Augusztusban jön az IE8 második bétája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze az IE7 is azt ígérte hogy mekkora kompatibilis lesz a szabványokkal de a szomorú való az-az hogy ugyanolyan mint a IE6. Szóval én a webes dizájn miatt szívok rendesen az IE miatt és hiszem ha látom ezt a nagy szabvány követést bár már nem hiszek benne.
De az miért gond h meg kell esetleg nyomni a reload (Ctrl+R, F5) gombot?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ezt a ferrari-s hasonlatot már párszor olvastam itt az sg-n ezzel kapcsolatban, azt hittem már megvilágosodtak az emberek ezügyben. De úgy látszik, nem, illetve könnyebb ezt írogatni, mint utánanézni a dolognak.
Nem tudom észrevetted -e hogy az Opera - ha visszalépsz az elõzõleg nézett lapra, a cache-ébõl tölti be az egész lapot. Pl. SG fórumban, ha a kedvenc témáidban van egy hozzászólás, és azt megnézed aztán visszalépsz, ugyan úgy olvasatlannak hozza azt. De rengeteg más helyen is így van és ez nagyon bosszantó (nekem). Ha ráteszed hogy a lap mindig frissüljön akkor idegesítõ módon újrarajzolja az egész lapot. Igy könnyû "Ferrarinak" lenni.
Másrészt a böngészés sebessége sok egyéb tényezõktõl lényegesen jobban függ mint attól hogy Opera v. ff.
Egyébként én remélem átveszik a FF-ból a "középsõ gomb mindenhol mûködik"-elvet, akkor addig sem érzem majd kínlódásnak a használatát, amíg rákényszerülök valami miatt a használatára...
/*WTF?!*/
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Használod a Total Commander kötegelt átnevezés, FTP kliens, könyvtár szinkronizálás funkcióját? Esetleg a file split-et, encode-ot? Ha nem, akkor javaslom, hogy keress egy másik, egyszerûbb fájlkezelõt, mert a fentiek már megengedhetetlen biztonsági kockázatot rejtenek magukban. :) Én sem használok kiegészítõket az Operához ;).
"Ráadásként az Opera csak mostanában lett jó."
Hát, attól függ, mit jelent a mostanában, FF elõtt, vagy után mennyivel? :)
Kíváncsi leszek hányan fogják használni ezt a roppant hasznos funkciót. Az ilyesmit miért nem lehet add-on formájában közzétenni, hogy akinek kell, feltehesse?"
Valóban elégg értelmetlennek tûnik, de majd a végén mondanék íéletet. egy funkciónál sokat számít a megvalósítás is. Pl. az operás Speed Dial sokkal népszerûtlenebb lenne, ha lassabban töltõdnének be miatta az új üres lapok.
Az a helyzet, hogy ez éppenséggel igaz. Nem lehet egzakt sorrendet felállítani ebbõl a szempontból (sem), de ha kellene, akkor én a Safarit tenném az elsõ helyre.
Az "alap böngészõ IE helyett" funkciót szinte tökéletesen ellátja.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Olyat ne írj,hogy kipróbáltam és lassú ,nem jó, nem értek angolul stb faszságokat.
Rendesen indokold meg és akkor normális eszmecserét lehet folytatni..
Jah, hogy te egy elvakult ff rajongó vagy azért szar a többi?
Ez is egy szempont..
What about the forests?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Az IE-ben pedig semmi lehetõséged megváltoztatni, valóban sokkal jobb."
Ilyen gyengének tartod a kedvenc böngészõdet, hogy legaljához hasonlítod? Nem érdekes hogy az ie nem tudja, de az opera tudja ezt is.
Nekem csak a Travian online játékhoz 4 féle Firefox-extension vant fent, és még egy rakás más jellegû, EXIF-megjelenítõtõl a youtube-letöltõig... Mégis, akár 10 megnyitott tab mellett is teljesen jól használható, nem lassul, nem fagy.
De ha engem kérdezel -- bár gondolom ezt is leszarod -- akkor a FF sebezhetõség szempontjából egyik leggyengébb pontja éppen az, hogy rengeteg kiegészítõ érhetõ el pár kattintással, amit a mezei júzer telepít, akárki írta, akármilyen a minõsége.
Opera esetében egy kicsit a júzer alá pakolnak, és kisebb a kísértés, hogy telepítgessen az ember.
Ráadásul nem ám az Opera pont a sok plusz dolgai miatt lesz támadható!
Who am I 7: nem kell mindenbe belekotnyeleskedni! Ennyire rosszul esett valami?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Az IE használata mellett egyébként egyetlen dolog szól: a kurvalusta oldalkészítõk által gyártott fosmocsok, ami csak IE alatt megy normálisan. Lásd pl. origo.hu.
Innen szeretném nekik kívánni h egy szép reggel ébredjenek az ágyban Geronazzo Mária mellett
Látszik, hogy nagyon értesz hozzá...
Hát keressek fájlokat próbáljam megnyitni, és akkor majd visszakérdez mivel nyissa meg, és az bekerül a fájltípusokhoz
Az IE-ben pedig semmi lehetõséged megváltoztatni, valóban sokkal jobb.
A teljes oldalt lehet csak letolteni, vagy nem letolteni. Azert kene egy kis hozzaertes is ha mar valaki cikket ir valamirol.
Valahogy úgy tudnám jellemezni, hogy az ie egy zaporozsec (fapados, de legalább megbízhatatlan fos), firefox egy trabant (fapados mint az elõzõ, de legalább valamennyire megbízható(bb)), opera meg ferrari (leggyorsabb, legtöbbet tud, megbízható).
Amúgy tomcsa4, jah, Opera vacak, azért tud csomó funkciót már jóval régebb óta, mint a FireFox, valószínûleg - nem mellesleg beépítve, a soktucat add-on helyett... <#whatever>#whatever>
Ki nem szarja le a Visztát?
Nekem a gondom ott van az IE-el h a fél windóz ugrik, amikor egy szaros oldalt letölt és megjelenít, halálcsillaggal verébre... nagyjából. Amikor viszont scriptekkel találkozik, megijed és "elfut" apucihoz, mert a scriptek gonoszak is lehetnek. Aztán ha "apuci" megengedi h scriptezzen egy kicsit, azt olyan lomhán teszi, hogy a konkurencia kétszer körbefutja. Mint valami beteg dinoszaurusz a végelgyengülés elõtt két héttel.
És ezt tolják az arcába a sok júzernek... pf
Én ezek nélkül nem tudok élni:
Adblock Plus
Cool Iris
Download Statusbar
Download Helper
Flagfox
Flashgot
Foxmarks
Gmail Manager
Google Preview
Linkification
No Squint
Piclens
Ennyi.
Például fél év múlva csak annyira emlékszel, hogy olvastál egy cikket a Firefoxról, de nem emlékszel hogy az SG-n, indexen, vagy máshol. Beírod hogy Firefox, és kiadja a firefox.com mellett azokat az oldalakat, aminek <title> tag-jében a Firefox szó szerepel.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!