56
-
#16 Nembaj hogy többet tud, akkor meg az lesz a kifogás, hogy de a firefox gyorsabb, mire belinkeled azt a sok böngészőtesztet, ahol 99%-ban győz sebességben, szabványosságban az opera, erre akkor meg "szar a felülete, áttekinthetetlen" mert ugye nem 1:1 ie felületet másolták hanem kicsit praktikusabb, jobbat csináltak amit mellesleg akárhogy lehet változtatni. A legviccesebb amikor elsütik a "de az opera is firefox motort használ" baromságot :) -
#15 Firefoxxal a napokban szórakoztam újra (mert pár éve használtam fél évig). Szüleim gépére raktam, mert nekik egyszerű böngésző kell, mert nem értenek nagyon a géphez. Fel is raktam firefoxot jó fapados ie másolat, nem tud semmit csak böngészni, pont jó oda. Viszont azon nemtudtam hogy sírjak vagy nevessek, amikor a beállításaiban gyorsan megtaláltam a fájltípusokat (mert be akartam állítani mit mivel nyisson meg), és módosítás, törlés van, de új létrehozása nincs. Ki az a hülye idióta aki ezt így kitalálta? Utánakérdeztem ez hogy van. Hát keressek fájlokat próbáljam megnyitni, és akkor majd visszakérdez mivel nyissa meg, és az bekerül a fájltípusokhoz. Erre viszont nem tudok mást mondani csak, hogy _szar_.
Valahogy úgy tudnám jellemezni, hogy az ie egy zaporozsec (fapados, de legalább megbízhatatlan fos), firefox egy trabant (fapados mint az előző, de legalább valamennyire megbízható(bb)), opera meg ferrari (leggyorsabb, legtöbbet tud, megbízható). -
nohea #14 Nem azért, de az Activities és a WebSlices már az 1es bétában is benne vannak, megint nem értem, hogy itt miről írogatnak...
Amúgy tomcsa4, jah, Opera vacak, azért tud csomó funkciót már jóval régebb óta, mint a FireFox, valószínűleg - nem mellesleg beépítve, a soktucat add-on helyett... -
arrakistor #13 ennél pofátlanabbul mélyebbre már nem is integrálhatták volna bele a beépített trójai megfigyelőrendszert a legbelső bugyrába, de azért arra azért figyelhettek volna, hogy a lúzer júzernek egy hangyaf*szányival több taszkidőt és ramot dobjanak oda -mintegy- koncként... -
tomcsa4 #12 Egyértelműen a Firefox a király. Opera, Safari vacakok, IE no comment. -
floatr #11 Ez a kijelentés azért kissé túlzó. Kiegészítők exploderhez is vannak, már elég régóta.
Nekem a gondom ott van az IE-el h a fél windóz ugrik, amikor egy szaros oldalt letölt és megjelenít, halálcsillaggal verébre... nagyjából. Amikor viszont scriptekkel találkozik, megijed és "elfut" apucihoz, mert a scriptek gonoszak is lehetnek. Aztán ha "apuci" megengedi h scriptezzen egy kicsit, azt olyan lomhán teszi, hogy a konkurencia kétszer körbefutja. Mint valami beteg dinoszaurusz a végelgyengülés előtt két héttel.
És ezt tolják az arcába a sok júzernek... pf -
#10 A dolog már rég eldőlt.
Én ezek nélkül nem tudok élni:
Adblock Plus
Cool Iris
Download Statusbar
Download Helper
Flagfox
Flashgot
Foxmarks
Gmail Manager
Google Preview
Linkification
No Squint
Piclens
Ennyi. -
#9 Az nem igazi kereső, hanem az előzmények között jelöli ki azt, amiben szerepel a beírt szó - legyen az az URL vagy a lap címe.
Például fél év múlva csak annyira emlékszel, hogy olvastál egy cikket a Firefoxról, de nem emlékszel hogy az SG-n, indexen, vagy máshol. Beírod hogy Firefox, és kiadja a firefox.com mellett azokat az oldalakat, aminek <title> tag-jében a Firefox szó szerepel. -
roliika #8 Öcséém...most nézem..fent a címsorba írom be hogy sg.hu, és keresőként is működik...írom és alatta írja a találatokat kapásból..ez qwa jó! :D -
roliika #7 Letöltöttem én is most hogy mondtad..eddig 2.0 volt...és bakker gyorsabb, meg szebb is mint a 2.0, pedig a 2.0 is übereli az IE-t. :D -
cobra64 #6 Most jött ki a firefox3 rc2-es verziója, ezzerszer jobb mint az ie bármely verziója. Nincs az az isten, hogy ismét visszatérjek hozzá, végül is minek mikor a firefox már rég lekörözte képeségeiben és lehetőségeiben és az ie már csak őskövület. -
#5 eldönthetjük majd, melyik vonal mellett érdemes megmaradni
El van döntve :)
Ha már megszoktam a BMW-t, nem nagyon hajt a kíváncsiság hogy akár csak kipróbáljam az új Suzukit, hiába hogy a cég állítása szerint sokkal jobb az úttartása és erősebb motor van benne mint a régi vacak Swiftben :) Majd ha az IE8 támogatja a Greasemonkey-t és egyéb addonokat, akkor majd esetleg úgy tekintek rá mint böngésző...
Web Slices révén feliratkozhatunk az egyes oldalak külön kijelölt részeire, hogy csak arról a bizonyos részletről kapjunk folyamatos frissítést
Kíváncsi leszek hányan fogják használni ezt a roppant hasznos funckiót. Az ilyesmit miért nem lehet add-on formájában közzétenni, hogy akinek kell, feltehesse? -
#4 IE -
tproli #3 Gratulálok a szövegértésedhez. Csak jelezni akartam, hogy létezik más alternatíva is az IE-re, mint a FF.
Én egy nagy piros ikont kattintgatok már jó ideje, és felettébb meg vagyok vele elégedve. -
#2 "egyből a 3-as verzióval" ???
Én a Firefoxot a 0.6-os verziója óta használom, szóval volt neki olyanja is. Na meg volt 1-es és 2-es verziója is, de te gondolom a kék e betűs ikon kattogtatásánál még nem jutottál messzebb. -
tproli #1 "...addigra már a kezünkbe vehetjük a Firefox 3 végleges változatát, így eldönthetjük majd, melyik vonal mellett érdemes megmaradni"
Mekkora szerencse, hogy végre megjelent egy alternatív böngésző, egyből a 3-as verzióval, és így lehet választani...