4825
Crysis Warhead
-
keepernext #692 te kis szent ferkó.... -
#691 Azért mert csóró vagy nem kell lopni.
Senki se szent, csak nem kell megmagyarázni amit nem lehet ! -
#690 hát... lehet így van kiírva, de sztem nem így lesz.
persze lehet. -
#689 Hát a guta megüt A Steamen 1-2 nappal előbb elérhető mint az EA saját oldalán? Na azt hiszem az EAStore felejtős lesz számomra a jövőben -
#688 én azt hittem lesz mert a gamestar egy olyan verziót próbálhatott ki (a crytek hungarynál) amin a sarokban ugyanaz a felirat volt mint a sima demójában,ráadásul csak 1 pálya volt benne -
#687 Tényleg ebből már nem lesz demo? :| -
#686 timber ma megveszem steam-en de ha nem jó vágog még egy lukat a seggeden -
Neoncsoves #685 figy. én először LETÖLTÖM! megnézem a játékot (ha lesz demója akkor csak azt) és ha tetszik MEGRENDELEM! mert eleve megérdemlik a készítők (márcsak azért is megveszem mert magyarok csinálták, megérdemlik!) hogy ilyen jól optimalizáltak... úgyhogy... én az a fajta ember vagyok, aki előbb ki szeret pörgetni/próbálni egy teljes játékot és csak utána megvenni! mivel 14 vagyok nincs is annyi zsebpénzem, hogy minden játékot először megvegyek aztán játsszak vele. szüleim sem multimilliomosok ugyhogy marad ez a lehetőség. bár már most előrendelésen gondolkodok erősen:) -
#684 "ne ezek is elmehetnek....."
az anyázást nem úgy értettem hogy azt mondtad hogy anyátok hanem hogy szidod őket -
keepernext #683 én anyáztam????
te be vagy rugva fiam. -
#682 mért?fogsz fizetni érte hogy itt anyázol nekik?és szerinem 4 nap az semmi... -
keepernext #681 16?
ne ezek is elmehetnek..... -
#680 Crysis Warhead Coming to Steam, Pre-Order Now -
mikiking #679 sok értelme nem lenne.... lebutitanák az egészet ,azt annyi -
#678 hát ja, sztem erre alapoznak ők is és inkább már a további részekkel foglalkoznak inkább, gondolom. -
#677 lehet volt egy olyan pleytka, hogy lesz de mindegy.szerintem ha lesz core 2-őm akkor a warhead nem fog rosszul menni. -
#676 Ha nem is csinálnak majd évek multán lesz hozzá megfelelő gép :D -
#675 én de örülnék ha az alap crysishoz csinálnának ilyen "atomerőműigényléstcsökkentő" patcht. -
#674 Hát, hogy mit írt ...
Mit írt be minden topicba valaki? -
S8DJ #673 rák álljon az összesbe -
#672 16.-ra,ajajajj -
keepernext #671 de miért nem 12-én????
az volt kiírva nem?
csúszik?
-
#670 A magyar szinkronos 19.-én jön! Ha warezre vársz, az lehet előbb jön pár nappal. -
keepernext #669 Mikor jelenik meg már a játék valaki tudja??
mert 12-re volt bejelentve
már megszoktuk hogy semmi nem jön ki időre
ez most mennyit késik vajh???? -
#668 omg, minden topikba benyomta o.O -
#667 takarodjál már a halál faszára, ez a 6. topik ahol ezt a szart olvasom!
-
#666 A crysis jobb! -
#664 nem is tudtam hogy szinkronos lesz, tök jó:)) -
#663 Most akkor mit is várunk ennyire így kora szombaton? -
#662 Ő ezret mondott Lásd: #487 -
#661 Ő már rég azzal foglakozik, honnan tudná megrendelni a kínai, koreai, tibeti, meg olyan országok verzióit ahol még ember sem járt :)
Komolyra fordítva a szót korántsem biztos, hogy már végigvitte akár 2x is. -
#660 meg már végigvitte vagy 20x -
#659 Hamarosan kiderül hogy kamu-e vagy sem.Timber már tuti széjjelvisitotta magát rajtunk miket görcsölünk vajon hogy fog futni nálunk ő meg már tudja -
#658 Pontosan : 8800 GTS 320MB ->1680x1050 / Very High jó vicc -
#657 jaja, 2 éves 8800gts-el ráadásul, tehát nem a mostani 512essel. -
#656 -
#655 Hát azt írta a csóka hogy very highon 8800GTS-el is jól futott! -
#654 Nos, akkor jól lesz optimalizálva geforce 8***-ra? -
#653 Ez meg még jobb hír:
"I played Warhead on a high-end machine with a quad core CPU and the latest Nvidia graphics card at high resolution (1680x1050) with all the details set to Enthusiast, which is essentially very high. It looked cutting edge and the frame rate was solid. Next, I checked the game on a slightly older PC with a two-year old 8800GTS and I was still able to crank it to Enthusiast settings and the same resolution and get solid results."
De nem copyzok többet itt az IGN 94% Preview! -
#652 Khm magyarul pls, magyar nyelvű fórum ez, minnyá hozok görögöt ha így megy tovább