van:(
  • Mr Bishop
    Mai napnak lőttek
  • Timber
    Amit MSNen kertel? Nem ertem... a 'Rokko hatulrol szereti 5' az hogy jon ide? :D :D :D
  • Eisenhower
    te csak az én verziomat inétzzed amit tegnap kérdeztem msn-en homok
  • kakaoskalacs
    Torrenten talani warheade-et .. gondolom fake szal leszedni nem éri meg
  • Timber
    Amugy Warheadbol is szeretnek minel tobb verziot beszervalni :P Foleg a kinai kene :D
  • Timber
    ha jol emlekszem 4-et :D otthon megnezem :P
  • Shep
    Tényleg végül hány féle kiadást sikerült összeszedni?
  • Timber
    Nem nyilatkozom. De ebben azert ne legyel olyan biztos... 2 gyerek meg lakas meg fotozas a hobbim... szoval mindenre azert nem jut :)
  • Timber
    A japan verziora kulon buszke vagyok! :)
  • Hellsing47
    amúgy ha valaki előrendelte annak 19-ére küldik ki, vagy akkor adják fel?
  • Mr Bishop
    Akkor fasza ez az együttműködés.
    Feltehetőleg Lappföldre majd Ádám-Éva-kor jut.
  • bordy
    micsoda?
    emlékszem hogy 1 vagy 2 nappal előbb hozzá lehetett jutni a warezoshoz mint a boltban. ráadásul elő rendeléses voltam, így szóltak hogy mikor mehetek érte.
  • Shep
    Tök mindegy nem? Úgyis csak 19-én aktiválhatsz. Mi meg akkor vesszük meg a boltban, igazából csak a warezosok izgulhatnak, hogy mikor lesz. (max 2 hó múlva, mint az Alone)
  • gduck
    - A crysis.hu oldal 13.-át írt és amúgy meg vasárnapig nem közölhetik a "vendégségben" készített warheados képeket.
    - A crysiswarhead.com EURÓPA 12.-e, ÉSZAK-AMERIKA 16.-át ír.
    - A magyar boltok 19.-ét írnak.
    - A #615-ös hozzászólás: 16th Germany, France, US ; 19th UK and rest of the world

EZEK UTÁN EMBER LEGYEN A TALPÁN AKI ELDÖNTI

UI: Nekem speciel 19.-én 00:00 "jön" az EAStore DD verzió ;)
  • bertino
    feltehetőleg kap olyan fizetést, hogy minden eredeti lehessen
  • Shep
    Timbernek minden eredeti :), főleg a vagy 7 féle Afrika Korps :)

• bordy
    nem hiszem. nem kaptam egy levelet se sehonnét érkezésről. meg be is néztem egy 576-os boltba(mert az útba esett) és ott is csak előrendeléses feliratos dobozok voltak.
  • Mr Bishop
    Most akkor jön ma, vagy nem jön ma ?
    Vagy szívatás volt.
  • dronkZero
    Ja, nem! :D

Frankfurt... :P
    Frank vagy francia, franc sem emlékezett már rá... :P (Nem, nem azzal volt a baj, hogy ne tudnám, hol van Frankfurt :P)

Na, nem ez a kérdés, hanem hogy az optimizáció ugye mindkettőt érinti, ugye nem lesz az, hogy Warhead hasít, mint atom, a Wars meg marad, mint az alapjáték volt?
  • Timber
    francia? :)
  • Prince of Máté
    A kedves fejlesztők szerint annyira jól optimalizálták a játékot, hogy 1-el nagyobb grafikai beállítást használhatsz mint a sima Crysisban.
    Szóval ha te High-ban játszottad akkor itt Very Highban megy majd
  • dronkZero
    Tényleg, most akkor mi is a szitu? Warhead magyar, Wars francia fejlesztés, különálló játéknak számítanak, de az engine-t mindkettőben peccselték?
  • kirol
    Akkor az angol mégse ma jön?
  • Djemba
    1 hét még áááááááááá
  • zooleeh
    kerlek mond hogy high-on jol fog futni a jatek egy ati 3870-en
  • Timber
    A megjelenes csuszas miatt irtam :)
  • gduck
    Ezt most nem értem...

Amúgy régebben én is játszottam warez játékkal, szal nem álszenteskedni akarok, csak az 1000 "miért nem indul" hozzászólás nem hiányzik ;)

Amúgy meg szégyeljed magad
  • Shep
    Hát te aztán főleg pólóstól mindenestől együtt :)
  • zeus89
    mennyire tisztességes itt mindenki :D
  • Timber
    Akkor mi most szegyelljuk magunkat ugye? :)
  • gduck
    Jaja. Úgyhogy éppen ideje lenne létrehozni a WAREZ/OFF TOPICot is, ne ide jöjjön a "szemetelés" :P
  • balika16
    16th Germany, France, US
    19th UK and rest of the world

úgylátszik mégse ma jön:(
  • balika16
    úgy látszik ma sem jött!
  • Djemba
    magyar felirat lesz benne az agol verziósban is
  • balika16
    köszi!Remélem jön!