Augusztusban jön az IE8 második bétája

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most jött ki a firefox3 rc2-es verziója, ezzerszer jobb mint az ie bármely verziója. Nincs az az isten, hogy ismét visszatérjek hozzá, végül is minek mikor a firefox már rég lekörözte képeségeiben és lehetõségeiben és az ie már csak õskövület.
Gerygrey
eldönthetjük majd, melyik vonal mellett érdemes megmaradni

El van döntve 😊

Ha már megszoktam a BMW-t, nem nagyon hajt a kíváncsiság hogy akár csak kipróbáljam az új Suzukit, hiába hogy a cég állítása szerint sokkal jobb az úttartása és erõsebb motor van benne mint a régi vacak Swiftben 😊 Majd ha az IE8 támogatja a Greasemonkey-t és egyéb addonokat, akkor majd esetleg úgy tekintek rá mint böngészõ...

Web Slices révén feliratkozhatunk az egyes oldalak külön kijelölt részeire, hogy csak arról a bizonyos részletrõl kapjunk folyamatos frissítést
Kíváncsi leszek hányan fogják használni ezt a roppant hasznos funckiót. Az ilyesmit miért nem lehet add-on formájában közzétenni, hogy akinek kell, feltehesse?
bertino
IE <#levele>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gratulálok a szövegértésedhez. Csak jelezni akartam, hogy létezik más alternatíva is az IE-re, mint a FF.

Én egy nagy piros ikont kattintgatok már jó ideje, és felettébb meg vagyok vele elégedve.

Axon
"egybõl a 3-as verzióval" ???
Én a Firefoxot a 0.6-os verziója óta használom, szóval volt neki olyanja is. Na meg volt 1-es és 2-es verziója is, de te gondolom a kék e betûs ikon kattogtatásánál még nem jutottál messzebb.

"...addigra már a kezünkbe vehetjük a Firefox 3 végleges változatát, így eldönthetjük majd, melyik vonal mellett érdemes megmaradni"

Mekkora szerencse, hogy végre megjelent egy alternatív böngészõ, egybõl a 3-as verzióval, és így lehet választani... <#levele>

← ElőzőOldal 2 / 2