50
Kinderesek csere-adás-vétel!
-
Raszkál #50 És már nem?...
-
#49 a bekarikázott egy jó darabig itt vergődött az asztalomon :D -
Raszkál #48 A figurák újabbak igen.
-
#47 Nekem is a zőld volt meg..:D -
Miky90 #46 ezekre már nem emlékszek.ezek vmi újabbak? -
Miky90 #45 ilyenek nekem is voltak.a felső sorból az 1 vagy az 1/a, a másodikból meg az 1 meg 2 van meg.:) -
Raszkál #44 Illetve a bejelölt figurát is..
-
Raszkál #43
Ezeket keresem! -
atee #42 Régen voltak benne fém katonák is!
Én azokat gyűjtöttem sokat vettem e-bayről nem kevés pénzért :) Most szép dísz egy kis polcon a közel 100 katona :) -
szurop #41 Nekem volt vagy egy köbméternyi. Aztán egy zsákkal egyik unokatesómnak, egy zsákkal a másknak meg a harmadiknak is. Nemtom hova tűnhetett az a rengeteg. -
#40 "Kicsit komolyabban kéne venni vagy nem írkálni ide hülyeségeket!" :) -
zoolee #39 Fu, deutállom a csokit.: C Megeszi a macskám:D
Az a habostortát meg a paprikát is megeszi: C
A lényeg, hogy nekünk is volt nagyon sok, de jópár ével ezelőtt volt valami ilyen játékgyűjtő eksünk, azt mind a 3-4 cipősdöböznyi ment. -
#38 az igaz bát akkor inkább ha el múltál 18 éves és akkor kérhetsz kinder csokit:P "elnézést megmutatja az igazolványát?XD biztos 18?XD" azért mondom azoknak bizti van anyni eszük hogy ne vegyék a szájukba:P -
#37 nekünk 190-250 között mozog (újpesten amikor utoljára láttam) kb. az is 1-2éve volt és alig va ncsoki hozzá:( bár me gkell hagyni szerintem jó a csoki:) -
#36 LOOOOLXD nekem vagy 150-200dbom voltXD de egész mára kuka néha néha húsvétkor kapok 3-4 darabot 2-3 napig el vanank az iró asztalomon hú de jó meg mindan aztán kuka:) -
#35 én is gyűjtöttem őket, van egy nagy ládányival, vannak különlegesek is ami több 10e-t ér a régi ndk-s kinderárlista szerint:) -
leipsig #34 meghát a csoki igazából le se jár
(a játék meg főleg nem) -
leipsig #33 nem! 22. ikéig jó még -
Miky90 #32 vagy 10 éve:D:D:D -
Miky90 #31 hát az már lehet le is járt ha olyan olcsó:D -
Miky90 #30 jé ezekre emlékszek én is még.régen volt egy fióknyi de vhova el lettek rakra.de lehet hogy megkeresem ha ennyit érnek már:Dolyan vizilovak voltak nekem is .már nem tudom pontosan melyik.:) -
leipsig #29 itt nálunk a közértbe most akciós, mert lefog járni azt 60 ért adják ! -
#28 Eélüldöd postán ha neked nem kell? Adok érte 200 forintot. -
atee #27 45 FT volt már akkor amikor én gyerek voltam :)
Most olyan 160-180 között van az ára! -
#26 Nekem is van vagy két cípősdoboznyi...:D -
#25 a kis ábécében annyi:D gyere le nyir1-re ha nem hiszed :D -
Monoton #24 "egy kindertojás nálunk 80 FT" te hol élsz? :S -
#23 200 ft/db???
egy kindertojás nálunk 80 FT,csokival együtt :DD -
Kinderfigurák eladók 200 Ft/db
Kinderfigurák, sokféle, szép állapotúak, eladók. Kérésre küldönk képeket. Az ár irányár!
ezt egy másik weboldalon találtam, nemtom h 200 ft-ról fel lehet e menni 20 ezerig :S -
#21 én egész életemben kb. 5db kindert ettem..
:D -
#20 nekem van egy szemeteszsaknyi :) szegyen nem szegyen én most is megkivanom a kindertojast 16 évesen a csoki isteni a cuccot meg nemtudom osszerakni. :DD -
#19 képet róla,hogy melyik az... -
#18 amúgy nem azért lesz kitiltva,hanem azért mert a kisgyerekek lenyelhetik a kis figurákat,meg olyan szinezőanyaggal van bevonva,ami rákkeltő,ha nyállal érintkezik -
#17 Tényleg? Vennék két kilót:D. -
#16 Nekem van egy illetve két vakondom vagy mim. Az egyik egy matracon tehénkedik a másikat nem tudom:) -
#15 -
#14 melyik az?hátha megvan nekem is -
#13 OFG! -
Raszkál #12 Ez hülyeség!
:-)
-
Raszkál #11 Kicsit komolyabban kéne venni vagy nem írkálni ide hülyeségeket!
kinder figurákat nem is gyerekek hanem komoly gyűjtők gyűjtik!
Van olyan figura ami 20-25 ezer forint!!!